Wpisy 116 619 – 116 726
8 czerwca 2010 00:00 → 8 czerwca 2010 22:43, 100 wpisów
Mag.uś- dziękuję... .
Wędrowco.n:))
Nie oglądaj się za siebie, kiedy wstaje brzask
Ruszaj dalej w świat nie zatrzymuj się
Sam wybierasz swoją drogę z wiatrem czy pod wiatr
Znasz tu każdy szlak przestrzeń woła cię
Przecież wiesz, że dla ciebie każdy nowy dzień
Przecież wiesz, że dla ciebie chłodny lasu cień
Przecież wiesz, jak upalna bywa letnia noc
Przecież wiesz, że wędrowca los to jest Twój los
Lśni w oddali toń jeziora słyszysz ptaków krzyk
Tu odpoczniesz dziś i nabierzesz sił
Ale jutro znów wyruszysz na swój stary szlak
Będziesz dale szedł tam gdzie pędzi wiatr!!:))))
Nie oglądaj się za siebie, kiedy wstaje brzask
Ruszaj dalej w świat nie zatrzymuj się
Sam wybierasz swoją drogę z wiatrem czy pod wiatr
Znasz tu każdy szlak przestrzeń woła cię
Przecież wiesz, że dla ciebie każdy nowy dzień
Przecież wiesz, że dla ciebie chłodny lasu cień
Przecież wiesz, jak upalna bywa letnia noc
Przecież wiesz, że wędrowca los to jest Twój los
Lśni w oddali toń jeziora słyszysz ptaków krzyk
Tu odpoczniesz dziś i nabierzesz sił
Ale jutro znów wyruszysz na swój stary szlak
Będziesz dale szedł tam gdzie pędzi wiatr!!:))))
Tego nie znam. :(
Dzisiaj nie myślę nad piosenkami, próbuję odczytać Twój sen. Wyszło mi takie coś- jakaś osoba poda Tobie liczby do lotto, wygrasz 6, potem zaprosisz znajomych z Mp, będą tańce.... . Tak to widzę, :)
W.n.>>> był dalszy ciąg, ale nie mogłam tu na chat napisać, itak co nie jedni sądza ,że to "marzenia" nie prawda, to był sen(wizja)??
Mag.uś- to nie był sen. Zobaczyłaś to, co się zdarzy!!! Brałaś udział w tym zdarzeniu.
W.n.>> to nie rozmowa na chat. Rano będę się śmiali:)))tak jak dziś (nieliczni pomyśleli "ta mała piła dziś")
Mag.. . Miłych snów. Ja jeszcze posiedzę ze 3 godziny.
Mag.uś- zanotuj swój sen ze wszystkimi szczegółami.
Kathy>
Może i poszalałoby się,gdyby mi dwie (27 i 10) raczyły się do bębna wtoczyć;)
Ale,i tak większe wygrane na sześciu skreśleniach się trafiły.
Pozdrawiam i miłego dnia.
Może i poszalałoby się,gdyby mi dwie (27 i 10) raczyły się do bębna wtoczyć;)
Ale,i tak większe wygrane na sześciu skreśleniach się trafiły.
Pozdrawiam i miłego dnia.
Monet... 27 lubi płatać figla widzę
gdyby swego czasu wyskoczyła (a było 72) to miałabym 10/10
gdyby swego czasu wyskoczyła (a było 72) to miałabym 10/10
Witam :)
A u nas na zachodzie piękny dzień nastał :) ciekawe czy tak samo będzie piekny w typowaniach?
U mnie cały czas niby liczby wpadają ale nie mogę ich połączyć ....
A u nas na zachodzie piękny dzień nastał :) ciekawe czy tak samo będzie piekny w typowaniach?
U mnie cały czas niby liczby wpadają ale nie mogę ich połączyć ....
mysia-pysia , kathy......
powodzenia, musi nadejść i TEN czas.
Pozdrawiam
powodzenia, musi nadejść i TEN czas.
Pozdrawiam
Kathy moje gg 15578351 , może pogadamy i wymienimy się spostrzeżeniami ?
Witam wszystkich.
Dzisiaj pogoda w "kratkę", trochę słońca, trochę deszczu, trochę wiatru.
/Na stronie pogodowej deltasky z kosmosu widać zalany Sandomierz/.
Dzisiaj pogoda w "kratkę", trochę słońca, trochę deszczu, trochę wiatru.
/Na stronie pogodowej deltasky z kosmosu widać zalany Sandomierz/.
