Wpisy 1 158 575 – 1 158 674
9 października 2012 15:59 → 9 października 2012 16:43, 100 wpisów
Robal czyli nie ma mozliwosci znalezienia nigdzie jakie wtedy byly wygrane bo gdyby za 4/5 placili okolo 650 pln to by bylo na 100% to
z ciekawosci wlazlem na wasz pup
http://www.pup.sanok.pl/?c=mdOfertyPracyPUPNew-cmPokaz
http://www.pup.sanok.pl/?c=mdOfertyPracyPUPNew-cmPokaz
scolls
aaaa, to wtedy w '05 - już wyższe bywały - już koło 150-180 tysięcy
A jeśli za 4/5 na pewno zapłacili 650 - to, w tym konkretnym losowaniu można wyliczyć - % się nie zmieniły... W necie podobno nic nie ginie i pewnie gdzieś by się te dane znalazło...
majwoj, torsan, scolls
i pozostali oczywiście i obserwanci
i powodzenia wieczorem
aaaa, to wtedy w '05 - już wyższe bywały - już koło 150-180 tysięcy
A jeśli za 4/5 na pewno zapłacili 650 - to, w tym konkretnym losowaniu można wyliczyć - % się nie zmieniły... W necie podobno nic nie ginie i pewnie gdzieś by się te dane znalazło...
majwoj, torsan, scolls
i pozostali oczywiście i obserwanci
i powodzenia wieczorem
Sluchojcie chopy dzisioj padnie wygrono mojo gorontowone 3 banieczki
torsan w handlu to grosze placa wiem bo sam pracowalem w pl szkoda czasu torsanw moim miescie w pl dalej placa sprzedawcy 1000pln
wiem ze to dziwnie brzmi bo sam zatrudniam ale ... no maja wiecej niz reszta dookola
torsan jak masz dryg do handlu moze sprobuj cos na wlasna reke moze jakis straganik na bazarku zawsze to lepiej niz siedziec w domu,sa juz firmy ktore daja towar na termin platnosci,zaplacisz jak zarobisz
taaaa myslisz ze w totoka trafisz 6/6 albo 10/10 szkoda mlodosci jak teraz nie pomyslisz i sie nie dorobisz to za 10 lat sobie wybij z glowy
torsan to na jaki cud liczyszmasz bogatego wujka i czekasz na spadek
torsan taaa w ch..j sie dorobisz za 1000 zl bo wiecej to raczej nie zarobisz a mlodosc przeleci i bedziesz mial 800 zl renty albo emerytury jak dozyjesz
01;20, 32, 44
02;12, 58, 72
03;05, 12, 56
04;05, 20, 44
05;49, 53, 55
06;44, 53, 55
07;17, 20, 44
08;12, 56, 62
09;12, 56, 58
10;05, 17, 44
02;12, 58, 72
03;05, 12, 56
04;05, 20, 44
05;49, 53, 55
06;44, 53, 55
07;17, 20, 44
08;12, 56, 62
09;12, 56, 58
10;05, 17, 44
scolls-tak tylko że jest ryzyko otworzyć własną działalność bo jak nie wypali to pod mostem skończe
ulexxa - a jak Ci się wydaje ? JASNE że to ja no chyba ze nic o tym nie wiem że nie ja ale to ja
torsan a jak nie znajdziesz pracy to gdzie skonczysz ??tez pod mostem no chyba ze liczysz na rodzicow ze cie beda utrzymywac
Darek
może nie wierzysz, ale powaga
ale liczb - widzę - nadal sporo ? - bez urazy
i znikam
daleka droga przed robalem
może nie wierzysz, ale powaga
ale liczb - widzę - nadal sporo ? - bez urazy
i znikam
daleka droga przed robalem
no bo ja tez rzadko tu bywam..ale ciesze sie ze akurat Cie utrafilamlojoj
torsan no woja decyzja ja bym na Twoim miejscu wyjechal za granice do pracy i odkladal kase a potem wrocil do pl albo nie zalezy jak by mi sie widzialo
znam takich co to po roku pracujac za prawie minimum zaoszczedzali 10 tys funtow i wracali do pl i otwierali swoje interesy ,male bo male ale zawsze jestes niezalezny
torsan ja tez nie mialem przyjechalem w ciemno i wziolem ze soba 1000 funtow ktore pozyczylem tzn.w sumie nie pozyczylem tylko "załatwilem " sobie raty w sklepie i zamiast sprzetu wziolem kase
torsanie ..on scols jest ganster .ukradł mieszkania w zagranicy
ulexxa ja jak mialem 17 lat to juz jezdzilem po swiecei wlasnie miedzy innymi do Berlina i Wiednia
darek...troche znam twoje odpowiedz charakter..pewnie ty witkowski
ulexxa fuck to uzywalem najczesciej ze niby tak dobrze angielski znam aha i jeszcze yes ze niby wszystko rozumiem
uluś Dla Ciebie specjalnie
http://www.youtube.com/watch?v=yY0VJfTJlUE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yY0VJfTJlUE&feature=related
ulexxa najlepiej to bylo mowic jak sie ktos pytał yes yes yes i to w ciagu a potem to trzeba bylo sie domyslac o co chodzilo
nie zapomne do dzis jak majac podstawowy niemiecki zgubilismy sie z kumplami w Wiedniu i chcielismy sie kogos zapytac o droge 2 w nocy pusta ulica machamy ale nikt sie nie chcial zaczymac no to przydybalismy goscia na swiatłach jak bylo czerownemalo sie ze strachu nie zesral jak podeszlo do merca 5 gosci i pytalo łamanym niemieckim gdzie jest Mexiko plac nad Dunajem
i to ja musialem mowic bo mialem niemiecki w szkole no to pytam:enszuldigung si byte itd
nawet moi znajomi co cos umieli i mieli prace pouciekali w pizdu ze Szczecina
ulexxa no a bys widziala jak spalił gume jak sie zaplilo zielone