Wpisy 1 168 730 – 1 168 829
15 października 2012 11:29 → 15 października 2012 12:41, 100 wpisów
kondi1
Ja to w sobotę miałam fajny zbieg okoliczności lub błysk geniuszu niestety niewykorzystany
Na niedzielę wyszło mi, że Wenus w horoskopie multi na niedzielę ma aspekt z pozycją równą 42 stopnie, co jest ciekawe bo zazwyczaj są trzy cyfry. No i wykombinowałam, że to kandydat na plusa w niedzielę i nawet podałam sielaw`owi jako mojego kandydata na pewniaka. Dzisiaj sprawdzam rano no i trafiłam tyle, że nie o 14-stej jak myślałam tylko o 22-iej
Ja to w sobotę miałam fajny zbieg okoliczności lub błysk geniuszu niestety niewykorzystany
Na niedzielę wyszło mi, że Wenus w horoskopie multi na niedzielę ma aspekt z pozycją równą 42 stopnie, co jest ciekawe bo zazwyczaj są trzy cyfry. No i wykombinowałam, że to kandydat na plusa w niedzielę i nawet podałam sielaw`owi jako mojego kandydata na pewniaka. Dzisiaj sprawdzam rano no i trafiłam tyle, że nie o 14-stej jak myślałam tylko o 22-iej
http://www.youtube.com/watch?v=7BZhWYONScI&feature=related
i sie wiecej nie odzywam
i sie wiecej nie odzywam
tylko dla tych, którzy bawią się tym
horoskop na poniedziałek, 15 październik:
Wodnik,
Będziesz dalekowzroczny i rezultaty nie będą ociągać się z dotarciem, będziesz mieć możliwość pokazania się w lepszym świetle i ubiegania się kuszącej pozycji. Będziesz otoczony przez osoby miłe i wypełnione werwą, które będą chciały zaciągnąć cię w wieczór niezapomniany na pewno inny niż zwykle, lecz będziesz musiał zaciągnąć w to również twojego partnera.
horoskop na poniedziałek, 15 październik:
Wodnik,
Będziesz dalekowzroczny i rezultaty nie będą ociągać się z dotarciem, będziesz mieć możliwość pokazania się w lepszym świetle i ubiegania się kuszącej pozycji. Będziesz otoczony przez osoby miłe i wypełnione werwą, które będą chciały zaciągnąć cię w wieczór niezapomniany na pewno inny niż zwykle, lecz będziesz musiał zaciągnąć w to również twojego partnera.
lottomat to tylko utwierdza mnie w rzekonaniu, że to dobrze iż nei oglądam od roku TV
"I choć znana restauratorka Magda Gessler w swoim programie nawołuje by restauratorzy obniżali ceny, sama ani myśli tak uczynić. Jak udało się nam ustalić, za małą porcję szarlotki zapłacimy u niej - 15 zł. Drożdżówki z wiśniami i serem to koszt 12 zł. Drogo? Nie dla gwiazd, które tak jak Małgorzata Foremniak (45 l.) czy Maryla Rodowicz są częstymi klientami lokalu"
lila
twoje liczby w mini na 10 losowań puściłem, może za którymś razem coś wpadnie
jeszcze 9 losowań zostało
twoje liczby w mini na 10 losowań puściłem, może za którymś razem coś wpadnie
jeszcze 9 losowań zostało
z gessler taki ekspert jak ze mnie czlowiek z najdluzsyzm ***em na swiecie
jak bedziesz wjezdzal od strony poznania to calkiem szybko znajdziesz ;]
lottomat..to myjnię masz za Poznaniem czy w Gdańsku czy gdzie? Czy całą sieć myjącą?
od poznania sie jedzie do Szczecina pewna droga i jest jedna taka glowna
chyba ze ma ochote mnie przywitac ***ami i piwem to moze wyjde powiedziec mu ze nie jestem latwy
lottomat..Ty się nie śmiej bo kiedyś ktoś przyjechał i musiałam cały rachunek pokryć sama.Na 700 stów
lottomat...bawił,bawiła,nieważne ale się w***iłam że sama muszę taki rachunek zapłacić a wypiłam tylko herbatę,piwko i zjadłam ciastko
senna..no duży.Ta osoba miała mi oddać za to co w***alała ale jakoś do dzisiaj nie oddała
lottomat...ta osoba w***alała na umór jakby nigdy jedzenia nie widziała.
Lottomat.. .
Ja wiem, kto naciągnął Lilę na ten....rachunek. Była to pewna osoba z Multipasko, ale jej nazwisko przemilczę.. .
------------------------------
Ja wiem, kto naciągnął Lilę na ten....rachunek. Była to pewna osoba z Multipasko, ale jej nazwisko przemilczę.. .
------------------------------
+16. Wraca ...lato.. .
--------------------------------------
--------------------------------------
Lottomat.. .
----------------
----------------
Lila
przy moich czestych przemieszczeniach to nieważne
czy to Szczecin Dąbie czy .... ?
przy moich czestych przemieszczeniach to nieważne
czy to Szczecin Dąbie czy .... ?
Lila
lootomat pisał swego czasu, że ma 3 przedsiębiorstwa, w tym myjnię
zatrudnia w nich 8 osób
tyle zapamiętałem
lootomat pisał swego czasu, że ma 3 przedsiębiorstwa, w tym myjnię
zatrudnia w nich 8 osób
tyle zapamiętałem
+17.
--------------
--------------
jest cieplutko i świeci
witam serdecznie wszystkich
tak spojrzałam sobie dyskretnie w profila niejakiego kolegi
lottomata i zastanawiam się czy miało być na ....uj się patrzysz czy na ...uja
do startu przygotowane sprinterki
3-36-41
witam serdecznie wszystkich
tak spojrzałam sobie dyskretnie w profila niejakiego kolegi
lottomata i zastanawiam się czy miało być na ....uj się patrzysz czy na ...uja
do startu przygotowane sprinterki
3-36-41
Medea.. .
----------------
----------------
Lila
tacy zazwyczaj mówią, że jak bedą mieli - to oddadzą
mojej bratowej złodziej z Gdyni 9500 zł oddaje juz 12 lat
tacy zazwyczaj mówią, że jak bedą mieli - to oddadzą
mojej bratowej złodziej z Gdyni 9500 zł oddaje juz 12 lat
emeryt..jakby mi ktoś wisiał prawie 10 tysiaków to wjeżdżam na chatę i biorę równowartość i mam w dupie