Wpisy 1 164 813 – 1 164 912
12 października 2012 15:30 → 12 października 2012 18:56, 100 wpisów
witajcie
dotam, ja tez patrze na 4/10
Pasko, jest różnica... szczególnie ostatnio, liczba zawartych zakładów oscyluje często w okolicach 350 tys., a nie 500 tys... popełniasz błąd patrząc na kwoty wygranych, a nie ich liczbę...
dotam, ja tez patrze na 4/10
Pasko, jest różnica... szczególnie ostatnio, liczba zawartych zakładów oscyluje często w okolicach 350 tys., a nie 500 tys... popełniasz błąd patrząc na kwoty wygranych, a nie ich liczbę...
Każdy może mieć swoje teorie, ja i tak uważąm że najbardziej idealną grą jest Mini Lotto
unhappy , ja też tak uważam ,ale mówię głośno, bo będę posądzony o teorie spiskowe
dotam, to nie jest kwestia spiskowej teorii dziejow... mam okreslona metode generowania zestawow do typowan... jesli ona wariuje, a wariuje, zwracajac mi kilka razy wiecej typow niz do niedawna, to znaczy, ze zmienily sie istotnie kombinacje liczb w okresie, ktory przyjmuje do analizy (sa to oczywiscie ostatnie losowania)... jesli metoda analizy sie nie zmienila, to musial sie zmienic proces generujacy dane... przekladajac na nasze: albo zmienili zestaw kulek, albo przestawili maszyne... nie ma innej opcji... i nie ma w tym zadnej spiskowej teorii...
nie przejmowalbym sie tymi, ktorzy mowia o sposkach, jesli nie wiedza, na jakiej podstawie wyciagamy dane wnioski... to raczej oni nie maja nic na obrone swojej tezy
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
Cóż - jeśli chodzi o zestaw kulek, cytuję /z odp71/-
>> Obecnie wykorzystywane zestawy kul są nie tylko ważone i mierzone przez producenta (każdy dostarczony zestaw ma formę âgwarancjiâ zawierającą wagi i wymiary każdej z kul), ale również są sprawdzane przez TS oraz instytuty, z którymi współpracujemy. Testy odbywają się również w okresie używania kul, obserwujemy również rozkład wyników, szukając ewentualnych odchyleń wskazujących na brak pełnej losowości.<<
................
>> Obecnie wykorzystywane zestawy kul są nie tylko ważone i mierzone przez producenta (każdy dostarczony zestaw ma formę âgwarancjiâ zawierającą wagi i wymiary każdej z kul), ale również są sprawdzane przez TS oraz instytuty, z którymi współpracujemy. Testy odbywają się również w okresie używania kul, obserwujemy również rozkład wyników, szukając ewentualnych odchyleń wskazujących na brak pełnej losowości.<<
................
Robal_36,ja jestem dorosłym człowiekiem i doświadczonym graczem ,ale te wypowiedzi P. Maćka trudno mi zrozumieć
dotam: jako, że chciałeś coś super analitycznego z mojej strony, przygotowałem coś dla Ciebie.
http://aws.multipasko.pl/img/mm_wygrane_4z10.png
Na oxi X daty poszczególnych losowań, na osi Y ilość wygranych 4/10 w Multi Multi
http://aws.multipasko.pl/img/mm_wygrane_4z10.png
Na oxi X daty poszczególnych losowań, na osi Y ilość wygranych 4/10 w Multi Multi
Przegapiłam losowanie z powodu pracy wchodzę patrzę i oczom nie mogę uwierzyć 2x5/9 po raz drugi po wczorajszym wieczorze
Z wykresu dodanego przez Pasko wynika że ogromny spadek nastąpił w 2009r po wprowadzeniu 2-go losowania, które paradoksalnie miało zachęcić do grania...
dotam
to podobnie, jak robak
Ja tam tylko - gdzie te losowania, kiedy trafiało się po 2x /skromne tylko 100 tysia / za 10/10 ?
A moim zdaniem, jak to mówią :
lepszy robak w garści niż robak na sęku
czy jakoś tak
i będę się przy tym upierał
to podobnie, jak robak
Ja tam tylko - gdzie te losowania, kiedy trafiało się po 2x /skromne tylko 100 tysia / za 10/10 ?
A moim zdaniem, jak to mówią :
lepszy robak w garści niż robak na sęku
czy jakoś tak
i będę się przy tym upierał
Robal_36 , masz całkowitą rację, jak ktoś chce niech gra na plusa
Teraz sobie wszedłem na stronkę -TIPOS /Słowackie loterie?/ i jeden zakład kosztuje0,2Euro
dotam
za 80 gr to nie, ale za 1 zł, ewentualnie 1,25 to tak!
Obniżyliby cenę, zrobili kampanie reklamowa i od razu ludzie wróciliby do multi
za 80 gr to nie, ale za 1 zł, ewentualnie 1,25 to tak!