Dzień Dobry
wszystkim
Kocio>>
Specjalisto od niezrozumiałego
Czy dziś, ÓSMEGO dnia miesiąca... ?
wszystkim
Kocio>>
Specjalisto od niezrozumiałego
Czy dziś, ÓSMEGO dnia miesiąca... ?
witam wszech
kalisz nareszcie lato,upał sie robi
zero wiatru
zero grania
czekam na bonus do soboty
> hosia< gratki
co zrobisz a taką masą kasy ??? :)
kalisz nareszcie lato,upał sie robi
zero wiatru
zero grania
czekam na bonus do soboty
> hosia< gratki
co zrobisz a taką masą kasy ??? :)
xelom... tu dziś bank ma być rozbity, więc bierz się do roboty, nie czekaj do soboty
Mistrzostwa Świata w RPA tuż tuż , więc pora ogłosić kolejny konkurs typerski - pod nazwą "M U N D I A L".
Konkurs będzie rozgrywany na forum , w bukmacherskim wątku kolegi "simada" .
Zasady:
a/ czas trwania: od meczu otwarcia do finału
b/ typujemy wyłącznie mecze z Mistrzostw
c/ gramy typy singlowe na dowolną ich ilość i rodzaj zdarzeń ( under/over ; HT ; FT ; dokładny wynik ; strzelec bramki itd ) które jednak muszą mieć swoje rozstrzygnięcie jako wygrany/przegrany - więc bez zakładów typu "DNB - remis nie ma zakładu ) .
d/ nie podajemy stawek typowanych zdarzeń - bowiem gramy o to , kto uzyska największą ilość punktów za poprawnie wytypowane wyniki , wg przelicznika wynikającego z kursu: jeśli gramy zdarzenie z kursem 1.7 i trafiliśmy to zyskujemy 17 pkt a jeśli mamy pudło to odliczamy te 17 pkt od naszego aktualnego bilansu punktowego. Tak więc porażka przy pierwszym typowaniu daje bilans gry jako -17pkt.
e/ dla zrównoważenia szans zgłaszane do konkursu typy odnosimy pod względem numerów zdarzeń i kursów do oferty Totomixa www.totolotek.pl/totomix/oferta
f/ wzór typowania:
3242 Argentyna- Hiszpania 1 1.55
gram o: 15,5 pkt
bilans:17 pkt.
g/ każdy uczestnik sam rozlicza swoją grę , cytując ( wklejając ) uprzednio zgłoszone typowanie , podając np. emotikonami :)lub :( rozstrzygnięcie i dopisuje aktualny punktowy bilans gry.
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Konkurs będzie rozgrywany na forum , w bukmacherskim wątku kolegi "simada" .
Zasady:
a/ czas trwania: od meczu otwarcia do finału
b/ typujemy wyłącznie mecze z Mistrzostw
c/ gramy typy singlowe na dowolną ich ilość i rodzaj zdarzeń ( under/over ; HT ; FT ; dokładny wynik ; strzelec bramki itd ) które jednak muszą mieć swoje rozstrzygnięcie jako wygrany/przegrany - więc bez zakładów typu "DNB - remis nie ma zakładu ) .
d/ nie podajemy stawek typowanych zdarzeń - bowiem gramy o to , kto uzyska największą ilość punktów za poprawnie wytypowane wyniki , wg przelicznika wynikającego z kursu: jeśli gramy zdarzenie z kursem 1.7 i trafiliśmy to zyskujemy 17 pkt a jeśli mamy pudło to odliczamy te 17 pkt od naszego aktualnego bilansu punktowego. Tak więc porażka przy pierwszym typowaniu daje bilans gry jako -17pkt.
e/ dla zrównoważenia szans zgłaszane do konkursu typy odnosimy pod względem numerów zdarzeń i kursów do oferty Totomixa www.totolotek.pl/totomix/oferta
f/ wzór typowania:
3242 Argentyna- Hiszpania 1 1.55
gram o: 15,5 pkt
bilans:17 pkt.
g/ każdy uczestnik sam rozlicza swoją grę , cytując ( wklejając ) uprzednio zgłoszone typowanie , podając np. emotikonami :)lub :( rozstrzygnięcie i dopisuje aktualny punktowy bilans gry.
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Lotto- test; wersja mini.
01, 04, 06. 07. 08, 11, 26, 28, 30, 34, 37, 39.
