Wpisy 1 164 092 – 1 164 191
12 października 2012 10:36 → 12 października 2012 11:37, 100 wpisów
spocio senna - mam swój zestaw i nim gram - jest dobrze, bo zaczyna pojawiac sie w innych grach, wiec i na mini przyjdzie pora
kondi1
Dziękuję za e-maila to rzeczywiście robi się coraz ciekawsze i warte dalszego rozpracowywania
Dziękuję za e-maila to rzeczywiście robi się coraz ciekawsze i warte dalszego rozpracowywania
kondi1
A ja wczoraj jak to typowa baba zamiast sprawdzić kupony to dostałam histerii a okazało się, że w tym amoku w kolekturze cyfry pozamieniałam no wyszło 2x5/9 oraz 1x4/9 czyli koszty gry się zwróciły
A ja wczoraj jak to typowa baba zamiast sprawdzić kupony to dostałam histerii a okazało się, że w tym amoku w kolekturze cyfry pozamieniałam no wyszło 2x5/9 oraz 1x4/9 czyli koszty gry się zwróciły
no to medea bomba ale mimo wsyzstko jeszcze na dzisiaj też gram 18-ką dla przykłAdu
senna, juz parka z mini weszła wczoraj w lotto, stąd zaczynam sie cieszyc, ze pojawi sie takze w mini niebawem
z całą resztą ferajny z kuponu, a wtedy masz 1000 jak nic ode mnie
kondi1
Ja studiując zawartość prasy astrologicznej oraz portali poświęconych tej dziedzinie znalazłam jeszcze takie informacje do wykorzystania :
1) Ważny jest V dom horoskopu, bo to dom hazardu wpływ na niego Wenus (czyli w dawnej astrologii małego szczęścia) i podległych jej znaków Byka i Wagi oraz Jowisza (w dawnej astrologii duże szczęście) i podległych mu znaków czyli Ryb i Strzelca. Ja to odczytuję w ten sposób, że jak Wenus i/lub Jowisz tranzytują przez V dom i są pozytywnie aspektowane to trzeba spróbować szczęścia . Nie powinno się obstawiać gdy władca naszego ascendentu pozbawiony jest aspektów. U mnie to jest akurat Wenus bo ascendent mam w Wadze o ile mam nie pomyliła godziny urodzenia . Nie powinno się grać gdy Saturn jest w II lub VII domu. Złą wróżbą dla skuteczności w grach jest posiadanie Saturna w V,II,VIII, XI domu, ale ostateczny wynik zależy od jego aspektów, więc się tym nie przejmuję ( nie mam wyjścia mam Saturna w XI)
Ja studiując zawartość prasy astrologicznej oraz portali poświęconych tej dziedzinie znalazłam jeszcze takie informacje do wykorzystania :
1) Ważny jest V dom horoskopu, bo to dom hazardu wpływ na niego Wenus (czyli w dawnej astrologii małego szczęścia) i podległych jej znaków Byka i Wagi oraz Jowisza (w dawnej astrologii duże szczęście) i podległych mu znaków czyli Ryb i Strzelca. Ja to odczytuję w ten sposób, że jak Wenus i/lub Jowisz tranzytują przez V dom i są pozytywnie aspektowane to trzeba spróbować szczęścia . Nie powinno się obstawiać gdy władca naszego ascendentu pozbawiony jest aspektów. U mnie to jest akurat Wenus bo ascendent mam w Wadze o ile mam nie pomyliła godziny urodzenia . Nie powinno się grać gdy Saturn jest w II lub VII domu. Złą wróżbą dla skuteczności w grach jest posiadanie Saturna w V,II,VIII, XI domu, ale ostateczny wynik zależy od jego aspektów, więc się tym nie przejmuję ( nie mam wyjścia mam Saturna w XI)
medea o ile pamiętasz moją date urodzenia to dorzuce ci godzinę i zerknęłabys na szybko,co? Horoskop nieskomplikowany - wszystko na jednej kupie
Jakby ktoś miał ochotę razem ze mną sprawdzić skuteczność pozycji Słońca, Jowisza, Wenus to podaję jego aktualne pozycje dla horoskopu gdy MM ułożonego na podstawie jego pierwszego losowania. Niestety za boga ojca nie pamiętałam o której godzinie wtedy było i wydawało mi się, że o 20 stąd mogą być pewne przekłamania niestety
Na 14-stą :
Słońce 19,33,51 suma 22
Wenus 10,48,5 suma 18
Jowisz 16,16,30 suma siedemnaście, ale skoro się powtarza 16 to pewnie można obstawiac 7,61,1,6
Na 14-stą :
Słońce 19,33,51 suma 22
Wenus 10,48,5 suma 18
Jowisz 16,16,30 suma siedemnaście, ale skoro się powtarza 16 to pewnie można obstawiac 7,61,1,6
acha medea, to nic nie szkodzi, bedzie okazja to jakos sie dogadamy
lila
a gdzie Twój ulubieniec - lotto?
lila
a gdzie Twój ulubieniec - lotto?
