Wpisy 1 161 831 – 1 161 930
10 października 2012 23:06 → 10 października 2012 23:31, 100 wpisów
Lila
Mamacaly czas jest przy Tobie , tylko Ty Jej nie widzisz - opiekuje sie Toba i bedzie wszystko po Twojej mysli
Mamacaly czas jest przy Tobie , tylko Ty Jej nie widzisz - opiekuje sie Toba i bedzie wszystko po Twojej mysli
ulala ...zauważyłaś jaki ten nasz jano jest przytulasek tak całusny
Zakon piszesz jakby to Twoje forum bylo i Twoje zasady tam panowaly. Kazdy robi co tam chce i jego sprawa, nie podoba Ci sie tam to sie nie udzielaj do innych bo pewni ta reszta tez Cie ma w powazaniu
po c*** do mnie piszesz jak juz ustalilismy ze nie piszemy do siebie nie rozumiesz pewnych rzeczy chyba
Ulala jestem pod wrażeniem i trochę mnie przytkało z radości i ......
lottomat po c*** piszesz do mnie jak juz chyba Ci powiedzialem co o tobie mysle i ze ma cie w dupie czlowieku z piecima biznesani bez powodzenia znam takich jak ty ktorzy tylko wyztsuja z szarych ludzi nie mam ci nic do powidzenia bo jestes zalosny
hehehe lottomat szkoda ze sie nieznamy juz na cpn i wude bysmy pili wporzo chlop z ciebie
nie produkuj sie a jak masz problem zwin dupe przyjedz do mnie i mi to powiedz w twarz
i zebys sie nie zdziwil ze przyjade bo w szczecinie bywam czesto
dobranoc juz mkne do wyra
zapraszm przyjedz jak bedziesz w Szczecinie to tylko sie odezwij to Cie zaprosze na osobnosci
nie pisz do mnie czlowieku bo cie nie uznaje i uznawac nie bede wiec po co pisanie do mnie??
a jak mnie w***isz to Cie do lancucha przypne i bedziesz pilnowal terenu
lottomat..ty też sapiesz a jego zostaw bo to wporzo gosteka jak go nie znasz to się nie ypowiadaj
lottomat odpusc ty w tekstach i tyle powiem ci tak badz madrzejszy
Franek madrzejszy madrzejszym ale on jest taki ze chetnie go na zywo go spotkam i wysmieje
jak ktos pisze ze jestem szczurem i wykorzystuje ludzi to sie prosi o problemy
max...zajoba idzie dostać,weźodpalaj brykę albo moją albo swoją i jedziem w pizdu
lotomat ..ty młody jesteś bierz talbetki uspokakającą ..nie pisz tuu nerwuchy spooko ..po co chcesz odzywiałeś
widzisz mnie ja niczego chwalę
widzisz mnie ja niczego chwalę