Trochę tu trochę tam,tak jakoś ostatno mało czasu miałem, a jak tam w realu ci idzie?
oooo gratulacjone dobrze ci idzie i obu było jeszcze lepiej,ja dziś na 14 mam 1 zakładzik mm na 6 liczb zobaczymy co się urodzi,3 maj się ciepło.
To co, mały teścik na 14? 67,58,78,72,46,3,54,31,65,22
Dawno w MM nie typowałem…
Dawno w MM nie typowałem…
Witam Wszystkich:) 116653. Wędrowca netowy 2010-06-08 (12:17)
Ps.>>czy te co trochę inaczej zapisane to te?
Ps.>>czy te co trochę inaczej zapisane to te?
No i znowu jestem w "dupach wielkich":( tylko dwie liczby dobrze wytypowane 24 i 73
mysia-pysia>>? czy ty wiesz ile to kasy jak znasz 2 liczby:)))
kathy>> nie gdybaj tylko do roboty myśl liczby na 22,15 ...tak jak ty potrafisz:)) pozdr.. dziewczyny.. do wieczora.. pa
kathy>> nie gdybaj tylko do roboty myśl liczby na 22,15 ...tak jak ty potrafisz:)) pozdr.. dziewczyny.. do wieczora.. pa
mag.. ja nie wiem jak grać na dwie liczby, może coś podpowiesz?
mag...ja gram tylko na liczby które podaję w typowaniach, w różnych zestawach
czasami ch/t wezmę, ale dla śmiechu też się moje przeważnie na nich trafiają tylko w innych kombinacjach niż ja mam
czasami ch/t wezmę, ale dla śmiechu też się moje przeważnie na nich trafiają tylko w innych kombinacjach niż ja mam
Ale się ludzie rozgadali .....
Witam ponownie.
Uwaga- między Rzeszowem a Krakowem utworzyła się groźna! burza z ulewnym deszczem!!!
Uwaga- między Rzeszowem a Krakowem utworzyła się groźna! burza z ulewnym deszczem!!!
Mag.uś- witaj.
/nie miałem dostępu do internetu/.
Liczby które podałem w mini teście są raczej na "nie".
Pozdrawiam.
/nie miałem dostępu do internetu/.
Liczby które podałem w mini teście są raczej na "nie".
Pozdrawiam.
Witam,
a to tak na rozkręcenie.
Mąż wraca nad ranem do domu.
żona pyta:
-Gdzie byłeś? Cala noc czekałam i nie zmrużyłam nawet oka.
Mąż zmęczonym głosem:
-A myślisz, że ja spałem?
a to tak na rozkręcenie.
Mąż wraca nad ranem do domu.
żona pyta:
-Gdzie byłeś? Cala noc czekałam i nie zmrużyłam nawet oka.
Mąż zmęczonym głosem:
-A myślisz, że ja spałem?
pięknaja > rozkręciłem się :) ciekawe kto mnie teraz zakręci :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zięć wraca nad ranem pijany do domu. Wita go teściowa z miotłą w dłoni...
- Mamusia sprząta, czy odlatuje???
- Mamusia sprząta, czy odlatuje???
" 2010-06-07 (09:10)
status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 4512
1867 Witam.Na szybko takie typy sobie zagramy.Czas mnie goni bo szkoda słoneczka ,wiec miłego dnia i trafnych typów.
KUPON 1
3058 Start-Viking 10 1.35
3006 KR Reykjavik-Valur 1 1.75
3005 Stjarnan-Keflavik 20 1.29
AKO 3,08
Wiec hej do boju hej na buka i słoneczko do nas puka..."
.................................................................
To , że kupon idzie do kosza - to nic nowego w przypadku tego gracza , ale to on sam powinien zdrowo puknąć się w głowę , jeśli z kursów 1.35 ; 1.75 ; 1.29 wyszło mu ako 3.08 ... bo 1.35x1.75x1.29=3.04
Regulamin Totomixa mówi wyraźnie , że wygraną zaokrągla się do 0,10 zł; jeśli na drugim miejscu po przecinku znajduje się cyfra 5, to wygraną zaokrągla się do góry , jeśli niższa niż 5 to w dół...
Zatem w tym przypadku ako jest zafałszowane , ponieważ 1.35x1.75x1.29=3.04 a zatem po zaokrągleniu w dół wynosi 3.00 a nie żadne 3.08 jak napisał "kogucik19" kolejny raz mylącv się - ale zawsze na swoją korzyść!
status kogucik19
1867 Witam.Na szybko takie typy sobie zagramy.Czas mnie goni bo szkoda słoneczka ,wiec miłego dnia i trafnych typów.
KUPON 1
AKO 3,08
.................................................................
