Wpisy 1 158 550 – 1 158 649
9 października 2012 15:39 → 9 października 2012 16:33, 100 wpisów
tu musi byc adrenalinka
http://www.youtube.com/watch?v=kX0Wx-SPqpM
http://www.youtube.com/watch?v=kX0Wx-SPqpM
no to niech sie nie interesuja ale takich rzeczy niech tez nie robia i nie podaja do opinii publicznej
jak nie chcesz byc stratnym w lotto to musisz trafic glowna wygrana
Robal gralem wpl w dawnego expresa mialem raz 4/5 650 pln a zagralbym na daty urodzenia wtedy jedna zamienilem to znaczy miesiac z dniem i weszlo odwrotnietak bym do UK nie wyjechal
scolls
hoho - nie było 5/5 ? pamiętasz datę ? pewno - paCZyłeś, ile by się uzbierało na jedną 5/5 ? by wydało i stykło ? na pewno ?
hoho - nie było 5/5 ? pamiętasz datę ? pewno - paCZyłeś, ile by się uzbierało na jedną 5/5 ? by wydało i stykło ? na pewno ?
robal glowna wtedy nie padla byloby wtedy jakies 120 tys pln a daty dokladnie nie pamietam kolo 2001 moze 2002 roku
scolls
taaa, samo ... plus minus faktycznie - tak jakoś bywało, jeśli chodzi o kwoty na 5/5 .... ...
taaa, samo ... plus minus faktycznie - tak jakoś bywało, jeśli chodzi o kwoty na 5/5 .... ...
Robal przeszukam w testerze liczb bo widze ze sa losowania od poczatku i pamietam dokladnie 4 cyfry tak ze pewnie znajde to losowanie
scolls
losowanie może i znajdziesz...
ale z kaską będzie problem - !@#$%^& - zgodnie z regulaminem - żeby nie widzieć coraz większej atrakcyjności, albo może dyski może maja za małe, dla transparentności albo cioby nie wywoływać złych emocji, żalu - po pół roku zdejmują te dane
losowanie może i znajdziesz...
ale z kaską będzie problem - !@#$%^& - zgodnie z regulaminem - żeby nie widzieć coraz większej atrakcyjności, albo może dyski może maja za małe, dla transparentności albo cioby nie wywoływać złych emocji, żalu - po pół roku zdejmują te dane
Robal mam to bylo chyba to jednak rok 2005
0960. 27.07.2005 zamienilem cyfre 28 z 9 i stad moje 4/5 a nie 5/5
0960. 27.07.2005 zamienilem cyfre 28 z 9 i stad moje 4/5 a nie 5/5
Robal czyli nie ma mozliwosci znalezienia nigdzie jakie wtedy byly wygrane bo gdyby za 4/5 placili okolo 650 pln to by bylo na 100% to
z ciekawosci wlazlem na wasz pup
http://www.pup.sanok.pl/?c=mdOfertyPracyPUPNew-cmPokaz
http://www.pup.sanok.pl/?c=mdOfertyPracyPUPNew-cmPokaz
scolls
aaaa, to wtedy w '05 - już wyższe bywały - już koło 150-180 tysięcy
A jeśli za 4/5 na pewno zapłacili 650 - to, w tym konkretnym losowaniu można wyliczyć - % się nie zmieniły... W necie podobno nic nie ginie i pewnie gdzieś by się te dane znalazło...
majwoj, torsan, scolls
i pozostali oczywiście i obserwanci
i powodzenia wieczorem
aaaa, to wtedy w '05 - już wyższe bywały - już koło 150-180 tysięcy
A jeśli za 4/5 na pewno zapłacili 650 - to, w tym konkretnym losowaniu można wyliczyć - % się nie zmieniły... W necie podobno nic nie ginie i pewnie gdzieś by się te dane znalazło...
majwoj, torsan, scolls
i pozostali oczywiście i obserwanci
i powodzenia wieczorem
Sluchojcie chopy dzisioj padnie wygrono mojo gorontowone 3 banieczki
torsan w handlu to grosze placa wiem bo sam pracowalem w pl szkoda czasu torsanw moim miescie w pl dalej placa sprzedawcy 1000pln
wiem ze to dziwnie brzmi bo sam zatrudniam ale ... no maja wiecej niz reszta dookola
torsan jak masz dryg do handlu moze sprobuj cos na wlasna reke moze jakis straganik na bazarku zawsze to lepiej niz siedziec w domu,sa juz firmy ktore daja towar na termin platnosci,zaplacisz jak zarobisz
taaaa myslisz ze w totoka trafisz 6/6 albo 10/10 szkoda mlodosci jak teraz nie pomyslisz i sie nie dorobisz to za 10 lat sobie wybij z glowy
torsan to na jaki cud liczyszmasz bogatego wujka i czekasz na spadek
torsan taaa w ch..j sie dorobisz za 1000 zl bo wiecej to raczej nie zarobisz a mlodosc przeleci i bedziesz mial 800 zl renty albo emerytury jak dozyjesz
01;20, 32, 44
02;12, 58, 72
03;05, 12, 56
04;05, 20, 44
05;49, 53, 55
06;44, 53, 55
07;17, 20, 44
08;12, 56, 62
09;12, 56, 58
10;05, 17, 44
02;12, 58, 72
03;05, 12, 56
04;05, 20, 44
05;49, 53, 55
06;44, 53, 55
07;17, 20, 44
08;12, 56, 62
09;12, 56, 58
10;05, 17, 44
scolls-tak tylko że jest ryzyko otworzyć własną działalność bo jak nie wypali to pod mostem skończe
ulexxa - a jak Ci się wydaje ? JASNE że to ja no chyba ze nic o tym nie wiem że nie ja ale to ja
torsan a jak nie znajdziesz pracy to gdzie skonczysz ??tez pod mostem no chyba ze liczysz na rodzicow ze cie beda utrzymywac
Darek
może nie wierzysz, ale powaga
ale liczb - widzę - nadal sporo ? - bez urazy
i znikam
daleka droga przed robalem
może nie wierzysz, ale powaga
ale liczb - widzę - nadal sporo ? - bez urazy
i znikam
daleka droga przed robalem
no bo ja tez rzadko tu bywam..ale ciesze sie ze akurat Cie utrafilamlojoj
torsan no woja decyzja ja bym na Twoim miejscu wyjechal za granice do pracy i odkladal kase a potem wrocil do pl albo nie zalezy jak by mi sie widzialo
znam takich co to po roku pracujac za prawie minimum zaoszczedzali 10 tys funtow i wracali do pl i otwierali swoje interesy ,male bo male ale zawsze jestes niezalezny
torsan ja tez nie mialem przyjechalem w ciemno i wziolem ze soba 1000 funtow ktore pozyczylem tzn.w sumie nie pozyczylem tylko "załatwilem " sobie raty w sklepie i zamiast sprzetu wziolem kase
torsanie ..on scols jest ganster .ukradł mieszkania w zagranicy
ulexxa ja jak mialem 17 lat to juz jezdzilem po swiecei wlasnie miedzy innymi do Berlina i Wiednia
darek...troche znam twoje odpowiedz charakter..pewnie ty witkowski
ulexxa fuck to uzywalem najczesciej ze niby tak dobrze angielski znam aha i jeszcze yes ze niby wszystko rozumiem