Wpisy 1 168 668 – 1 168 767
15 października 2012 10:26 → 15 października 2012 11:47, 100 wpisów
------
Dzień dobry.. .
-------------------
Potwierdza sie powiedzenie, że nie warto jest grać w Lotto.pl.
W ostatnim losowaniu Lotto.de za zwykła szostkę można było wygrać aż...2 641 ooo Euro.. . .
Więcej na >> www.lotto.de
-------------
Dzień dobry.. .
-------------------
Potwierdza sie powiedzenie, że nie warto jest grać w Lotto.pl.
W ostatnim losowaniu Lotto.de za zwykła szostkę można było wygrać aż...2 641 ooo Euro.. . .
Więcej na >> www.lotto.de
-------------
Dal mnie wielkim szczęściem będzie jak te matołki z UPC nareszcie prawidłowo neta mi zrobią
Senna.. .
-----------------
-----------------
medea, szybkie pytanie i intuicyjna jeszcze szybsza odpowiedź ok?
Kondi.. .
.................
.................
Medea.. .
............
............
Bolek.. .
---------
---------
Monet, ja robię takie paski jak ten :
3326622884107600 - 4646
jak masz możliwość sprawdzenia to sobie sprawdź
jak widzisz jest remis z dodatkami oczywiście
ale takie jak te niżej też gram :
3326622884114600 - 7196
3326622864745100 - 7851
o takie linki Ci chodzi ?
3326622884107600 - 4646
jak masz możliwość sprawdzenia to sobie sprawdź
jak widzisz jest remis z dodatkami oczywiście
ale takie jak te niżej też gram :
3326622884114600 - 7196
3326622864745100 - 7851
o takie linki Ci chodzi ?
Flota grała z przewagą 1 zawodnika przez 47 minut, od 43 minuty - czerwona dostał Kosznik
a ponadto na temat sędziowania w Świnoujściu to już są legendy
2 lub 3 lata temu byłem całkiem przypadkowo na tamtym boisku,Flota tez grała z Wartą - sędziowie po tym meczu mieli 3 miesiące odsiadki od meczów
też Magdziarz chyba dostał czerwoną kartkę za to, że zosta.l sfaulowany przez murzyna
a ponadto na temat sędziowania w Świnoujściu to już są legendy
2 lub 3 lata temu byłem całkiem przypadkowo na tamtym boisku,Flota tez grała z Wartą - sędziowie po tym meczu mieli 3 miesiące odsiadki od meczów
też Magdziarz chyba dostał czerwoną kartkę za to, że zosta.l sfaulowany przez murzyna
Oglądałeś mecz?
Po kiego grzyba piszesz głupoty?
Watra grała bardzo ostro.
Przynajmniej jeszcze jeden powinien wylecieć z czerwoną.
Po kiego grzyba piszesz głupoty?
Watra grała bardzo ostro.
Przynajmniej jeszcze jeden powinien wylecieć z czerwoną.
to są numery w fortunie do sprawdzenia
ale ja nie jestem zarejestrowany
z innego powodu
ale ja nie jestem zarejestrowany
z innego powodu
nie oglądałem, ale oglądanie 3 lata temu mi wystarczy
to co robią sędziowwie z klubami 1 ligi to o pomste do nieba tylko wolać
kolega mbnie zaciągnął na mecz pucharowy Warta - Wisła
i Warta Termalica
śmiechu warte
to co robią sędziowwie z klubami 1 ligi to o pomste do nieba tylko wolać
kolega mbnie zaciągnął na mecz pucharowy Warta - Wisła
i Warta Termalica
śmiechu warte
Monet
mieliście racje, ale za tydzień z cracovia nie pójdzie
tak łatwo- mam nadzieje
mieliście racje, ale za tydzień z cracovia nie pójdzie
tak łatwo- mam nadzieje
Bolek>> pewnie tak. Już jak pucharowy grali między sobą to bardzo wyrównany mecz był.
Ale -jakby nie patrzeć Flota tworzy w polskiej pierwszej lidze precedens -przynajmniej jak dotychczas.
Ale -jakby nie patrzeć Flota tworzy w polskiej pierwszej lidze precedens -przynajmniej jak dotychczas.