To , że kupon idzie do kosza - to nic nowego w przypadku tego gracza , ale to on sam powinien zdrowo puknąć się w głowę , jeśli z kursów 1.35 ; 1.75 ; 1.29 wyszło mu ako 3.08 ... bo 1.35x1.75x1.29=3.04
Regulamin Totomixa mówi wyraźnie , że wygraną zaokrągla się do 0,10 zł; jeśli na drugim miejscu po przecinku znajduje się cyfra 5, to wygraną zaokrągla się do góry , jeśli niższa niż 5 to w dół...
Zatem w tym przypadku ako jest zafałszowane , ponieważ 1.35x1.75x1.29=3.04 a zatem po zaokrągleniu w dół wynosi 3.00 a nie żadne 3.08 jak napisał "kogucik19" kolejny raz mylącv się - ale zawsze na swoją korzyść!
potrzebna pomoc które wybrać 9,17,20,23,39,43,45,46,47,51,52,63,71,75,76
116653. Wędrowca netowy 2010-06-08 (12:17)
Ps.W.n. Witaj:) teraz zobacz, piszesz,że na "nie"czy te co trochę inaczej zapisane to te?spójrz na ten zapis:)
Ps.W.n. Witaj:) teraz zobacz, piszesz,że na "nie"czy te co trochę inaczej zapisane to te?spójrz na ten zapis:)
Mag.uś- szkoda, że nie znam całego Twojego snu. Wiesz coś, czego ja nie wiem, a to się ma zdarzyć... .
edi8>
Po tym jak wychwyciłeś nieścisłość w podanym przez koguta ako,jasne dla mnie jest,że Twoja tolerancja błędu wynosi około zera.
Dotyczy to błędu merytorycznego,ortograficznego,logicznego,zwykłej literówki czy najzwyklejszego lapsusa.
I proszę ,odpowiedz mi,czy w stosunku do siebie margines błędu również tak skrajnie ograniczyłeś?
A jeśli również wobec siebie jesteś tak surowym recenzentem,to czy jakąkolwiek formę samo ukarania przewidziałeś,gdybyś jednak nieopatrznie błąd jakiś uczynił?
Twoja wiedza i gotowość pomocy są tutaj uznane,doceniane i czasami wręcz niezbędne.
Doprawdy Twój autorytet nie ucierpi,jeśli wielkodusznie czasami odpuścisz i przymkniesz oko na niedoskonałość Twoich bliźnich. ;)
Pozdrawiam.
Po tym jak wychwyciłeś nieścisłość w podanym przez koguta ako,jasne dla mnie jest,że Twoja tolerancja błędu wynosi około zera.
Dotyczy to błędu merytorycznego,ortograficznego,logicznego,zwykłej literówki czy najzwyklejszego lapsusa.
I proszę ,odpowiedz mi,czy w stosunku do siebie margines błędu również tak skrajnie ograniczyłeś?
A jeśli również wobec siebie jesteś tak surowym recenzentem,to czy jakąkolwiek formę samo ukarania przewidziałeś,gdybyś jednak nieopatrznie błąd jakiś uczynił?
Twoja wiedza i gotowość pomocy są tutaj uznane,doceniane i czasami wręcz niezbędne.
Doprawdy Twój autorytet nie ucierpi,jeśli wielkodusznie czasami odpuścisz i przymkniesz oko na niedoskonałość Twoich bliźnich. ;)
Pozdrawiam.
Witam.Drogi PASKO BARDZO CIE PROSZE zbanuj mnie na dwa dni bo zostałem zaczepiony a nie chce jeszcze bardziej po chamsku odpisywać.Uprzejmie proszę o natychmiastowe wykonanie mej prośby,bo krew nie woda.
Monet>>> niniejszym pragnę odnieść się do imputowanej mi przez Ciebie "tolerancji błędu wynoszącej około zera"...
Otóż różnica pomiędzy kursem 3.08 fałszywie podanym przez gracza , niejakiego "kogucika19" , a faktycznym kursem tych zdarzeń wynoszącym 3.00 to 3.08-3.00=0.08
0.08:3x100=2.66%
Tak więc moja tolerancja dla błędu - wykazana na tym przykładzie , jest na zdecydowanie wyższym pułapie , niż ten inkryminowany mi przez Ciebie a obecny w Twoim wpisie.
