Wpisy 1 163 159 – 1 163 258
11 października 2012 19:56 → 11 października 2012 21:14, 100 wpisów
Gonzi....to Ty sie puszczasz tak jak my wszyscy....czyli wsio gra na Mp.
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/407153,wygrana-w-lotto-w-wysokosci-30-milionow-nie-zostala-odebrana.html
jackwar
Darku a ty na chybił trafił też nieraz grasz
Darku pytam tak dlatego bo nie wiem co sądzisz o szczęśliwych kolekturach?
DariuszW cieszę się że wróciłeś podobnie jak kol edi8 jesteś bardzo pomocną i potrzebną osobą na tej stronce a wichrzyciele zawsze będą coś marudzić takimi nie warto głowy sobie zawracać
rustu2009 dokładnie
multi multi 1984 a jeżeli chodzi o kolektury to może i takie są ale ...gdzie one są
Darku nie wiem jakie masz odczucia do szczęśliwych kolektur ale ja w ogóle nie umiem typować liczb i teraz gram na chybił trafił i coś tam zawsze trafię tak jak mówię dwa razy miałem nawet 8/10
multi myślę że popatrz na układy a jak cos w nick i wiesz gdzie napisać
Darku myślę także że grać na chybił trafił trzeba także umieć grać ponieważ trzeba wybrać właściwe miejsce i czas powiem tobie że ja mam takich parę szczęśliwych kolektur w których tam gram
dotam a to na chybił trafił
co do kolektur mam 2ulubione co do grania cóż statystyka plus ulubione konsekwencja łut szczęścia tak to widzę 6 w lotto nie trafiłem ale...nigdy nie mówię nigdy
Panowie....rozmawiajcie wlasnie duzo jakie macie ulatwienia w wygranych....wiele Osob wlasnie tego potrzebuje
dotam ok rozumiem gratulację choć spóźnione życzę dalszych sukcesów
Witam wszystkich wieczorem
jackwar i by ci się fajnie pracowało
dotam
DariuszW
jackwar i by ci się fajnie pracowało
dotam
DariuszW
Darku..i wlasnie chodzi przeciez o najprostsze wlasne spostrzezenia..prawda
jackwar tam też jest kolektura
medea76
ulexxa napiasłem powyżej o liczbie 5 poczytaj pomyśl skreśl i czekaj .Wiem mogę nie trafić ale co będzie jak 5 dziś będzie
medea , dzięki za życzenia fajnej pracy
a propo pracy to dziś byłem w posiadłości Waltera , co prawda pan prezio wypoczywa w Hiszpanii ale w poniedziałek wraca i ma się wszystko świecić
a propo pracy to dziś byłem w posiadłości Waltera , co prawda pan prezio wypoczywa w Hiszpanii ale w poniedziałek wraca i ma się wszystko świecić
Darku pewnie czy swoje liczby czy chybił trafił to nie ma żadnego znaczenia ważne że wyniki są i sposoby są skuteczne
Darku..tu nie chodzi o mnie..ja nie gram codziennie..to zalezy gdzie jestem tu czy w de...chodzi mi o Osoby ktore potrzebuja bardziej tych wygranych niz ja...
No dobrze obowiązki wzywają pozdrawiam całą czatującą Polskę mp i powodzenia w losowaniach. Trzymajcie się ciepło bo za oknem chłodno
Panią
Panom
Panią
Panom
Darku życzę wysokich wygranych o 22:15
z tego wszystkiego zapomniałem puścić lotto i mini , zaraz będę musiał się przezpacerować
jackwar to możesz jeszcze iść zakłady są przyjmowane jak się nie mylę do 22:05
medea76 ja jeszcze też muszę zatypować
ulexxa życzę wysokich wygranych o 22:15
no dobra na mnie już też czas życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 oraz miłego wieczoru a w nocy kolorowych snów dobranoc do poklikania.
po długiej przerwie dzis sie puściłem
mam nadzieje ze 3gry....mi wypłacą moją wygrana w mini mini
agatka....ile dzis akcji nabyłaś????
ja troche mam. ale mam złe przeczucie
gonzus dziekuje ale juz dzisiaj nie wysle bo zbyt zimno jest
i nie chce mi sie wychodzic,moze jutro zobacze
i nie chce mi sie wychodzic,moze jutro zobacze
jezdem z powrotem , musiałem dosłać jeszcze pare kuponików , a niech się nażrą
gonzus-jutro jade bo mam mile spotkanie w gronie przyjaciol
bo w koncu dzien edukacji sie zbliza
bo w koncu dzien edukacji sie zbliza