Wpisy 1 165 613 – 1 165 712
13 października 2012 07:09 → 13 października 2012 10:06, 100 wpisów
drapek... nie bedzie miał lizaki xxx ..no jak chcesz grajj
dobra juz znikam...
ja mam 2szt mini, przedwczoraj sąsiadka trafiła 4/5 z cht za całe 1.25zł, grała wczoraj w keno i drapała jak szalona
bolek to nie jest mój zestaw, pierwszy raz to puszczam, na podobny zlepek mala557 trafiła chyba 4/5- tak mi się wydaje że wtedy było 8,9 ,39
bolek ale z czwórkę jej dobrze zapłącili, to końcówkę mogłą przegrać, na początku tego roku trafiła z cht 6/7+ - ma farta nawet jak przepuści trochę tej wygranej
drapek
w takim razie jeśli pierwszy raz grasz
to z pasko ktoś jeszcze gra tym zestawem bo już
widziałem u kogoś ten zestaw
w takim razie jeśli pierwszy raz grasz
to z pasko ktoś jeszcze gra tym zestawem bo już
widziałem u kogoś ten zestaw
wzeszłym roku miałem... wysłałem za 2,50 na cht i troche sie wkurzyłem bo płacili marne 400zł a w nastepnym losowaniu 1200
bolek
mój stały zestaw zaczyna się 3 kończy 40; a ten jest zrobiony z dwóch zakł. z cht. które dałem do unieważnienia
mój stały zestaw zaczyna się 3 kończy 40; a ten jest zrobiony z dwóch zakł. z cht. które dałem do unieważnienia
bolek
podzoiałe kasy będę się martwił jak tarafię 5/5, ale jak się tu kiedy mala557 pojawi zapytam, jakie miała wtedy liczby
podzoiałe kasy będę się martwił jak tarafię 5/5, ale jak się tu kiedy mala557 pojawi zapytam, jakie miała wtedy liczby
no też mi się trafił fuks w tamtym roku z chybika,2 zakłady. 4/5 w mini,ale ponad 450zł płacili bo 5/5 wpadło
ja raz miałem 4/5 w ex.lotku z cht.- w krakowie na szpitalnej wysłałem i też dobrze płacili
dzisiaj się dowiedziałęm że muszę zapłacić 20 zł więcej
za pakiet 3w1 kablówka, po 6 miesiącach się zmieniło
o czym pół roku temu nie mówili
za pakiet 3w1 kablówka, po 6 miesiącach się zmieniło
o czym pół roku temu nie mówili
zawsze człowieka wydymają, coś zapiszą małym druczkiem
i wszystko mają w d...e
i wszystko mają w d...e
HARTGE
parę lat mieszkałem na tarchominie, a Ty jakie osiedle reprezentujesz?
parę lat mieszkałem na tarchominie, a Ty jakie osiedle reprezentujesz?
HARTGE
piekarnia lubaszka jeszcze istnieje, zawsze były tam kolejki?
piekarnia lubaszka jeszcze istnieje, zawsze były tam kolejki?
spokojne miasto, tylko wkurza mnie że jako miasto i województwo
zawsze na szarym końcu
Toruń nas dyma
zawsze na szarym końcu
Toruń nas dyma
ale ponoć szkoła rydzyka ma najlepsze akademiki w pl, niestety nie mam żadnego znajomego/ej co tam studiuje
zastanawiam się gdzie absolwenci tej szkoły znajdują pracę, no chyba nie w tvn czy polsacie
Jaki deszcz?
Słonko,cop prawda nieco chmurek jest ale ogólnie ładnie.
Słonko,cop prawda nieco chmurek jest ale ogólnie ładnie.
Ja też z przekory i wbrew pewnym wskazaniom zagram na jednym kuponie 36 z 30,32,11 i 41
monet...masz www
----
http://www.twojapogoda.pl/
---
----
http://www.twojapogoda.pl/
---
Liczba 36 o godzinie 14 od wrzesnia padła 12 razy . 5 razy padała w dni nieparzyste a 7 w parzyste.Wprawdzie ani rau nie było jej gdzie w dacie była 3 ale po rono się rozkłada jezeli chodzi o połowy miesiąca. Dlatego tez zaryzykuję 36 do parki.
Liczba 36 o godzinie 14:00 padła 5-7-9-12-15-18-21-24-26-28-30 września oraz 4 pazdziernika .Czeka ogólnie na wylosowanie od 8 losowań
Liczba 36 o godzinie 14:00 padła 5-7-9-12-15-18-21-24-26-28-30 września oraz 4 pazdziernika .Czeka ogólnie na wylosowanie od 8 losowań