Wpisy 1 160 569 – 1 160 668
10 października 2012 13:00 → 10 października 2012 13:49, 100 wpisów
właśnie musiałem pod stół wejść...dlaczego pracuje z samymi chłopami?
lottomat
kondi1
Dla niektórych z nich to też moze być frajda vide casus filmowego upadku mydła pod prysznicem w ***lu
kondi1
Dla niektórych z nich to też moze być frajda vide casus filmowego upadku mydła pod prysznicem w ***lu
http://praca.wp.pl/title,Grzechy-glowne-kandydatow-do-pracy-czyli-co-mozna-zepsuc,wid,14996158,wiadomosc.html
medea, a propos mydła:
Mam mydło w płynie: przezroczyste
opakowanie: przezroczyste
a wychodzi mydło pomarańczowe
Mam mydło w płynie: przezroczyste
opakowanie: przezroczyste
a wychodzi mydło pomarańczowe
kondziu..może tylko się Tobie wydaje że,opakowanie jest przezroczyste
kondi1
Może to jak z tą "magiczną" słomką do mleka, przez którą gdy była reklamowana w jakimś piśmie do dzieci dzieci koleżanki z pracy o mało co nie zmieniły się w cukroholików
Może to jak z tą "magiczną" słomką do mleka, przez którą gdy była reklamowana w jakimś piśmie do dzieci dzieci koleżanki z pracy o mało co nie zmieniły się w cukroholików
lila, właśnie poddałem to badaniom pozostałym osobom z pokoju...łeb mały, nikt nie może tego pojąc
A niejest pompka wkręcona w nowy zapas, bo jeśli tak to może stąd ten kolorek
nie wnikam, bo zacznę sie doktoryzować, a dzisiaj światowy dzien chorych umysłowo...
No cóż są na tym świecie rzeczy co się fizjologom nie śniło jak mawiał klasyk z Ćwiarki 3/4
Lila i kondi1
Bohaterzy Fizyków Durenmatta też byli zdrowi a zamknęli sie w wariatkowie co prawda dla dobra ludzkości, ale jednak ...
Bohaterzy Fizyków Durenmatta też byli zdrowi a zamknęli sie w wariatkowie co prawda dla dobra ludzkości, ale jednak ...
lila, każdy na cos choruje. Zamknięta wśród świrów, byłabys uznana za chorą - to kwestia podejscia
ale jakbym miał długie włosy to do tej pory wyglądałbym jak Gandalf Biały
poza tym ja mam średnie dłonie, przy czym jednego palca mam krótszego od reszty
al ejak pojechałem do Włoch, to spotkałem kobitkę, która miała tak samo, tyle, że uciętego. Zrobiłem nawet foto - i jak tu nie wierzyć w jakieś pozaziemskie UKŁADY?
ta sama dłoń, ten sam palec od razu mi ulżyło i od amtej pory sie nie przejmuje. Jest tylko o 0,5 cm krótszy
byłoby lepiej, ale lekarz stwierdził, że trzeba jeszcze go trochę skrócić, bo kości są poszarpane i źle się zrośnie. "Chce pan mieć paznokieć czy nie", dobrze, że odpowiedziałem (pod narkozą) ze chcę
lilcia,medea76,
kondi1,
dziś wysyp 30tek albo 60tek
na 14tą
1/1 10
3/3 63,66,69
3/3 33,36,39
kondi1,
dziś wysyp 30tek albo 60tek
na 14tą
1/1 10
3/3 63,66,69
3/3 33,36,39
senna.....dobrze że,mu ręki nie obcięło tylko palec,to miałam na mysli
lila, żeby wciągnęło, trzeba coś gdzieś włożyć, a nawet nawalony jak meserschmitt nie swsadziłbym małego w tryby łańcyucha, imadło lub inne wynalazctwo
lilka, kobitkom mogą wargi sromowe się zrosnąć, dlaczego więc my faceci nie mielibyśmy mieć odpowiednika takich dziwadztw?
kondziudobra,lepiej nie opowiadaj co się z nim stałopewnie przytrzasnąłeś sobie zamkiem od spodni
tak wiec wzieli mnie na stół i przycieli tu i ówdzie - stąd mam tylko [][]cm a nie [][][]cm
rustu
Tyś Baranek to jeśli pozwolisz trójeczki ci zaiwanię na wypadek jakby jednak poczekały do wieczora
Tyś Baranek to jeśli pozwolisz trójeczki ci zaiwanię na wypadek jakby jednak poczekały do wieczora
kondi1
A choćby dlatego, że hydraulikę macie na wierzchu więc częściej będącą w ruchu niż w przypadku instalacji wewnętrznych
A choćby dlatego, że hydraulikę macie na wierzchu więc częściej będącą w ruchu niż w przypadku instalacji wewnętrznych
lila, toż to moje pewniaki na dzisiaj - prawie wzzystkie rozpisałem po profilach
emeryt
Wodniki, Wagi i Bliźnięta jeśli chodzi o szczęście w hazardzie mają pusty bieg przez kilka najbliższych dni
Wodniki, Wagi i Bliźnięta jeśli chodzi o szczęście w hazardzie mają pusty bieg przez kilka najbliższych dni
dzisiaj musze wreszcie spieniężyc kupony, bo trzymanie wygranych tamuje dobre typowanie i prypływ kolejnej gotówki
3,6,9 tych liczb i końcówek liczb trzymam się w grach
medusia a proszę cię bardzo
medusia a proszę cię bardzo
Ludziom to się w dupach poprzewracało z tego dobrobytu, ciekawe co następne : http://wyborcza.pl/duzyformat/1,128936,12597514,Fuck_For_Forest__I_ty_mozesz_zostac_***aktywista.html
.... kręcenie *** w proteście przeciwko ZUS-wi od umów zleceń
.... kręcenie *** w proteście przeciwko ZUS-wi od umów zleceń
senna, to nie jest takie proste, bo najczęściej pytają, co pan puszcza, zamiast wypłacać - naciągacze jedne
kondi
racja, jak ja byłem 3/6 w lotto odebrać to mnie pytali co zrobić, czy wypłacać
racja, jak ja byłem 3/6 w lotto odebrać to mnie pytali co zrobić, czy wypłacać
lilcia w jak najlepszym spędzam z córą każdą wolną chwilę w nauce jej pomagamdlatego więcej udzielam się w wolnych chwilach na mp
ja ostatnio spotkałem w kolekturze kobite co tez 3/6 w lotto trafiła, a zachowywała się juz jak milionerka - to jest dopiero podejscie