Wpisy 1 162 033 – 1 162 132
11 października 2012 00:08 → 11 października 2012 03:33, 100 wpisów
max..ja na początku nawet cię nie zauważałam,nie wiem ale tak było.Dopiero potem jakoś nas skumało
max..kuźwa parez jak to się człowiek przejechałniech mnie luj strzeli tfuuuu
Lila ...no bo wtedy mozna było grać w Totomix ...i tam sie kase trzepało ... na kulkach ...
13maxa...teraz nie dam coś xxx ...nie mam czssu nagra na dvd ..moze cyc ma coś www ..teraz nie odzywiaj mnie...
Lila ..we dwie dawałyście czadu wtedy ..a ja juz nią się łapałem na słówka ......
i znikam...
Też dobra flinta-ale podobno najlepszy był VIS(ciekawe dlaczego nie wznowiono jego producji)
max..nie wywołuj wilka z lasu bo znowu będziemy w krzaczory s***alać
max...wtedy mimo ostrzeżeń innych ja siędziwiłam że tak wszyscy się jej czepiają,no przeciez nie można być aż tak potrzepanym.A jednak
Lila ..ale wtedy to były wojny nie to co teraz ...i ten kogucik z edim ***a nie mogłem juz
max..ryby łowić na wargi sromowe to już jest szczyt śmierdzielstwa
Lila ...a mi się jakos upiekło raz tylko dosta lem przez tyle lat że napisałem że w wiaderku ja utopie
ja miałam bana chyba 8 razy bo już nie wytrzymywałam nerowo i waliłam z ostrych
Lila ...pa ..zobaczymy jak wejdą jutro na 14 i robimy ten systemik ...
lila...no dobra paa isc spać ..jak bedziesz śnić lody czy rur czy chodzisz o kasach
13maxa..
Ty kociambrze ty a w wojsku ty był? 700 odjebał? Ni.To nie mamy o czym gadać.DObranocmożesz cmoknąć mnie w zadek
lila
kolorowych lila
jeszcze 32 minuty czekania na telefon a tez bym chcial isc spac ...
lottomat i jak samopoczucie
no to lottomat oby tak dalej
lekka kompromitacja
http://www.youtube.com/watch?v=_CruQY55HOk&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=_CruQY55HOk&feature=relmfu
Jocia-nocny marku-czemu nieśpisz?Gratuluję Ci znajomości historii i heraldyki
szukałam kiedys .. w herbarzu, i na stronkach genealogii i sos tam sie przeplatało z Twoim nazwiskiem
Polecam Ci stronę:myszkowscy@vp.pl-Zwłaszcza Linię:MakowiskaPoszukam tego nazwiska
Mój pradziadek-Władysław był jego właścicelem(powst.Styczniowy)po Powstaniu sonfiskowany.