Wpisy 1 162 390 – 1 162 489
11 października 2012 11:42 → 11 października 2012 12:23, 100 wpisów
a jeszcze w przedszkolu jak kto chce to może zapisać dziecko na angielski i rytmike.dochodzi 50zł
u mnie też mała być rytmika ale w godzinach płatnych, nie wiem czy wszystcy rodzice się zgodzili
ja jeszcze mam mini na 10 losowan i tez gram 3-ką na 22:15 bo te wygrane 3/7 zaczynają mnie wpieniać. Stawka ta sama ale wygrana pewniejsza
wiesiek
A co ja mam powiedzieć jak mi popierniczoło we wtorek i wysłałam mini i lotto za prawie 20 złotych według wyliczeń na czwartek no i żegnajcie pieniążki miałam 2/5 w mini no i całe 1/6 w lotto
A co ja mam powiedzieć jak mi popierniczoło we wtorek i wysłałam mini i lotto za prawie 20 złotych według wyliczeń na czwartek no i żegnajcie pieniążki miałam 2/5 w mini no i całe 1/6 w lotto
moje ma 3 i pół i chodzi
i nawet już sie bije z chłopcami
cała podrapana jest
i nawet już sie bije z chłopcami
cała podrapana jest
wiesiek
moja młodsza ma 3 latka, a starsza 4, ale z chłopcami jeszcze się nie biją
moja młodsza ma 3 latka, a starsza 4, ale z chłopcami jeszcze się nie biją
lila
ale nawet sie nie przyznała,powiedziała że alinka ją podrapała (moja druga młodsza która ma 1 rok)
ale nawet sie nie przyznała,powiedziała że alinka ją podrapała (moja druga młodsza która ma 1 rok)
lila
zobaczysz że lepiej je wysłać do przedszkola, niż żeby w domu rozrabiało
zobaczysz że lepiej je wysłać do przedszkola, niż żeby w domu rozrabiało
zakłady bez nagród, a może sonda ?
user deprim dzisiaj PO 14-ej trafia ? nie, czy tak ? kto za ?
user deprim dzisiaj PO 14-ej trafia ? nie, czy tak ? kto za ?
kondziu...a ja nie wątpię.Niech każdy wychowuje swoja tak jak chce
też będzie z innymi ludźmi i dziećmi ale nie koniecznie musi chodzić do przedszkola
kondi
jestes w błędzie i to wielkim
dziecko tzw przebojowe na pewno szybciej sobie poradzi ze wszystkim niz dzicko wolniejsze,które sie każdego boi
jestes w błędzie i to wielkim
dziecko tzw przebojowe na pewno szybciej sobie poradzi ze wszystkim niz dzicko wolniejsze,które sie każdego boi
wiesiek ,dziecko juz na początku jest szybsze niz najszybsze z nas tutaj, bo nie zna ograniczajacych nas reguł
kondi
sorry mylałem że piszesz o moim,napisałem wpis ,a miedzy czasie wszystko sie wyjasniło
sorry mylałem że piszesz o moim,napisałem wpis ,a miedzy czasie wszystko sie wyjasniło
kondi
ale też jestem za tym żeby dziecko dorastało z rówieśnikami
ale też jestem za tym żeby dziecko dorastało z rówieśnikami
Słuchajcie dla mnie przedszkole to było straszne miejsce, ale to były inne czasy
wszystko zależy od charakteru dziecka, widzę po swoich, są zupełnie różne
lottomat: jak lila jest ksieżniczką, to my nie świta tylko jej muchy w nosie
Przedszkolu a właściwie aspołecznej bezdusznej pseudoprzedszkolance zawdzięczam swoją jedyną stale trwającą fobię
medea
ja nie chodziłem do przedszkola, dopiero do szkoły,
dlaczego straszna czasy
ja nie chodziłem do przedszkola, dopiero do szkoły,
dlaczego straszna czasy
Dzisiaj miałem zagrać taka dyszke z + ale nie byłem w pobliżu zb i została tylko w typowaniach 6.11.30.31.36.41.54.70.71.79
wiesiu...zgadza się,przebojowe dziecko ma lepiej a flegmatyczne zawsze stoi z boku
witam wszystkich,
Mirnam: liczbyok, ale zapominasz chyba, ze one są "wredne"
Mirnam: liczbyok, ale zapominasz chyba, ze one są "wredne"