Sam teraz widzisz , że nie mogłem nie zareagować widząc we wpisie gracza ( niejakiego kogucika19 ) błąd tak co do swej skali rażący , bo stanowiący przecież 1/3 rocznego bankowego oprocentowania oszczędności.
Monet>>> wobec powyższego , Twój wpis taktuję jako wybitnie agresywny i nacechowany daleko idącą złośliwością ukierunkowaną na mnie - zamiast na sprawcę całego zamieszania , czyli gracza który w tak rażącej formie zafałszował obraz swojej gry... więc na niejakiego "kogucika19".
Z wyrazami szacunku
Pzdr.
edi8
Otóż różnica pomiędzy kursem 3.08 fałszywie podanym przez gracza , niejakiego "kogucika19" , a faktycznym kursem tych zdarzeń wynoszącym 3.00 to 3.08-3.00=0.08
0.08:3x100=2.66%
Tak więc moja tolerancja dla błędu - wykazana na tym przykładzie , jest na zdecydowanie wyższym pułapie , niż ten inkryminowany mi przez Ciebie a obecny w Twoim wpisie.
Sam teraz widzisz , że nie mogłem nie zareagować widząc we wpisie gracza ( niejakiego kogucika19 ) błąd tak co do swej skali rażący , bo stanowiący przecież 1/3 rocznego bankowego oprocentowania oszczędności.
Monet>>> wobec powyższego , Twój wpis taktuję jako wybitnie agresywny i nacechowany daleko idącą złośliwością ukierunkowaną na mnie - zamiast na sprawcę całego zamieszania , czyli gracza który w tak rażącej formie zafałszował obraz swojej gry... więc na niejakiego "kogucika19".
Z wyrazami szacunku
Pzdr.
edi8
P R E C Z.. Z.. O S Z U S T W A M I "kogucika19"
status kogucik19
KUPON 1
AKO 3,08
KOGUCIK NAPISAŁ:Na szybko takie typy
status kogucik19
KUPON 1
AKO 3,08
KOGUCIK NAPISAŁ:Na szybko takie typy
witaj
Lila
jak pogoda ?
dla bogaczy ? Rozsypuje się dziś worek z milionami ?
Wczoraj południowe też Żaba prowadziła,
i wieczorem słychać było radość...
Lila
jak pogoda ?
dla bogaczy ? Rozsypuje się dziś worek z milionami ?
Wczoraj południowe też Żaba prowadziła,
i wieczorem słychać było radość...
Pogoda świetna.Upał od rana do wieczora,ani kropelki deszczu.
Pozdrawiam serdecznie:))
Pozdrawiam serdecznie:))
Monet napisał:
....Twoja wiedza i gotowość pomocy są tutaj uznane,doceniane i czasami wręcz niezbędne.
Doprawdy Twój autorytet nie ucierpi,jeśli wielkodusznie czasami odpuścisz i przymkniesz oko na niedoskonałość Twoich bliźnich. ;)...
Absolutnie popieram Monet ;)
Edi dla dobra tego czata i świętego spokoju nas wszystkich, proszę Cię abyś przestał po prostu czytać wpisy Kogucika.
pozdrawiam Chłopaki
....Twoja wiedza i gotowość pomocy są tutaj uznane,doceniane i czasami wręcz niezbędne.
Doprawdy Twój autorytet nie ucierpi,jeśli wielkodusznie czasami odpuścisz i przymkniesz oko na niedoskonałość Twoich bliźnich. ;)...
Absolutnie popieram Monet ;)
Edi dla dobra tego czata i świętego spokoju nas wszystkich, proszę Cię abyś przestał po prostu czytać wpisy Kogucika.
pozdrawiam Chłopaki
hey hosia:)) racja Monet powiedział tylko "A" ale edi8 już na "Z"
Ps. hosia to dziś rozbijasz bank:)))?
Ps. hosia to dziś rozbijasz bank:)))?
hosica odpalaj gadulca.zaraz będziemy tam wrzucać emotikonki radości:)
witaj mag ;) Nie sądzę ;)))dziś taka parówa,że nie wiem jak się nazywam;) Zatypowałam co pod paluchy podlazło ;) Zapomniałam nawet o Duzym . Jeśli coś wpadnie to znów na sucho ;)))
na 22:15 MM:
Pewniak: 55
3,12,14,46,47,55,58,64,76,79
Pewniak: 55
3,12,14,46,47,55,58,64,76,79
mag.. >>> niejaki "kogucik19" otwierając swoją grę na polu zakładów sportowych , zapowiedział i publicznie zapewnił pełną przejrzystość - w odniesieniu do jej bilansu.