wczoraj zagralem pewniakiem ulala i znowu nic a moja trójka obwodowa weszła
podsumowanie grupy z resztą też było szybkie....pawcio trafił 80
kondi1 i senna
A teraz ciekawostka z wczorajszego mini wg tranzytów horoskopu urodzeniowego mini to planety miały takie pozycje (tu uwaga wtedy jeszcze brałam pod uwagę także Saturna a że zapomniałam zapisać które cyfry są przy której planecie wiec podaję wszystkie jak leci) :
14,48,35,9,56,15,16,17,38,22,55,42
liczby z poza zakresu dają 4,8,12,11,30,5,10,25
wszystkie planety były albo w Pannie albo w Bliźniętach szczęścliwe liczby zapisane na moim profilu dla tych znaków to 2/23/34 oraz 22/36,40
czyli wychodzą fajne cyferki tyle, że aż 20
A teraz ciekawostka z wczorajszego mini wg tranzytów horoskopu urodzeniowego mini to planety miały takie pozycje (tu uwaga wtedy jeszcze brałam pod uwagę także Saturna a że zapomniałam zapisać które cyfry są przy której planecie wiec podaję wszystkie jak leci) :
14,48,35,9,56,15,16,17,38,22,55,42
liczby z poza zakresu dają 4,8,12,11,30,5,10,25
wszystkie planety były albo w Pannie albo w Bliźniętach szczęścliwe liczby zapisane na moim profilu dla tych znaków to 2/23/34 oraz 22/36,40
czyli wychodzą fajne cyferki tyle, że aż 20
medea, jakbyć podała je jeszcze dla lili, to po weryfikacji "NA NIE" miałabyś jeszcze mniej
nie ma co, trzeba brac poprawki na takie dni, gdzie sa losowania mini i lotto - za duzo sie dzieje i liczby głupieją
większe prawdopodobieństwo na wylosowanie należy przyznac tym powyżej 49
taka obwodowa 3-ka 61,78,80 wpadła wczoraj, gdzie normalnie bym na nia nie stawiał
kondi1
Tu się z Tobą zgadzam jak jest więcej gier a jeszcze są zmiany wędrówki takiego na przykład ksieżyca między znakami metody nieracjonalne stają się bardziej zawodne niż zwykle lub bardziej skuteczne, ale to ostatnie zbyt rzadko
Tu się z Tobą zgadzam jak jest więcej gier a jeszcze są zmiany wędrówki takiego na przykład ksieżyca między znakami metody nieracjonalne stają się bardziej zawodne niż zwykle lub bardziej skuteczne, ale to ostatnie zbyt rzadko
przypomina to walke wagi ciezkiej w 12 rundzie, gdzie nokaut moze pasc z każdej strony, a tu wychodzi taka ruda i mówi :"REMIS"
wczoraj lile muliło, to i maszyny zamuliło i kiszka była, z tego co pamiętam
lila
reklamy skąpca dalej mnie wkurzaja, nie moga reklamować np, lodówki
reklamy skąpca dalej mnie wkurzaja, nie moga reklamować np, lodówki
lipa
u mnie też, ale testuje nową metodę, córki zabrały kilka kuponów i coś po nich rysują więc kto wie
u mnie też, ale testuje nową metodę, córki zabrały kilka kuponów i coś po nich rysują więc kto wie
senna
Zawsze też jako dobry tatuś możesz się z nimi pobawić w lotto-sierotkę czyli 49 pingpongów, słój i heja
Zawsze też jako dobry tatuś możesz się z nimi pobawić w lotto-sierotkę czyli 49 pingpongów, słój i heja
lila
nie znam tej zabawy, ale dzisiaj poproszę żeby coś poskreślały i chyba to wyśle a może coś się trafi
nie znam tej zabawy, ale dzisiaj poproszę żeby coś poskreślały i chyba to wyśle a może coś się trafi
dziś ponoć byki mogą coś wygrać?
11,25,32,34,36,38,39,75,79+
25,34,60,69,79
23,25,49,56,65,71,72,75
a taki mam z cht. 3,7,9,14,40,58,62,73,79+
lila
właśnie że ważne że się nie znają bo się niczym nie sugerują
właśnie że ważne że się nie znają bo się niczym nie sugerują
drapek jak cie dorwe w swoje rece to cie udusze...skąd znowu wczoraj tyle wygrałes???
a jak cie dorwe to czapeczke na pewno ci ukradne...
a jaaaaa....
islandorka
nic wiele nie wygrałem, z 3/6w l+ tylko 10płacą i reszta drobniaki
dziś na 2xs7 1x7zł
nic wiele nie wygrałem, z 3/6w l+ tylko 10płacą i reszta drobniaki
dziś na 2xs7 1x7zł
islandorka
Chatowiche świadkami dostałam pomroczności jasnej po losowaniu i byłam przekonana, że jest null a potem sprawdzam a tam jednak zwrot zainwestowanych w amoku 20 złotych
Chatowiche świadkami dostałam pomroczności jasnej po losowaniu i byłam przekonana, że jest null a potem sprawdzam a tam jednak zwrot zainwestowanych w amoku 20 złotych