Inna sprawa, po jakiego grzyba wysyłają sędziów łącznie z technicznym z jednego okręgu ???
i dla ścisłości nie jestem kibicem Warty i może to dziwne Lecha też nie, nie kibicuje żadnemu klubowi ze wzgledu na komercję i wiem co się w nich dzieje, bo mam z niektórymi kierownikami druzyn bezpośredni kontakt
ponieważ ze sportem miałem do czynienia parę lat
a na mecze Lecha to odczasu wprowadzenia kart jeszcze nie byłem
i dla ścisłości nie jestem kibicem Warty i może to dziwne Lecha też nie, nie kibicuje żadnemu klubowi ze wzgledu na komercję i wiem co się w nich dzieje, bo mam z niektórymi kierownikami druzyn bezpośredni kontakt
ponieważ ze sportem miałem do czynienia parę lat
a na mecze Lecha to odczasu wprowadzenia kart jeszcze nie byłem
No i znowu jestem
monet, kondi1, emeryt i wszyscy przybyli w czasie mojej nieobecności
monet, kondi1, emeryt i wszyscy przybyli w czasie mojej nieobecności
juz to pranie,gotowanie,zmywanie i w ogóle za***alanie-zaczyna wnerwiać
Zniknełam bo miałam sprawę z gatunku "A to Polsca właśnie" czyli nieprzytomny facet po udarze z konieczną amputacją i lekarz nie przyjmujący go do szpitala bo musi mieć owego człowieka zgodę na operację. I przerażona żona tego człowieka, którą odsyłają od drzwi do drzwi podczas gdy jej mężowi stale się pogarsza. To naprawdę trudna sprawa, ale kazanie by wróciła gdy sąd ubezwłasnowolni męża czyli za średnio trzy miesiace było bezduszne i okrutne
moje pewniaczki na dzisiaj :
8[9],15,17,45[46],72,36,44 a całuśna to [1,51]
8[9],15,17,45[46],72,36,44 a całuśna to [1,51]
medea, a w pieprzonych serialach słuzba zdrowia jest taka miluśka dla pacjenta
***a w pracy mamy 14 stopni w pokojach juz mam dreszcze, a zona dziwiła sie,co sie tak przykrywam i tule w nocy
kondi1
Ja to w sobotę miałam fajny zbieg okoliczności lub błysk geniuszu niestety niewykorzystany
Na niedzielę wyszło mi, że Wenus w horoskopie multi na niedzielę ma aspekt z pozycją równą 42 stopnie, co jest ciekawe bo zazwyczaj są trzy cyfry. No i wykombinowałam, że to kandydat na plusa w niedzielę i nawet podałam sielaw`owi jako mojego kandydata na pewniaka. Dzisiaj sprawdzam rano no i trafiłam tyle, że nie o 14-stej jak myślałam tylko o 22-iej
Ja to w sobotę miałam fajny zbieg okoliczności lub błysk geniuszu niestety niewykorzystany
Na niedzielę wyszło mi, że Wenus w horoskopie multi na niedzielę ma aspekt z pozycją równą 42 stopnie, co jest ciekawe bo zazwyczaj są trzy cyfry. No i wykombinowałam, że to kandydat na plusa w niedzielę i nawet podałam sielaw`owi jako mojego kandydata na pewniaka. Dzisiaj sprawdzam rano no i trafiłam tyle, że nie o 14-stej jak myślałam tylko o 22-iej
http://www.youtube.com/watch?v=7BZhWYONScI&feature=related
i sie wiecej nie odzywam
i sie wiecej nie odzywam
tylko dla tych, którzy bawią się tym
horoskop na poniedziałek, 15 październik:
Wodnik,
Będziesz dalekowzroczny i rezultaty nie będą ociągać się z dotarciem, będziesz mieć możliwość pokazania się w lepszym świetle i ubiegania się kuszącej pozycji. Będziesz otoczony przez osoby miłe i wypełnione werwą, które będą chciały zaciągnąć cię w wieczór niezapomniany na pewno inny niż zwykle, lecz będziesz musiał zaciągnąć w to również twojego partnera.
horoskop na poniedziałek, 15 październik:
Wodnik,
Będziesz dalekowzroczny i rezultaty nie będą ociągać się z dotarciem, będziesz mieć możliwość pokazania się w lepszym świetle i ubiegania się kuszącej pozycji. Będziesz otoczony przez osoby miłe i wypełnione werwą, które będą chciały zaciągnąć cię w wieczór niezapomniany na pewno inny niż zwykle, lecz będziesz musiał zaciągnąć w to również twojego partnera.
lottomat to tylko utwierdza mnie w rzekonaniu, że to dobrze iż nei oglądam od roku TV
"I choć znana restauratorka Magda Gessler w swoim programie nawołuje by restauratorzy obniżali ceny, sama ani myśli tak uczynić. Jak udało się nam ustalić, za małą porcję szarlotki zapłacimy u niej - 15 zł. Drożdżówki z wiśniami i serem to koszt 12 zł. Drogo? Nie dla gwiazd, które tak jak Małgorzata Foremniak (45 l.) czy Maryla Rodowicz są częstymi klientami lokalu"
lila
twoje liczby w mini na 10 losowań puściłem, może za którymś razem coś wpadnie
jeszcze 9 losowań zostało
twoje liczby w mini na 10 losowań puściłem, może za którymś razem coś wpadnie
jeszcze 9 losowań zostało