Wpisy 1 165 079 – 1 165 178
12 października 2012 20:49 → 12 października 2012 21:14, 100 wpisów
Scolls ale oni u siebie też mają podobno takie miasto nie zaludnione gdzieś
scolls masz dwa wyjscia ...
spytaj chinczykow
albo poczytaj komentarze i wyciagnij wnioski
spytaj chinczykow
albo poczytaj komentarze i wyciagnij wnioski
lottomat a co powiesz na to:
http://niewiarygodne.pl/kat,1031991,page,2,title,W-Ameryce-powstalo-800-obozow-ktore-przypominaja-obozy-koncentracyjne-Po-co,wid,14236634,wiadomosc.html?smgajticaid=6f554
http://niewiarygodne.pl/kat,1031991,page,2,title,W-Ameryce-powstalo-800-obozow-ktore-przypominaja-obozy-koncentracyjne-Po-co,wid,14236634,wiadomosc.html?smgajticaid=6f554
no to skoro gadasz o tym NWO to jakby Ci to powiedziec ... jesli juz w tak nie wierzysz to ono jest od zawsze
cale te NWo to jedna wielka półprawda ktora ma na celu jeszcze bardziej oglupic ludzi
skoro by mnie mialo nagle olsnic i powiedziec ze ooo maja racje to ludzie jak tumany zaczynaja wierzyc we wszystko co jest gloszone
wiec teorie kazdy moze miec ale nie powtarzaj tego co wszedzie na sile ludziom wciskaja zeby niby przejrzeli na oczy
lottomat niestety ale pewne rzeczy sie potwierdzaja i zgadzaja NWO dazy do pelnej kontroli na ludzkoscia
gadasz o NWO to moze usiadz ***a wez szklanke whisky i pomysl co sie dzieje na swiecie i jak od dawna to trwa i czemu do dzis tacy jak Ty nic z tym jeszcze nie zrobili
nawet w pekinie duże osiedla są ogrodzone drutem kolczastym żeby biedota do nich nie wchodziła,a kto żebra jest karany,
zobaczysz ze dzieki takim ludziom ja TY za pare lat bedziesz mial chipa w d...e
lila...ty zawsze tak póznoo typujesz ..jestem smutnoo i dzida
tak bede mial czipa w dupie a Tu juz masz przy sobie bo nosisz iphone
lottomat dlatego nie mam FB ani innych tego typu debilnych glupot
a co jak do lekarza idziesz to nikt poza Toba i lekarzem tego nie wie tak ?
lottoma sluzby specjalne beda mialy dostep a nwet nie wiem czy wiesz ze sanepid zreszta juz ma do tego specjalne uprawnienia
scolss..ja tez nie ma FB ..a masz tam NK ..mówie tak ty łobuzuu jesteś zarejestrowałeś inne nazwiskoo i imiona cyc ..ja wiem tyy gapiłeś
ja ***ole juz 100 lat temu mozna bylo wszystko a Ty mowisz o 2012 ? ...
1 165 110. lottomat 2012-10-12 (20:55)
siedzisz na fejsie i praktycznie juz jestes szpiegowany
no właśnie i wiedzą jakich liczb nie puszczać
siedzisz na fejsie i praktycznie juz jestes szpiegowany
no właśnie i wiedzą jakich liczb nie puszczać
Scolls
http://www.polskatimes.pl/artykul/588141,grupa-bilderberg-jacek-rostowski-na-spotkaniu-swiatowej,id,t.html
http://www.polskatimes.pl/artykul/588141,grupa-bilderberg-jacek-rostowski-na-spotkaniu-swiatowej,id,t.html
nagle sie wszyscy obudzili ze swiatem rzadzi jakas elita ... oh a moze oni od zawsze mieli taka chec i robili wszystko co chca ?
lottomat na takich ludzi jak Ty NWO tylko czeka i sie cieszy ze ludzie sa tak nieswiadomi i wrecz glupi
lila...ok ...
lottomat nie zawsze robili co chcieli teraz dzieki pieniadzowi elektronicznemu dostana wladze na niespotykana do tej pory skale
lila ..lepiej ty masz pobudka 13maxa na gg...
oh pieniadz elektroniczny ***a ... a wiesz ile jest pieniazka prawdziwego w obiegu ? 10 % czy 5 % ??
a jaki cel ma np obecnie bitcoin i jaka jest tego przyszlosc ?
Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Mogła zostać skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę główną naszego serwisu www.polskatimes.pl
Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Mogła zostać skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę główną naszego serwisu www.polskatimes.pl
lottomat co robią?np.zadluzaja ludzi,spoleczenstwa i panstwa po to zeby przejac majatek
Scolls ciekawe ze ten Alex Jones wciaz zyje ... nie ? jak to mozliwe ze tacy ludzie wciaz zyja i nikomu nie wadza
lottomat nie zdajesz sobie nawet sprawy co piszesz i uwazasz ze to ze wygenerowali tyle pieniadza to jest OK?a myslisz ze dlug publiczny to skad sie wziol?
hartge a ile masz wiedzy o dlugu publicznym jego strukturze skad sie wzial w jakich latach i dlaczego ?
bez zagladania do google powiesz mi gdzie byl poczatek dlugu publicznego w Polsce i z jakich przyczyn i co zrobil Balcerowicz ?
lottomat sorki ze napisze ale po prostu jestes slepy i glupiutki bo patrzysz tylko na swoj biznesik i cieszysz sie ze masz troszke gotowki tylko ciekawe co zrobisz jak przestanie sie krecic nie z Twojej winy
Western. Powolny Joe przychodzi do burdelu i zamawia panienke. Ida na gore do pokoju, ona juz lezy gotowa do akcji, a Powolny Joe zdejmuje kapelusz i wyrzuca przez okno. Zdejmuje spodnie, buty i wyrzuca przez okno. Zdziwiona panienka pyta kowboja:
-Powolny Joe dlaczego wyrzucasz swoje ubranie przez okno?!
-Malenka, bo zanim Cie przelece to sie moda zmieni
-Powolny Joe dlaczego wyrzucasz swoje ubranie przez okno?!
-Malenka, bo zanim Cie przelece to sie moda zmieni
strzele sobie w leb zebym wiecej nie musial czytac takiego ***olenia
jak bedziesz mial dobre łokcie to sie przebijesz dalej ale wielu nie da rady i zbanczy i tak to sie bedzie ciagnac az trafi to tez na Ciebie bo nie jestes zaden gieroj tylko zwykly obywatel panstwa ktore jest przeznaczone do odstrzalu
Kolega dzwoni do kolegi:
- Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy sie!!
- ladne???
- Wypijemy, będzie ok...
- Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy sie!!
- ladne???
- Wypijemy, będzie ok...
Pewnego dnia do Jasia przychodzi jego tato.
-Jasiu - mówi - myślę, że najwyższy czas abym powiedział ci skąd się biorą dzieci.
- Nie chcę! - woła Jasiu - Bo znowu wszystko zepsujesz!
- Jak to?
- Ano tak: jak miałem 4 lata to mi powiedziałeś, że nie ma Świętego Mikołaja, jak miałem 6 to pozbawiłeś mnie złudzeń co do Zająca Wielkanocnego, potem okazało się, że Batman nie istnieje, a całkiem niedawno powiedziałeś, że nie ma na świecie żadnego czarodzieja. A teraz co? Powiesz mi, że tak naprawdę ludzie się wcale nie ***olą?!
-Jasiu - mówi - myślę, że najwyższy czas abym powiedział ci skąd się biorą dzieci.
- Nie chcę! - woła Jasiu - Bo znowu wszystko zepsujesz!
- Jak to?
- Ano tak: jak miałem 4 lata to mi powiedziałeś, że nie ma Świętego Mikołaja, jak miałem 6 to pozbawiłeś mnie złudzeń co do Zająca Wielkanocnego, potem okazało się, że Batman nie istnieje, a całkiem niedawno powiedziałeś, że nie ma na świecie żadnego czarodzieja. A teraz co? Powiesz mi, że tak naprawdę ludzie się wcale nie ***olą?!
a teraz najmodniejszy kawalek z pozdrowieniami z Londynu
http://www.cda.pl/video/56938f2/Nasza-wersja-Gangnam-Style-u
http://www.cda.pl/video/56938f2/Nasza-wersja-Gangnam-Style-u
Rozmawia dwóch facetów:
- Jestem ostatnio tak napalony, że rżnę wszystko co się rusza.
Drugi na to:
- Ja tam nie stawiam sobie takich ograniczeń.
- Jestem ostatnio tak napalony, że rżnę wszystko co się rusza.
Drugi na to:
- Ja tam nie stawiam sobie takich ograniczeń.
Dwóch staruszków gawędzi o seksie:
- Nadal mogę dwukrotnie!!
- A który raz sprawia Ci większą przyjemność?
- Myślę, że ten zimą.
- Nadal mogę dwukrotnie!!
- A który raz sprawia Ci większą przyjemność?
- Myślę, że ten zimą.
Mąż i żona oglądają w telewizji program psychologiczny o skrajnych emocjach.
W pewnym momencie odzywa się mąż:
- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie.
- Masz największego penisa wśród swoich kumpli.
W pewnym momencie odzywa się mąż:
- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie.
- Masz największego penisa wśród swoich kumpli.
masz skolls swietny artykul
http://nienaszdlug.pl/materialy/dlug-polska/skad-sie-bierze-polski-dlug-publiczny/
http://nienaszdlug.pl/materialy/dlug-polska/skad-sie-bierze-polski-dlug-publiczny/
Teściowa do zięcia:
-Nigdy się nie zrozumiemy! Ja jestem zagorzałą katoliczką.
-Ale ja przecież też jestem za gorzałą.
-Nigdy się nie zrozumiemy! Ja jestem zagorzałą katoliczką.
-Ale ja przecież też jestem za gorzałą.