Wpisy 1 170 557 – 1 170 656
16 października 2012 13:41 → 16 października 2012 13:59, 100 wpisów
medea
13.10 miałem 6/9 w mm, zaś wczoraj 250zł w zdrapmanie /w profilu do wglądu/
13.10 miałem 6/9 w mm, zaś wczoraj 250zł w zdrapmanie /w profilu do wglądu/
serwisowany
to ta druga strona chyba Ciebie pilnuje
a Ty i tak najesz nura na MP
to ta druga strona chyba Ciebie pilnuje
a Ty i tak najesz nura na MP
drapciu nawet nie wiesz jak się cieszę, że te dni przynoszą Ci fuksa
medea
a sprawdź mi wczorajszy dzień po 17.00- wtedy drapłem tego zdrapmana
a sprawdź mi wczorajszy dzień po 17.00- wtedy drapłem tego zdrapmana
Lili ...a tak jakoś chyba źle spałem .....muszę się wyleczyć a zapwiada się kolejny dzień ... nie martw się Lili
lottomat zniewolenie ma dobre strony jak idzie w parze
nie wiesz co trcisz
nie wiesz co trcisz
drapek
Nie wiem czy nie umknęło, że kolejne takie dni to 12-13 listopad. Byki mogą grać też 11 listopada oraz 14 ale to dni przejściowe a w bywa różnie
Nie wiem czy nie umknęło, że kolejne takie dni to 12-13 listopad. Byki mogą grać też 11 listopada oraz 14 ale to dni przejściowe a w bywa różnie
drapek ..Lizaki zagrane obowiązkowe ale już nie tak ostro .... a 6 nie siada
senna
Przecież wiesz, że cały czas trzymam za ciebie.
Postawiłam sobie osobisty horoskop i coś w tym jest, bo od kilku dni mam fatalne aspekty planet przynoszących szczęście czyli Jowisza i Wenus no i moja skuteczność w typowaniu drastycznie spadła, więc z braku środków postanowiłam przeczekać złą aurę. Z drugiej strony jak Wenus była dobrze aspektowana to 2x5/9 powtórzyło się dwa razy tego samego dnia
Przecież wiesz, że cały czas trzymam za ciebie.
Postawiłam sobie osobisty horoskop i coś w tym jest, bo od kilku dni mam fatalne aspekty planet przynoszących szczęście czyli Jowisza i Wenus no i moja skuteczność w typowaniu drastycznie spadła, więc z braku środków postanowiłam przeczekać złą aurę. Z drugiej strony jak Wenus była dobrze aspektowana to 2x5/9 powtórzyło się dwa razy tego samego dnia
.
Ale jaja:
Cimoszewicz: może się okazać, że gazu łupkowego w Polsce nie ma
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cimoszewicz-moze-sie-okazac-ze-gazu-lupkowego-w-po,1,5278833,wiadomosc.html
.
Ale jaja:
Cimoszewicz: może się okazać, że gazu łupkowego w Polsce nie ma
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cimoszewicz-moze-sie-okazac-ze-gazu-lupkowego-w-po,1,5278833,wiadomosc.html
.
dzisiaj w bitwie morskiej miałem 30 zł.1 stateczek żółty i 1 zielony
no nie ma latwo , jak znajde slicznosc a nie bedzie umiala na siebie zarobic to kopa w dupe i za plot
Mi wychodzi, że powinno wpaść coś z tych 6,14,41,5,1,55,29,23,15,53,69
a liczby dzisiejszych szczęściarzy czyli Raków i Ryb to 16/27/34 oraz 13/26/33
a liczby dzisiejszych szczęściarzy czyli Raków i Ryb to 16/27/34 oraz 13/26/33
Z powyższymi liczbami jest tylko jeden szkopuł mogą paść dzisiaj tylko nie wiadomo w jakiej grze i o której
lottomat
Faceci z takimi poglądami jak wynika z mojego doświadczenia najczęściej lądują z kobietami, które umieją tak ich sobie omotać wokół palca, że nawet nie zauważają kiedy zostają wyciśnięci z kasy jak cytryna. A co najważniejsze te babki pracują na waciki, ale pracują
Faceci z takimi poglądami jak wynika z mojego doświadczenia najczęściej lądują z kobietami, które umieją tak ich sobie omotać wokół palca, że nawet nie zauważają kiedy zostają wyciśnięci z kasy jak cytryna. A co najważniejsze te babki pracują na waciki, ale pracują
medea
jak tam wygrane...
jak tam wygrane...
Dookola widze co sie dzieje ze znajomymi i ich zwiazkami, parodia ...
lottomat
Kobieta typu modliszka ma genetycznie wmontowany system maskujący zazwyczaj składający się z dużych niebieskich oczu, cyca jak donica oraz nóg od szyi do ziemi. System maskujący jest w stanie przełamać linię obrony poprzez odcięcie możliwości myślenia głową
Kobieta typu modliszka ma genetycznie wmontowany system maskujący zazwyczaj składający się z dużych niebieskich oczu, cyca jak donica oraz nóg od szyi do ziemi. System maskujący jest w stanie przełamać linię obrony poprzez odcięcie możliwości myślenia głową
senna
za chwilę Maryśka w spódniczce po moich córkach jak do szkoły chodziły