Wpisy 1 165 879 – 1 165 978
13 października 2012 12:42 → 13 października 2012 13:24, 100 wpisów
krzysio ...masz to od scoliego http://www.cda.pl/video/31330bc/Wyzwanie-nie-patrz-w-cycki tylko zboczku nie patrz jej w oczy
lila...wiem nie dobre szczaw aa 13maxa zjadł szczaw jeden raz jak był mały
13maxa...kobita ma duzo sexe niz facet tylko jedna mało rur
Lili ...wczasy za wielkim murem 15 dniowe ..czekam na zaprszenie musi się zwolnic miejsce
Spotykają się dwie blondynki. Jedna ma głowę obandażowaną. Druga chcąc jej zaimponować mówi:
- Wiesz, byliśmy z mężem zaproszeni na Wesele Wyspiańskiego. Ale nie poszliśmy. Wysłaliśmy tort.
Druga, nie chcąc być gorsza, mówi:
- A myśmy byli zaproszeni do konserwatorium. Też nie poszliśmy. Wysłaliśmy jako prezent konserwę turystyczną.
Ale ta niezabandażowana nie wytrzymała i pyta drugą:
- Co ci się stało w głowę?
Zabandażowana:
- Och, nic specjalnego. Miałam trądzik na twarzy i lekarz zalecił mi wodę toaletową. Dwa razy mi się udało płukać twarz, ale za trzecim razem spadła mi klapa na głowę.
- Wiesz, byliśmy z mężem zaproszeni na Wesele Wyspiańskiego. Ale nie poszliśmy. Wysłaliśmy tort.
Druga, nie chcąc być gorsza, mówi:
- A myśmy byli zaproszeni do konserwatorium. Też nie poszliśmy. Wysłaliśmy jako prezent konserwę turystyczną.
Ale ta niezabandażowana nie wytrzymała i pyta drugą:
- Co ci się stało w głowę?
Zabandażowana:
- Och, nic specjalnego. Miałam trądzik na twarzy i lekarz zalecił mi wodę toaletową. Dwa razy mi się udało płukać twarz, ale za trzecim razem spadła mi klapa na głowę.
Lili ...wszytko gra ..można to jeszcze zmienic ..za to że taką liste na maxa zrbili to będa mieli do tego czasu bigos niedzwiedzie od wczoraj zostały spuszczone ..
13maxa..to czego lekarstwo chcesz ..no gdzie chory czy rur za duzo zboczychu miałeś
max...spuść jeszcze wielką stopę .Ostatnio zostawiłam go u Ciebie na wszelki wypadek
zuza
przypomniałaś mi : "chciałbym jeszcze raz wygrać"
rustu2009
grasz tylko parki ?
przypomniałaś mi : "chciałbym jeszcze raz wygrać"
rustu2009
grasz tylko parki ?
witam wszystkich
jak myślicie wielcy ludzie czy parka 10,11 wejdzie dzisiaj ?
jak myślicie wielcy ludzie czy parka 10,11 wejdzie dzisiaj ?
Max jednym słowem: czym się strułeś tym się lecz, to taka moja rada na zatrucie
lilka, na dzisiaj 14,15,63 ma na kuponie i 14,15,77 oraz 14,15,20,51,60,63,77
Za 50 minut prawdopodobnie po kilkunastu dniach spadne z 1 miesjca w parkach i trojkach forma uciekła. A i czasu ostatnio nie mam na typowanie. I to sie sprawdza. Jak dobrze nie przeanalizujesz to kupa.
spokojnie Zelus, daleko z poduimnie spadniesz,wec dupa nei bedzie tak bolec
Zona to jak kredyt, kredyt ktorego sie nie da sie splacic bo wiecznie siedzi Ci na dupie
jestem u teścia, gdze trafiłem największa wygraną - milutka az do przesady pani w kolekturze - musi być dobrze
ja miałem kiedyś 0/10 ktoś mi powiedział ze nie jest źle bo to 4 pln
to teraz można juz tylko w górę, a cholera 36 znowu chyba nie wpadnie na imprę o 14:00
kondi..ona lila zawsze chce tylko 3/3 ...
Lilka lepiej nie typuj dziesiątek jak nie grasz a nóż wypadnie 8/10 albo o zgrozo 9/10 ...
lottomat....nie jem słodkiego przed obiadem ale mimo wszystko dzięki