Wpisy 1 164 115 – 1 164 214
12 października 2012 10:53 → 12 października 2012 11:46, 100 wpisów
acha medea, to nic nie szkodzi, bedzie okazja to jakos sie dogadamy
lila
a gdzie Twój ulubieniec - lotto?
lila
a gdzie Twój ulubieniec - lotto?
wczoraj zagralem pewniakiem ulala i znowu nic a moja trójka obwodowa weszła
podsumowanie grupy z resztą też było szybkie....pawcio trafił 80
kondi1 i senna
A teraz ciekawostka z wczorajszego mini wg tranzytów horoskopu urodzeniowego mini to planety miały takie pozycje (tu uwaga wtedy jeszcze brałam pod uwagę także Saturna a że zapomniałam zapisać które cyfry są przy której planecie wiec podaję wszystkie jak leci) :
14,48,35,9,56,15,16,17,38,22,55,42
liczby z poza zakresu dają 4,8,12,11,30,5,10,25
wszystkie planety były albo w Pannie albo w Bliźniętach szczęścliwe liczby zapisane na moim profilu dla tych znaków to 2/23/34 oraz 22/36,40
czyli wychodzą fajne cyferki tyle, że aż 20
A teraz ciekawostka z wczorajszego mini wg tranzytów horoskopu urodzeniowego mini to planety miały takie pozycje (tu uwaga wtedy jeszcze brałam pod uwagę także Saturna a że zapomniałam zapisać które cyfry są przy której planecie wiec podaję wszystkie jak leci) :
14,48,35,9,56,15,16,17,38,22,55,42
liczby z poza zakresu dają 4,8,12,11,30,5,10,25
wszystkie planety były albo w Pannie albo w Bliźniętach szczęścliwe liczby zapisane na moim profilu dla tych znaków to 2/23/34 oraz 22/36,40
czyli wychodzą fajne cyferki tyle, że aż 20
medea, jakbyć podała je jeszcze dla lili, to po weryfikacji "NA NIE" miałabyś jeszcze mniej
nie ma co, trzeba brac poprawki na takie dni, gdzie sa losowania mini i lotto - za duzo sie dzieje i liczby głupieją
większe prawdopodobieństwo na wylosowanie należy przyznac tym powyżej 49
taka obwodowa 3-ka 61,78,80 wpadła wczoraj, gdzie normalnie bym na nia nie stawiał
kondi1
Tu się z Tobą zgadzam jak jest więcej gier a jeszcze są zmiany wędrówki takiego na przykład ksieżyca między znakami metody nieracjonalne stają się bardziej zawodne niż zwykle lub bardziej skuteczne, ale to ostatnie zbyt rzadko
Tu się z Tobą zgadzam jak jest więcej gier a jeszcze są zmiany wędrówki takiego na przykład ksieżyca między znakami metody nieracjonalne stają się bardziej zawodne niż zwykle lub bardziej skuteczne, ale to ostatnie zbyt rzadko
przypomina to walke wagi ciezkiej w 12 rundzie, gdzie nokaut moze pasc z każdej strony, a tu wychodzi taka ruda i mówi :"REMIS"
wczoraj lile muliło, to i maszyny zamuliło i kiszka była, z tego co pamiętam
lila
reklamy skąpca dalej mnie wkurzaja, nie moga reklamować np, lodówki
reklamy skąpca dalej mnie wkurzaja, nie moga reklamować np, lodówki
lipa
u mnie też, ale testuje nową metodę, córki zabrały kilka kuponów i coś po nich rysują więc kto wie
u mnie też, ale testuje nową metodę, córki zabrały kilka kuponów i coś po nich rysują więc kto wie
senna
Zawsze też jako dobry tatuś możesz się z nimi pobawić w lotto-sierotkę czyli 49 pingpongów, słój i heja
Zawsze też jako dobry tatuś możesz się z nimi pobawić w lotto-sierotkę czyli 49 pingpongów, słój i heja
lila
nie znam tej zabawy, ale dzisiaj poproszę żeby coś poskreślały i chyba to wyśle a może coś się trafi
nie znam tej zabawy, ale dzisiaj poproszę żeby coś poskreślały i chyba to wyśle a może coś się trafi
dziś ponoć byki mogą coś wygrać?
11,25,32,34,36,38,39,75,79+
25,34,60,69,79
23,25,49,56,65,71,72,75
a taki mam z cht. 3,7,9,14,40,58,62,73,79+
lila
właśnie że ważne że się nie znają bo się niczym nie sugerują
właśnie że ważne że się nie znają bo się niczym nie sugerują
drapek jak cie dorwe w swoje rece to cie udusze...skąd znowu wczoraj tyle wygrałes???
a jak cie dorwe to czapeczke na pewno ci ukradne...
a jaaaaa....
islandorka
nic wiele nie wygrałem, z 3/6w l+ tylko 10płacą i reszta drobniaki
dziś na 2xs7 1x7zł
nic wiele nie wygrałem, z 3/6w l+ tylko 10płacą i reszta drobniaki
dziś na 2xs7 1x7zł
islandorka
Chatowiche świadkami dostałam pomroczności jasnej po losowaniu i byłam przekonana, że jest null a potem sprawdzam a tam jednak zwrot zainwestowanych w amoku 20 złotych
Chatowiche świadkami dostałam pomroczności jasnej po losowaniu i byłam przekonana, że jest null a potem sprawdzam a tam jednak zwrot zainwestowanych w amoku 20 złotych
lila
moja sąsiadka ma pieska lilę, a ja na tego pieska wołam liliana i pomac***e ..ogonkiem
moja sąsiadka ma pieska lilę, a ja na tego pieska wołam liliana i pomac***e ..ogonkiem
w jakim smoku? bo nie gram zbytnio w drapki...
islandorka
na lotto.pl, jest wygrana zdrapka sk. polski--- zobacz na jakim numerze
na lotto.pl, jest wygrana zdrapka sk. polski--- zobacz na jakim numerze
drapek pewnie 011 lub 1...
skarbów to nawet nie miałam w reku nigdy...
no troche sie mylnełam 013...
medea
to tylko rysowanie na kuponach, każdy sposób jest dobry jak jest skuteczny
to tylko rysowanie na kuponach, każdy sposób jest dobry jak jest skuteczny
medea
wczoraj puściłem system na mini 10/12/5 i tylko 2liczby siadły tej jednej brakło byłoby 3/5
wczoraj puściłem system na mini 10/12/5 i tylko 2liczby siadły tej jednej brakło byłoby 3/5
Lilcia klejnoty miałam...