Racz zrozumieć , że zaburzenie owego bilansu o 2.66% na korzyść "kogucika19" poprzez podanie zawyżonego kursu ako granych 3 zdarzeń , jest zafałszowaniem obrazu jego gry - przeto moja interwencja w tej sprawie.
Działania Administracji tego portalu w formie zablokowania mi ponad rok temu możności przeglądania ( z poziomu zalogowania na multipasko.pl ) i pisania w wątku niejakiego "kogucika19" , spowodowały konieczność umieszczenia tej informacji w miejscach mi dostępnych , tytułem ostrzeżenia innych użytkowników , wprowadzonych w błąd wykazanym a zawyżonym kursem ako granych zdarzeń.
Pzdr.
edi8
Racz zrozumieć , że zaburzenie owego bilansu o 2.66% na korzyść "kogucika19" poprzez podanie zawyżonego kursu ako granych 3 zdarzeń , jest zafałszowaniem obrazu jego gry - przeto moja interwencja w tej sprawie.
Działania Administracji tego portalu w formie zablokowania mi ponad rok temu możności przeglądania ( z poziomu zalogowania na multipasko.pl ) i pisania w wątku niejakiego "kogucika19" , spowodowały konieczność umieszczenia tej informacji w miejscach mi dostępnych , tytułem ostrzeżenia innych użytkowników , wprowadzonych w błąd wykazanym a zawyżonym kursem ako granych zdarzeń.
Pzdr.
edi8
Nieee, no to jednak ja zdecydowanie wolę Panią w dekolcie do pępka, a Wy ?
Dawno dawno temu
tak dawno, że najstarsi czytelnicy tego chata nie pamiętają,
było takie powiedzenie :
-Mądry głupiemu ustępuje
a panu dziś prowadzącemu, w nawiązaniu do jego propozycji wycieczek morskich i oceanicznych powiedziałbym (to też strasznie stare)
-Płyń po wodach i oceanach
Dawno dawno temu
tak dawno, że najstarsi czytelnicy tego chata nie pamiętają,
było takie powiedzenie :
-Mądry głupiemu ustępuje
a panu dziś prowadzącemu, w nawiązaniu do jego propozycji wycieczek morskich i oceanicznych powiedziałbym (to też strasznie stare)
-Płyń po wodach i oceanach
edi8>> wiem , rozumiem, ale dlaczego zaraz tak ostro!! wystarczyło napisać" ej kogucik" czy Ty czasem się nie pomyliłeś i już inaczej się to odbiera:))) nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć edi8... więcej dystansu do :))
Ps. kogucik Ty tu nie wołaj Paska... tylko szykuj kąpiel z ogromna pianką i mocz opalony kuper .. dałeś bobu na tym słonku normalnie "czekoladka":)))
Ps. kogucik Ty tu nie wołaj Paska... tylko szykuj kąpiel z ogromna pianką i mocz opalony kuper .. dałeś bobu na tym słonku normalnie "czekoladka":)))
Jesteś największym ***em jakiego znam .Ja wiem że dla ciebie 3% od czegoś to majatek nawet jak by to był grosz,ale dupek to dupek,taka ***a przebrzydła tylko ryj obić ale w rękawiczkach żeby syfu nie złapać.PASKO jak mnie nie zbanujesz to następny wpis do tego c***a będzie ostrzejszy i gorszy.ZBANUJ MNIE DLA DOBRA GRACZY.
kogucik19. Wyluzuj. Jestem przekonany, że ponad 90% użytkowników jest po Twojej stronie. Pozdrawiam
Koguciku: Proszę przestań się nakręcać. Później znów będziesz swoich słów żałował. Pomyśl o czymś przyjemnym np o Mazurach ;)) Dziubaski w sam dziób ;))
U mnie pod paluchy tylko parka z pewniaczkiem podlazła. Resztą nie ma się co chwalić ;( Mizerne to losowanko...
U mnie pod paluchy tylko parka z pewniaczkiem podlazła. Resztą nie ma się co chwalić ;( Mizerne to losowanko...
KOCIO:)) Witaski:) nic nie mówisz kolega..W. n. fajna piosenkę Tobie zapodał , a Ty ...cisza:))!!no no!!