Wpisy 1 160 750 – 1 160 849
10 października 2012 14:12 → 10 października 2012 15:57, 100 wpisów
torsan
ja wczoraj zaatakowałem zdrapmana i na 12 drapek miałem 54zł
ja wczoraj zaatakowałem zdrapmana i na 12 drapek miałem 54zł
w profilu dziś 2/2 33,39
1/1 10
dobre parki jeszcze to
12,18
3,12
5,42
1/1 10
dobre parki jeszcze to
12,18
3,12
5,42
witam..
albo Pasko ma zle obliczone wyniki MM+ albo w ta gre malo sie wygyrwa...
Łącznie wypłaconych wygranych: 81 980.00 zł
Szacowana ilość zawartych zakładów: 94 356
czyli 94356 zakl * 5zl = 471780 teraz 100 * 81.980 / 471.780 = 17% - tyle wygrali w sumie wszyscy z calej puli wygranych, a przeciez prawdopodobienstwo jest tak ustalone ze okolo 40% puli zakladow wygrywaja gracze
albo Pasko ma zle obliczone wyniki MM+ albo w ta gre malo sie wygyrwa...
Łącznie wypłaconych wygranych: 81 980.00 zł
Szacowana ilość zawartych zakładów: 94 356
czyli 94356 zakl * 5zl = 471780 teraz 100 * 81.980 / 471.780 = 17% - tyle wygrali w sumie wszyscy z calej puli wygranych, a przeciez prawdopodobienstwo jest tak ustalone ze okolo 40% puli zakladow wygrywaja gracze
drapek średnio na przestrzeni miesiąca te parki dawały 11do 20 wystąpień
angierski, a odliczasz 25% dopłaty na stadiony - w opcji+ też to liczą
w swoim programie wlasnie koncze robienie statystyki czyli "najbardziej trafiane - najwieksza przerwa"
rustu, wiem że można na testerze sprawdzić, ale jeśli nimi się posługujesz, to pytam jak w praktyce jest
angierski.. trzeba to trochę inaczej liczyć. Multi Multi Plus to dopłata 2 zł + 0,50 groszy dopłaty. Powinieneś więc policzyć ile zebrano więc z dopłat i ile "dopłacono" wygranych z tytułu Multi Multi Plus. W twoim przykładzie "dopłacono" za plusy jakieś 188 000 zł.
pasko
ja też myślę że trudno jest ustalić ilośc zakłądów z opcją +, cszczególnie tych na niższe ilości liczb, ale może ts kiedyś nam to pokaże
ja też myślę że trudno jest ustalić ilośc zakłądów z opcją +, cszczególnie tych na niższe ilości liczb, ale może ts kiedyś nam to pokaże
Pasko, ale mnozac prawdopodob i wygrana wychodzi ze okolo 40 % ludzi wygrywaja w MM, w plusie jest troche wiecej, a tu wyszlo mi 17 %
ja poprostu wyliczylem ilosc wygranych w zl / ilosc zakladow * 5 zl
może się mylę, ale w grach z ograniczeniami typu -
pula losów, gwarantowana wygrana chyba można tylko szacować
w końcu liczby, jakie wylosowane zostaną też mają znaczenie
prawie równo 10 tys na bonus w mm - niezależnie od pogody choćby - jakoś do mnie nie przemawianie przemawia
powinni podawać ilość zawartych i tyle
pula losów, gwarantowana wygrana chyba można tylko szacować
w końcu liczby, jakie wylosowane zostaną też mają znaczenie
prawie równo 10 tys na bonus w mm - niezależnie od pogody choćby - jakoś do mnie nie przemawianie przemawia
powinni podawać ilość zawartych i tyle
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 470 000 zł
no ale zobaczcie jak liczbą + jest np. 3,7,13,80- liczba wygranych z + jest wysoka, a jak + jest takie 59,28,i inne mało popularne liczby -ts kroi wtedy graczy
angierski: to musisz jeszcze doliczyć wypłaty za Multi Multi. Bo u mnie jest to rozdzielone. Jak ktoś trafia np. 5/5 z Plusem to otrzymuje 700 zł z Multi Multi i 1100 zł z Multi Plus
jesli jest na stronie wyniki oddzielnie z plusem to mozna policzyc
Pasko, no wlasnie z tymze to powinno byc zawarte w wynikach z Plusem, bo na podstawie tych wynikow latwo wyliczyc trafienia plusa
np jesli bym mial wyniki trafien z samym plusem - to obliczm prawdopodobienstwo np 7/10 * ilosc wynikow i dziele na prawd. multi multi bez plus tyle wychodzi szacunkowo zakladow z plusem
jedno 1/1 z plusem
nie wiem, czy było więcej, czy nie, ale
