Wpisy 1 161 855 – 1 161 954
10 października 2012 23:15 → 10 października 2012 23:36, 100 wpisów
po c*** do mnie piszesz jak juz ustalilismy ze nie piszemy do siebie nie rozumiesz pewnych rzeczy chyba
Ulala jestem pod wrażeniem i trochę mnie przytkało z radości i ......
lottomat po c*** piszesz do mnie jak juz chyba Ci powiedzialem co o tobie mysle i ze ma cie w dupie czlowieku z piecima biznesani bez powodzenia znam takich jak ty ktorzy tylko wyztsuja z szarych ludzi nie mam ci nic do powidzenia bo jestes zalosny
hehehe lottomat szkoda ze sie nieznamy juz na cpn i wude bysmy pili wporzo chlop z ciebie
nie produkuj sie a jak masz problem zwin dupe przyjedz do mnie i mi to powiedz w twarz
i zebys sie nie zdziwil ze przyjade bo w szczecinie bywam czesto
dobranoc juz mkne do wyra
zapraszm przyjedz jak bedziesz w Szczecinie to tylko sie odezwij to Cie zaprosze na osobnosci
nie pisz do mnie czlowieku bo cie nie uznaje i uznawac nie bede wiec po co pisanie do mnie??
a jak mnie w***isz to Cie do lancucha przypne i bedziesz pilnowal terenu
lottomat..ty też sapiesz a jego zostaw bo to wporzo gosteka jak go nie znasz to się nie ypowiadaj
lottomat odpusc ty w tekstach i tyle powiem ci tak badz madrzejszy
Franek madrzejszy madrzejszym ale on jest taki ze chetnie go na zywo go spotkam i wysmieje
jak ktos pisze ze jestem szczurem i wykorzystuje ludzi to sie prosi o problemy
max...zajoba idzie dostać,weźodpalaj brykę albo moją albo swoją i jedziem w pizdu
lotomat ..ty młody jesteś bierz talbetki uspokakającą ..nie pisz tuu nerwuchy spooko ..po co chcesz odzywiałeś
widzisz mnie ja niczego chwalę
widzisz mnie ja niczego chwalę
lila znasz mnie max tez a ***om nie podaruje i pojade wymierzyc sprawiedliwosc
"Wy mnie nieznacie-wy mnie jeszcze poznacie"Przygody dobrego wojaka Szwejka)
13maxa...
Lila co się dzieje na czacie:agresja za edwarda gierka było inaczej ludzie sie kochali:
milosc
max...ja myślałam wtedy że,to kiti siena ciebie w***iłam jak nie wiem co