Wpisy 1 159 450 – 1 159 549
9 października 2012 22:22 → 9 października 2012 22:36, 100 wpisów
ostatnio jak byłem w Częstochowie, to JEJ mąż 218 wzrost , bydłe jak Pudzian w sąsiednim pokoju
a ONA przychodzi jeszcze mokra spod prysznica, oczywiście w białym przejrzystym peniuarku - mokrym, wszystko widać iiiii
i do mnie
czy mogę parę słów z pilocikiem zamienić, może i nie tylko ????? ?
a ONA przychodzi jeszcze mokra spod prysznica, oczywiście w białym przejrzystym peniuarku - mokrym, wszystko widać iiiii
i do mnie
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 02,11,12,23,35,37
tak jest na wucieczkach, jak ludzie wypiją
każdy chce mieć swój program
każdy chce mieć swój program
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 02,03,05,16,17,34
Witam Siemanko WSZYSTKIM
Dobra zastanowię się jutro nad dalszą strategią. Teraz dobry film i do łóżeczka. Wszystkim życzę dobrej nocy
Co tam słychać Liluś?
Pawcio
niby tak samo łatwo można
jednak - z taaakim pokryciem ...
niby tak samo łatwo można
jednak - z taaakim pokryciem ...
A dziękuję jakoś się kręci chociaż w multi lotto słabo
Lila
ostatnio jak byłem w Częstochowie, to JEJ mąż 218 wzrost , bydłe jak Pudzian w sąsiednim pokoju
i do mnie
i do mnie
hipopotan dziękuje. Dobrze że chociaz tyle zwłaszcza, że od bardzo długiego czasu kompletnie nic nie trafiałem.
jano...
najgorzej nie poszło choć moglo lepiej, ja mam 3/5,4/5 i 1/5
następnym razem trzeba bedzie więcej polać
najgorzej nie poszło choć moglo lepiej, ja mam 3/5,4/5 i 1/5
następnym razem trzeba bedzie więcej polać
13max33 wybacz ale ja jestem człowiekiem wrazliwym na ludzka krzywdę ot co
Lila ...porozmawiaj z Bronsonem o co mu chodzi bo nie wiem o co chodzi ...kto za co kogo i jak
lila..widzisz na dole czerwone na zywo ..luka i ucz się kompy ..jak juz wiesz jak ..masz rozmawiać z paskoo na skybe