Wpisy 1 168 739 – 1 168 838
15 października 2012 11:35 → 15 października 2012 12:44, 100 wpisów
tylko dla tych, którzy bawią się tym
horoskop na poniedziałek, 15 październik:
Wodnik,
Będziesz dalekowzroczny i rezultaty nie będą ociągać się z dotarciem, będziesz mieć możliwość pokazania się w lepszym świetle i ubiegania się kuszącej pozycji. Będziesz otoczony przez osoby miłe i wypełnione werwą, które będą chciały zaciągnąć cię w wieczór niezapomniany na pewno inny niż zwykle, lecz będziesz musiał zaciągnąć w to również twojego partnera.
horoskop na poniedziałek, 15 październik:
Wodnik,
Będziesz dalekowzroczny i rezultaty nie będą ociągać się z dotarciem, będziesz mieć możliwość pokazania się w lepszym świetle i ubiegania się kuszącej pozycji. Będziesz otoczony przez osoby miłe i wypełnione werwą, które będą chciały zaciągnąć cię w wieczór niezapomniany na pewno inny niż zwykle, lecz będziesz musiał zaciągnąć w to również twojego partnera.
lottomat to tylko utwierdza mnie w rzekonaniu, że to dobrze iż nei oglądam od roku TV
"I choć znana restauratorka Magda Gessler w swoim programie nawołuje by restauratorzy obniżali ceny, sama ani myśli tak uczynić. Jak udało się nam ustalić, za małą porcję szarlotki zapłacimy u niej - 15 zł. Drożdżówki z wiśniami i serem to koszt 12 zł. Drogo? Nie dla gwiazd, które tak jak Małgorzata Foremniak (45 l.) czy Maryla Rodowicz są częstymi klientami lokalu"
lila
twoje liczby w mini na 10 losowań puściłem, może za którymś razem coś wpadnie
jeszcze 9 losowań zostało
twoje liczby w mini na 10 losowań puściłem, może za którymś razem coś wpadnie
jeszcze 9 losowań zostało
z gessler taki ekspert jak ze mnie czlowiek z najdluzsyzm ***em na swiecie
jak bedziesz wjezdzal od strony poznania to calkiem szybko znajdziesz ;]
lottomat..to myjnię masz za Poznaniem czy w Gdańsku czy gdzie? Czy całą sieć myjącą?
od poznania sie jedzie do Szczecina pewna droga i jest jedna taka glowna
chyba ze ma ochote mnie przywitac ***ami i piwem to moze wyjde powiedziec mu ze nie jestem latwy
lottomat..Ty się nie śmiej bo kiedyś ktoś przyjechał i musiałam cały rachunek pokryć sama.Na 700 stów
lottomat...bawił,bawiła,nieważne ale się w***iłam że sama muszę taki rachunek zapłacić a wypiłam tylko herbatę,piwko i zjadłam ciastko
senna..no duży.Ta osoba miała mi oddać za to co w***alała ale jakoś do dzisiaj nie oddała
lottomat...ta osoba w***alała na umór jakby nigdy jedzenia nie widziała.
Lottomat.. .
Ja wiem, kto naciągnął Lilę na ten....rachunek. Była to pewna osoba z Multipasko, ale jej nazwisko przemilczę.. .
------------------------------
Ja wiem, kto naciągnął Lilę na ten....rachunek. Była to pewna osoba z Multipasko, ale jej nazwisko przemilczę.. .
------------------------------
+16. Wraca ...lato.. .
--------------------------------------
--------------------------------------
Lottomat.. .
----------------
----------------
Lila
przy moich czestych przemieszczeniach to nieważne
czy to Szczecin Dąbie czy .... ?
przy moich czestych przemieszczeniach to nieważne
czy to Szczecin Dąbie czy .... ?
Lila
lootomat pisał swego czasu, że ma 3 przedsiębiorstwa, w tym myjnię
zatrudnia w nich 8 osób
tyle zapamiętałem
lootomat pisał swego czasu, że ma 3 przedsiębiorstwa, w tym myjnię
zatrudnia w nich 8 osób
tyle zapamiętałem
+17.
--------------
--------------
jest cieplutko i świeci
witam serdecznie wszystkich
tak spojrzałam sobie dyskretnie w profila niejakiego kolegi
lottomata i zastanawiam się czy miało być na ....uj się patrzysz czy na ...uja
do startu przygotowane sprinterki
3-36-41
witam serdecznie wszystkich
tak spojrzałam sobie dyskretnie w profila niejakiego kolegi
lottomata i zastanawiam się czy miało być na ....uj się patrzysz czy na ...uja
do startu przygotowane sprinterki
3-36-41
Medea.. .
----------------
----------------
Lila
tacy zazwyczaj mówią, że jak bedą mieli - to oddadzą
mojej bratowej złodziej z Gdyni 9500 zł oddaje juz 12 lat
tacy zazwyczaj mówią, że jak bedą mieli - to oddadzą
mojej bratowej złodziej z Gdyni 9500 zł oddaje juz 12 lat
emeryt..jakby mi ktoś wisiał prawie 10 tysiaków to wjeżdżam na chatę i biorę równowartość i mam w dupie
Lila i emeryt
No jakby liczyć odsetki według metody stosowanej przez komorników to przez 12 lat pewnie tak
No jakby liczyć odsetki według metody stosowanej przez komorników to przez 12 lat pewnie tak
Lila.. .
Ja nic nie powiem. Masz moje słowo.
---------------------------------
Ja nic nie powiem. Masz moje słowo.
---------------------------------
Witaj Lila,
ten rachunek o którym wspomniałaś to był na - tak jak napisałaś - "Na 700 stów" czy na 7 stów, bo to robi dużą różnicę...
ten rachunek o którym wspomniałaś to był na - tak jak napisałaś - "Na 700 stów" czy na 7 stów, bo to robi dużą różnicę...