Obniżyliby cenę, zrobili kampanie reklamowa i od razu ludzie wróciliby do multi
Już teraz T.S z każdego 2,5 zł wypłaca graczowi mniej niż 1 złoty
Przy stawce za zakład 1 zł wypłacał by w granicach 30-40 groszy....
Gra nie miała by sensu
Przy stawce za zakład 1 zł wypłacał by w granicach 30-40 groszy....
Gra nie miała by sensu
dragon, ja się z Tobą niezgodzę ,może być Plus i jakieś inne bonusy jak ktoś chce. Ale ma to sens dla systemów.
czyli idąc Twoimi "wyliczeniami" główna wygrana 100000-czy to jest mało
dragon, coś ci się popitoliło ,jak mniej niż 1 pln, to co ta tabela wygranych z MM z sufitu
100000 to jest teoretyczna wygrana, która prawie nigdy się nie zdarza i obecnie niema prawa się zdarzyć
ale wy wiecie lepiej to wygrywajcie codziennie nawet 2 razy po 100000
ale wy wiecie lepiej to wygrywajcie codziennie nawet 2 razy po 100000
Pandragon,
to gdzie te skarbonki sprzedają ?
>> http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2293
CHWAŁA POLEGŁYM NA POLU WALKI Z MULTILOTKIEM <<
to gdzie te skarbonki sprzedają ?
>> http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2293
CHWAŁA POLEGŁYM NA POLU WALKI Z MULTILOTKIEM <<
odezwał się BUC
Bardzo Uzależniony Człowiek od strony Multipasko
On Ci wszystko wytłumaczy
CZY TO NIKOMU NIE NASUWA PODEJRZENIA O MATACTWO
ale - jego jakby wygrał - nie byłoby matactwa
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2879&page=1
ale - jego jakby wygrał - nie byłoby matactwa
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2879&page=1
popołudniu bitwa morska 20zł na tym samym numerze i w tej samej żb co w xingo 50zł nr.086
dotam
powiem ci tak , nie mam szczęścia do mm, natomiast drapki mnie jakoś lubią i za wygrane w nich gram w mm, moje ulubione nr. zdrapek to 011,013,033,053,074, no i chyba 086, nie wygrywam wiele przeciętnie 20-50zł ( jeśli chodzi o papierowe wygrane ), max. wygrana w drapce 1000zł w krzyżówce po 3zł
powiem ci tak , nie mam szczęścia do mm, natomiast drapki mnie jakoś lubią i za wygrane w nich gram w mm, moje ulubione nr. zdrapek to 011,013,033,053,074, no i chyba 086, nie wygrywam wiele przeciętnie 20-50zł ( jeśli chodzi o papierowe wygrane ), max. wygrana w drapce 1000zł w krzyżówce po 3zł
Ja niegram w zdrapki, ale znam parę osób co grają nałogowo w zdrapki, ale ja życzę Tobie sukcesów
dotam, drapki kupuję prawie codziennie, ale mam swoje ulubione i najczęściej po 1-3szt, no tam są wygrane te niższe gwarantowane i moim zadaniem jest je trafić najlepiej za pierwszym razem
medea jestes ??? wygrałas 2x 5/9 mialas nie grac???
hartge jak wysyłam lotto lub mini daję takie nietypowe liczby, właśnie po to jakby miało 4/6 wpaśc, by było dobrze zapłacone
Drapek też lubię zlepki kreślic tez podwójne a potrójne bardzo rzadko
hartge ja nie lubię mieć w zakładzie niskich liczb, bo wtedy jak trafisz 4/6 to możesz 36zł dostać
hartge ty tam lepiej wiesz bo grasz systematycznie, ja mam taką strategię na lotto, ale na dziś mam 8/8 w mm na prawie same niskie
hatrge
na wysokie raz miałem 3/6 i jeden obok, a czwórka wtedy była płatna ponad 460zł
na wysokie raz miałem 3/6 i jeden obok, a czwórka wtedy była płatna ponad 460zł
Drapek mini gram od czasu do czasu jutro wyjątkowo akurat gram bo mi liczby wychodzą
Drapek i to jeszcze daje sys 6 i 1 zwykły i to na tyle co na mini
ja dopóki mam kase ze zdrapek mm wysyłam, gdybym miał z własnej kieszeni wydawać to byłbym na -; dziś np na drapkach zarobiłem na czysto ok.35-40zł więc mam na mm na 3 dni
ja systemem nie gram, wysłąłem już jedno mini, jutro pomyślę nad drugim
hartge
w przyszłym tygodniu zabieram się za poszukiwanie min. 77zł w s7, a padło już dziś 1x77tyś i 1x 7777
w przyszłym tygodniu zabieram się za poszukiwanie min. 77zł w s7, a padło już dziś 1x77tyś i 1x 7777
------
......................
......................
Dobry wieczór.. .
------
------
Drapek.. .
---...---...---...---
---...---...---...---
Hartge.. .
------------
------------