Wpisy 1 164 292 – 1 164 391
12 października 2012 12:24 → 12 października 2012 12:53, 100 wpisów
medea, grzejniczek na prąd mamy, ale niestety dzisiaj miałem zbyt słabe argumenty i grzeje czyjąś inną pupę
Lila nie przekomarzaj sie ze mna, pakoj walizki i zmien swoje zycie na lepsze, sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prosto do mnie i bedzie ogien
kuzwa, lotto, jakbys w taka rozmowe z moja babą poszedł, to w mgnieniu oka zmieniłbyś słownik
kondziu..taaaa wychowana ,ja też jestem wychowana do czasu.Jak się w***ię to znam takie slowa że sama jestem w szoku że je znamChyba nie widziałeś jeszcze prawdziwej twarzy swojej żony
kondziu....jak następuje eksplozyja to trzeba s***alać w trzy dupy jak najdalejnawet najspokojniejszy człowiek ma prawo się uruchomić
lotto, przestań - przecież ty w zyciu wałka w ręce nie miałeś, tylko od razu pierożki
kondziu..trzeba było się przed slubem zastanawiać a nie teraz wyłączać
wiesz co lila, ja ponoc nie mam donośnego głowu, ale jak w domu krzyknę, to baby mają ciary na plecach
kondi1 i lila
Dokładnie, należy się ewakuować na z góry przewidziane pozycje szczególnie daleko oddalone od sprzętów kuchennych i zastawy
Dokładnie, należy się ewakuować na z góry przewidziane pozycje szczególnie daleko oddalone od sprzętów kuchennych i zastawy
medea, ja się ewakuuję do piwnicy, a żona zawsze się pyta, co ja tam tyle przesiaduję
kondziu...no ja spokojna jestem i szczupla ale jak jebnę w stół to stół pęka i cisssza następuje i wszyscy sięrobia grzeczni
jak moja sie denerwuje, to ja jestem coraz spokojniejszy i spokojnieszy, co jeszcze bardziej ją wpienia
Mój tato strzela w takich sytuacjach focha najbliższymi drzwiami co w mojej mamie wbudza jej praktyczną naturę sknerusa no i obawa przed kosztami napraw rozdupconych drzwi wyłącza tryb ja go zaraz zabiję
a rozmowa o seksie przypomina konwersację pary dinozaurów:
-on : hmmm?
- ona: yy yyy
Jak skonczyły - wiadomo
-on : hmmm?
- ona: yy yyy
Jak skonczyły - wiadomo
Ale moja mama to typowy flegmatyk więc pewnie dlatego tak łatwo jej się wyłącza program "wściekła żona 2.0"
kondi
A propos problemów z ogrzewaniem może elektryczne kalesony byłyby dobrym wyjściem
A propos problemów z ogrzewaniem może elektryczne kalesony byłyby dobrym wyjściem
kurna wczoraj kupiłam chrześniakowi netbooka i chyba mu gonie dampodoba mi się to gówienko
kondi
Ja jestem po tatusiu taki pół choleryk, ale mam takie cuś, że im bardziej jestem wściekła tym jestem spokojniejsza na zewnątrz i uprzedzająco wręcz sympatyczna i grzeczna. Taka zimna furia. A w duchu się tylko modlę by ktoś nie przekroczył granicy i nie uwolnił mojego wewnętrznego tygrysa z klatki bo ręka noga mózg na ścianie a ja mam dożywocie za zbrodnię z premedytacją jak w banku
Ja jestem po tatusiu taki pół choleryk, ale mam takie cuś, że im bardziej jestem wściekła tym jestem spokojniejsza na zewnątrz i uprzedzająco wręcz sympatyczna i grzeczna. Taka zimna furia. A w duchu się tylko modlę by ktoś nie przekroczył granicy i nie uwolnił mojego wewnętrznego tygrysa z klatki bo ręka noga mózg na ścianie a ja mam dożywocie za zbrodnię z premedytacją jak w banku
lila, jak będziesz chuchać, to obejdzie mi mgielką i jezcze bardziej wymarzną
kondi
Wspominałeś o grzaniu dolnej części pleców kolegi więc myślałam, że Tobie też potrzebny grzejnik w tym celu.
A na poważnie ja mam w biurku rozgrzewające kompresy
Wspominałeś o grzaniu dolnej części pleców kolegi więc myślałam, że Tobie też potrzebny grzejnik w tym celu.
A na poważnie ja mam w biurku rozgrzewające kompresy
medea, no nistety po statystykach widać, że kobiet zabijają rzadziej, ale wolałbym 3 razy z ręki faceta zginąć niż od "kobiecego uderzenia"
lila, wtedy rozłożę współpracowników śmiechem i będę miał ich na sumieniu
Medeo..a te elektryczne kalesony to naprawde rewelacja dla Panow na zime....
lottomat...nie wiem czy cienki.Ma wi-fi,blothooth,kamerkę nie znam się,jemu starczy
lottomat..dalam za niego 1299 zeta i jemu starczy bo ona ma dopiero 10 lat więc raczej pracować na nim nie będzie
kiedys hp bylo czyms, super nagrywarki robilo, super lapki ale sie skiepscilo ...
Lilu..tu w polsce teraz..kursuje tam i tu..klopoty z 2"wohnungiem"tylko..zrobic"szajse"
każda duża marka kiedyś się skiepści, jak pójdzie w złym kierunku
ulexxxa
Sorry, ale mam dzień przyjęć i jak to zwykle w piątki wpadam tu i wypadam
Sorry, ale mam dzień przyjęć i jak to zwykle w piątki wpadam tu i wypadam
kondziu..taaa jasne może na ultrabooka za 5 kawałków.Za młody jest na drogie kompy.Podrośnie to się zobaczy poza tym nie ma cco dzieciaka tak uczyć bo za chwilkę przyjdzie i powie mi że chce BMW na urodziny
fabik
W dużym uproszczeniu robią ściepę i puszczają masakrycznie dużo zakładów dzięki czemu jest większa szansa trafienia
W dużym uproszczeniu robią ściepę i puszczają masakrycznie dużo zakładów dzięki czemu jest większa szansa trafienia
medea, jak mój staruszek w szpitalu leżał to tez wieeelką sciepę zrobili i ....mieli 0, zero, nul,