Wpisy 1 165 579 – 1 165 678
13 października 2012 00:01 → 13 października 2012 09:19, 100 wpisów
a ze cos wygralem to limit szczescia wyczerpany wiec spokoj na jakis czas ;P
jedne loterie maja jacka jako jeszcze jedna liczba np a holandia ma kolor
Ja się na tym nieznam,ale skoro to Holandia To w/g flagi((czarny,czerwony i żółty){(Chyba)
Jeżeli Ci o to Chodziło-to i ile mi wiadomo-nadal jarają jak smoki
W piątki gram zawsze Jokera a wczoraj nie zagrałem to wylosowali mego .
drapek... nie bedzie miał lizaki xxx ..no jak chcesz grajj
dobra juz znikam...
ja mam 2szt mini, przedwczoraj sąsiadka trafiła 4/5 z cht za całe 1.25zł, grała wczoraj w keno i drapała jak szalona
bolek to nie jest mój zestaw, pierwszy raz to puszczam, na podobny zlepek mala557 trafiła chyba 4/5- tak mi się wydaje że wtedy było 8,9 ,39
bolek ale z czwórkę jej dobrze zapłącili, to końcówkę mogłą przegrać, na początku tego roku trafiła z cht 6/7+ - ma farta nawet jak przepuści trochę tej wygranej
drapek
w takim razie jeśli pierwszy raz grasz
to z pasko ktoś jeszcze gra tym zestawem bo już
widziałem u kogoś ten zestaw
w takim razie jeśli pierwszy raz grasz
to z pasko ktoś jeszcze gra tym zestawem bo już
widziałem u kogoś ten zestaw
wzeszłym roku miałem... wysłałem za 2,50 na cht i troche sie wkurzyłem bo płacili marne 400zł a w nastepnym losowaniu 1200
bolek
mój stały zestaw zaczyna się 3 kończy 40; a ten jest zrobiony z dwóch zakł. z cht. które dałem do unieważnienia
mój stały zestaw zaczyna się 3 kończy 40; a ten jest zrobiony z dwóch zakł. z cht. które dałem do unieważnienia
bolek
podzoiałe kasy będę się martwił jak tarafię 5/5, ale jak się tu kiedy mala557 pojawi zapytam, jakie miała wtedy liczby
podzoiałe kasy będę się martwił jak tarafię 5/5, ale jak się tu kiedy mala557 pojawi zapytam, jakie miała wtedy liczby
no też mi się trafił fuks w tamtym roku z chybika,2 zakłady. 4/5 w mini,ale ponad 450zł płacili bo 5/5 wpadło
ja raz miałem 4/5 w ex.lotku z cht.- w krakowie na szpitalnej wysłałem i też dobrze płacili
dzisiaj się dowiedziałęm że muszę zapłacić 20 zł więcej
za pakiet 3w1 kablówka, po 6 miesiącach się zmieniło
o czym pół roku temu nie mówili
za pakiet 3w1 kablówka, po 6 miesiącach się zmieniło
o czym pół roku temu nie mówili
zawsze człowieka wydymają, coś zapiszą małym druczkiem
i wszystko mają w d...e
i wszystko mają w d...e