Wpisy 1 161 446 – 1 161 545
10 października 2012 21:56 → 10 października 2012 22:16, 100 wpisów
Lottomat już niedługo lila w stroju mikołaja zapuka do ciebie z prezentami:tylko bądz grzeczny:
ta Hipcio !! wejdzie przez komin i sie zaklinuje i bedzie wolac pomocy lotttomat pomocyyyyyyyyyyyyyy
unhappy
Ja lubię taki tylko nie wiem czy dobrze przekażę.
Jedzie dwóch znajomych Rosjan koleją transsyberyjską dzień, drugi, trzeci a żaden nie kwapi się do rozmowy. W końcu czwartego dnia jeden do drugiego :
- Misza a ty niedwiedia uże jebał ?
- Szto ty durak
- Ja tolko dla podtrimania razgawowora
Ja lubię taki tylko nie wiem czy dobrze przekażę.
Jedzie dwóch znajomych Rosjan koleją transsyberyjską dzień, drugi, trzeci a żaden nie kwapi się do rozmowy. W końcu czwartego dnia jeden do drugiego :
- Misza a ty niedwiedia uże jebał ?
- Szto ty durak
- Ja tolko dla podtrimania razgawowora
rustu, ja wyslalem mm, ale czuje, ze nic z tego nie bedzie... jakos nie czuje tych liczb ostatnio
Jak przyjdzie musisz być przygotowany:pełna wanna z dodatkiem perfum i kajdanki by cię skuła:
jano hejunhappy ja też nie czuję ale gram nawet jokera 13 dziś
lottomat..taka groźna że,jak sie pojawiam to dwa niki się zmywaja śmiech na sali
unhappy poki co nie bo ***a te losowania to masakra widze na przykladzie mm to parodia zeby nawet pewniaka nie ***olac od x losowan
Siemanko wszystkim
lottomat, moim zdaniem w mm jeszcze jakos idzie typowac, ale w mini
lottomat..Ty wyskakuj z browara i soków bo ciebie zraz syąd wykopie
Lila oglądałaś wczoraj horror na polsacie:Obcy nie są przyjaznie nastawieni do ludzi:
Lilcia a może dzisiaj dasz się namówić na łyczek .....a buziaczek też..
ASLFDSIOPJFJIPOSOimfc aopisrfmopewratvoqooqerouioupinoiponoonp ouopouipfopnwenopf vowo nofenof noweofppnwe
ZNOWU TEN JEBANY RUDY KROGULEC
ZNOWU TEN JEBANY RUDY KROGULEC