j.e.d.n.o
j.e.d.n.o na około 12.000 kolektur
fakt - nie wiem, ile ludzi gra na 1/1 z + ale
dobrego popołudnia
trafnych wielu
nie wiem, czy było więcej, czy nie, ale
j.e.d.n.o
j.e.d.n.o na około 12.000 kolektur
fakt - nie wiem, ile ludzi gra na 1/1 z + ale
dobrego popołudnia
trafnych wielu
w kazdym badz razie u mnie w programie bilans zyskow wychodzi korzystniej w MM+ niz w MM
a wlasnie to ta suma wygranych jest tylko do samych trafien + juz kapuje
ale firma nawet duza wszedlem do biurowca a tam w jednym duzym pokoju ze 30 ludzi
jedni mowia ze kolchoz ale dla doswiadczenie warto popracowac
angierski
Ja to lubię jak ktoś robi wielkie oczy gdy ktoś pierwszy raz wchodzi do nas budżetówki powiatowej i ... ta jego bezcenna mina jak się spodziewał zusowskiego przepychu a tu pokoje jak pudełka zapałek zapchane dwoma trzema biurkami z demobilu po nieboszczce partii plus komplet mebli pamietających Gierka
Ja to lubię jak ktoś robi wielkie oczy gdy ktoś pierwszy raz wchodzi do nas budżetówki powiatowej i ... ta jego bezcenna mina jak się spodziewał zusowskiego przepychu a tu pokoje jak pudełka zapałek zapchane dwoma trzema biurkami z demobilu po nieboszczce partii plus komplet mebli pamietających Gierka
zalezy gdzie madea76 u nas jest zus odpicowany, a w kielcach to normalnie gmach postawili zeby sie klaniac jak przed wejsciem do kosciola
Moja szefowa ma taki gabinet, że ona za biurkiem klient przed biurkiem i nie ma możliwości ruchu
madea, pewnie sie zmieni to za jakis czas, a dofinansowanie z panstwa jest jednak jeszcze male
tak naprawde to wszyscy zazdrosza tym co pracuja w budzetowce ze maja ciepla posade
no najgorzej w tych budzetowkach po prlowskich to tam jest za malo miejsca a meble choc stare nadal uzywane - bo sie nie psuja ktore nie wymieniaja bo szkoda kasy
angierski
Zgadzam sie z Tobą tylko, że jest budżetówka rządowa gdzie rzeczywiście od pewnego szczebla wysoko najedzony za nic nie odpowiedając czekasz na emeryturę w klimatyzowym wygodnym biurze full wypas i budżetówka samorządowa w pipidówkach gdzie pracując na umowy terminowe za nie podwyższaną przez nawet 10 lat pensję plus wysługa lat czyli w porywach 20 % zasadniczej pracujesz w niedogrzanym, niemalowanym i wyposażonym w byle co biurze
Zgadzam sie z Tobą tylko, że jest budżetówka rządowa gdzie rzeczywiście od pewnego szczebla wysoko najedzony za nic nie odpowiedając czekasz na emeryturę w klimatyzowym wygodnym biurze full wypas i budżetówka samorządowa w pipidówkach gdzie pracując na umowy terminowe za nie podwyższaną przez nawet 10 lat pensję plus wysługa lat czyli w porywach 20 % zasadniczej pracujesz w niedogrzanym, niemalowanym i wyposażonym w byle co biurze
agatkaa
madea no racja, tak juz jest w mniejszych budzetowkach
madea no racja, tak juz jest w mniejszych budzetowkach
agatkaa
Jeśli o mnie chodzi to jeszcze sobie dzisiaj puszczam 2 zakładziki w mm i jeśli znowu jak o 14-stej nic nie będzie robię przerwę do czasu pozyskania środków na hazard czyli jakieś 10 dni chyba, że pewne zlecenie-fucha zostanie zapłacone przed czasem w co wątpię
Jeśli o mnie chodzi to jeszcze sobie dzisiaj puszczam 2 zakładziki w mm i jeśli znowu jak o 14-stej nic nie będzie robię przerwę do czasu pozyskania środków na hazard czyli jakieś 10 dni chyba, że pewne zlecenie-fucha zostanie zapłacone przed czasem w co wątpię
A na razie znikam, bo mam spotkanie w sprawie nowego dodatkowego zlecenia i muszę wystartować z pracy równo z fajrantem by się nie spóźnić a papiery trzeba jeszcze pozamykać w szafach i zdać klucze naszemu cerberowi
medea76 fajną masz robotę. Osiem godz na MP i do domu.....a jeszcze w międzyczasie "fucha".
