Wpisy 1 161 790 – 1 161 889
10 października 2012 22:59 → 10 października 2012 23:22, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 480 000 zł
dobranoc
max
krzysio
jano
zakon
LILA
ULALA
lottomat
hipopotan
tadzia
i reszta kolorowych narka
max
krzysio
jano
zakon
LILA
ULALA
lottomat
hipopotan
tadzia
i reszta kolorowych narka
tadziula...ostatnio mi się śniły robale,moje mam (nie żyjąca już) i czerwone szpilki
lottomat ..prosze bardzo wez faceta bez cyc i isc na zabawyy ..
Ulala ja tak analizowałem że wszystko pomieszałem i efekt mizerny,Tobie życzę celnych trafień......
dobra juz ide ...
Dopisano wygrane kaskada
Lila , Mama ostrzega Cie abys uwazala , czerwone szpilki - bedziesz sie cieszyc
Dopisano wygrane jokera
wiekszosc osob na tym forum to ***y i ***y wiec uwazajcie kto czuje sie urazony ten winny hehe zdrowie
Lila
Mamacaly czas jest przy Tobie , tylko Ty Jej nie widzisz - opiekuje sie Toba i bedzie wszystko po Twojej mysli
Mamacaly czas jest przy Tobie , tylko Ty Jej nie widzisz - opiekuje sie Toba i bedzie wszystko po Twojej mysli
ulala ...zauważyłaś jaki ten nasz jano jest przytulasek tak całusny
Zakon piszesz jakby to Twoje forum bylo i Twoje zasady tam panowaly. Kazdy robi co tam chce i jego sprawa, nie podoba Ci sie tam to sie nie udzielaj do innych bo pewni ta reszta tez Cie ma w powazaniu
po c*** do mnie piszesz jak juz ustalilismy ze nie piszemy do siebie nie rozumiesz pewnych rzeczy chyba
Ulala jestem pod wrażeniem i trochę mnie przytkało z radości i ......
lottomat po c*** piszesz do mnie jak juz chyba Ci powiedzialem co o tobie mysle i ze ma cie w dupie czlowieku z piecima biznesani bez powodzenia znam takich jak ty ktorzy tylko wyztsuja z szarych ludzi nie mam ci nic do powidzenia bo jestes zalosny
hehehe lottomat szkoda ze sie nieznamy juz na cpn i wude bysmy pili wporzo chlop z ciebie
nie produkuj sie a jak masz problem zwin dupe przyjedz do mnie i mi to powiedz w twarz
i zebys sie nie zdziwil ze przyjade bo w szczecinie bywam czesto
dobranoc juz mkne do wyra
zapraszm przyjedz jak bedziesz w Szczecinie to tylko sie odezwij to Cie zaprosze na osobnosci