Wpisy 1 163 315 – 1 163 414
11 października 2012 21:36 → 11 października 2012 21:57, 100 wpisów
Senna z plena swiadomoscia daje CI kwiatki bo piwo jest dla leszczy a nie prawdziwych facetow jak wy
ja 22...1/1 ..w profilu juz nie wychodzę eeetam dzida jestem..
kurcze z tym podkladem to moze być różnie, bo teściowej nie bdzie
kondor...
lottomat
racja ja lubię whisky, chyba walne odrobinę bo dawno nie piłem
mam 12 letnia kupiona jeszcze w angli
racja ja lubię whisky, chyba walne odrobinę bo dawno nie piłem
mam 12 letnia kupiona jeszcze w angli
lottomatt ..lila teraz siedzi na muszlaacha w kibla i tak gada tuu..
bo dobre piwo trzeba jechac daleko ... a marketowki sieciowki pija ludzie bez gustu
lila...za coo mnie drugi raz lejesz..lotoomat szuka szuka na ciebie na lodziki
lottomat ..twój w profilu gośc ..ani jednego cyc nie pisze..
lottomat
nazywa się Glenfiddich i jest 12 letni single malt a nie jakiś blender
nazywa się Glenfiddich i jest 12 letni single malt a nie jakiś blender
Dłuższą chwilę mnie nie było więc wszystkich przybyłych w tym czasie
lilaa...nie oo zjada lodach ..pomyśl inaczej zboczuchu ..jak 13maxa wie o co chodzi
senna...w ciąży jestem i nie piję w ogóle alkoholu ale ogólnie lubię
lottomat a co ty się na częsci do maszyn rolniczych przerzucasz i reklamę sobie tu robisz
lottomat...gnojówkę to ty se z kimś innym wylewaj jak nie chcesz żebym cię zarzygała po szyję
ja wam powiem jedno ta Lila to jest tak ciekawa osoba ze naprawde chcialbym sie z nia podraznic na zywo
lottoomat...wczoraj pisałeś ze zakon miał przyjechać u ciebiee...eeee po co ..masz wystarczy rozmawiać na skybeeee ..ja ta myślę avatury
lottomat
Jeśli nie ruszysz zabytków to sobie resztę możesz z moim błogosławienstwem rozdupcyc
Jeśli nie ruszysz zabytków to sobie resztę możesz z moim błogosławienstwem rozdupcyc
lila
polecam dobrą whisky The Macallan, najlepsza jaką piłem, niestety jest droga u nas
polecam dobrą whisky The Macallan, najlepsza jaką piłem, niestety jest droga u nas