marek33
zero
Niestety owe fuchy oznaczają bieg z przeszkodami przez miasto z jednej pracy do drugiej, brak wolnych wieczorów bo trzeba coś przygotować oraz średnio jeden weekend wolny w miesiącu jak się trafi zlecenie. No i jeszcze konieczność otrzymania oficjalnej zgody na te zlecenia, bo jako pracownik samorządowy nie mogę pracować dodatkowo bez zgody przełożonego a w małym mieście szans na to, ze niewywiązanie się z tego obowiązku ujdzie mi na sucho mam mniejsze niż zero.
zero
Niestety owe fuchy oznaczają bieg z przeszkodami przez miasto z jednej pracy do drugiej, brak wolnych wieczorów bo trzeba coś przygotować oraz średnio jeden weekend wolny w miesiącu jak się trafi zlecenie. No i jeszcze konieczność otrzymania oficjalnej zgody na te zlecenia, bo jako pracownik samorządowy nie mogę pracować dodatkowo bez zgody przełożonego a w małym mieście szans na to, ze niewywiązanie się z tego obowiązku ujdzie mi na sucho mam mniejsze niż zero.
Pasko 2012-10-10 (14:33) Rzeszów
angierski: to musisz jeszcze doliczyć wypłaty za Multi Multi. Bo u mnie jest to rozdzielone. Jak ktoś trafia np. 5/5 z Plusem to otrzymuje 700 zł z Multi Multi i 1100 zł z Multi Plus
-----------------------------------------------
a ileż to pada tych 5/5 z plusem???
Już nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio padło/
Nie ściemniaj
-----------------------------------------------
a ileż to pada tych 5/5 z plusem???
Już nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio padło/
Nie ściemniaj
------
---------------
---------------
111 osób na Multipasko
----------------
----------------
111
111 >> 01, 10, 11, 12, 22, 33, 44, 55, 66, 77.
--------------------------
111 >> 01, 10, 11, 12, 22, 33, 44, 55, 66, 77.
--------------------------
Drapek.. .
----------------------------
Dzisiaj z mojego snu o godz. 14 były liczby: 33, 45.
-------------------------------
-------------------------------
przepraszam bardzo a czy Wędrus coś wspominał wczesniej o snie i cyferkach???
a drapcio co znow wydrapał???
Cd. 33 + 45 = 78.
---------------------------
---------------------------
drapcio machnął w krzyż. 20, 5, 0zł- także na czysto została 10cha
Cd. 45 - 33 = 12.
---------------------
---------------------
Wedrusiu oj oj...bo sie znerwuje...
Islandorka.. .
moze tak przed losowaniem poprosze takie cyferki...
Wędrus, wędrus... ja juz po 2
Islandorka.. .
Dziśiaj liczb ze snu nie podawałem, bo walczyłem z...grypą.. .
-----------------------------------------
Dziśiaj liczb ze snu nie podawałem, bo walczyłem z...grypą.. .
-----------------------------------------
no drapcio co tak cienko...
Wędrus masz szczescie ze cie lubie, bo normalnie bym cie udusiła...za te cyferki po losowaniu...