Wpisy 1 157 054 – 1 157 153
8 października 2012 23:22 → 8 października 2012 23:41, 100 wpisów
Sąd. Oskarżony zwraca się do sędziego per "Wysoka Sprawiedliwości", co w końcu tegoż sędziego irytuje:
- Tu nie ma sprawiedliwości! Tu jest sąd!
- Tu nie ma sprawiedliwości! Tu jest sąd!
lorromat..no ja pieprze jakie dobre..Mmmmmm kuźwa gdzie żeś to kupił
Na przyjęciu rozmawia lekarz z prawnikiem. Co chwila ktoś im przeszkadza, pytając lekarza o darmową poradę w sprawie jakiejś dolegliwości. Po godzinie takiej przerywanej rozmowy zrozpaczony lekarz pyta prawnika:
- Co pan robi, żeby ludzie przestali pana pytać o sprawy zawodowe, kiedy jest pan poza biurem?
- Daję im rady - mówi prawnik - a potem przesyłam im rachunek.
Lekarz trochę się zszokował, ale postanowił spróbować. Następnego dnia, czując się nieco winnym, przygotował rachunki. Kiedy poszedł do swojej skrzynki pocztowej, znalazł rachunek od prawnika.
- Co pan robi, żeby ludzie przestali pana pytać o sprawy zawodowe, kiedy jest pan poza biurem?
- Daję im rady - mówi prawnik - a potem przesyłam im rachunek.
Lekarz trochę się zszokował, ale postanowił spróbować. Następnego dnia, czując się nieco winnym, przygotował rachunki. Kiedy poszedł do swojej skrzynki pocztowej, znalazł rachunek od prawnika.
Lotti..gdybys obijal te wyrazy..bee..bylbys z pewnoscia..
supcio gosciu..coo masz jeszcze cos do powiedzenia???
heee
supcio gosciu..coo masz jeszcze cos do powiedzenia???
heee
tadzia special for you :
http://www.youtube.com/watch?v=p4QqMKe3rwY&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=p4QqMKe3rwY&feature=relmfu
lottomat
I właśnie dlatego świat jest właśnie taki jaki jest. Ja widzę go inaczej i wiesz co nigdy tego nie żałowałam nawet wtedy gdy ludzie wykorzystywali moją naiwność
I właśnie dlatego świat jest właśnie taki jaki jest. Ja widzę go inaczej i wiesz co nigdy tego nie żałowałam nawet wtedy gdy ludzie wykorzystywali moją naiwność
lottomat...dbaj o siebie bo czasami nawet o najbliższych nie warto,wezmą co chcą i wypną się bladą dupą
tadzia styka ze ja tez sie interesuje pewna instytucja i swoja siostra
tdzia..ja wolępomóc obcemu niż komuś z rodziny,przykre ale prawdziwe,myślała rodzinka że lilcię można doić a tu się zdziwili
lottomat jest takie madre powiedzenie 'nie rob komu dobrze,nie
bedzie tobie zle'
bedzie tobie zle'
- Czy świadka bardzo wyczerpało to przesłuchanie?
- Pan żartuje, panie sędzio, po piętnastu latach małżeństwa?!
- Pan żartuje, panie sędzio, po piętnastu latach małżeństwa?!
agatkaa
Albo takie, że raz zrobiona dla kogoś uprzejmośc staje się Twoim obowiązkiem
Albo takie, że raz zrobiona dla kogoś uprzejmośc staje się Twoim obowiązkiem
Lila , tez masz racje
Ale ja cale zycie walczylam o sprawiedliwosc
pomagalam i pomagam - tak jestem skonstuowana
ale tez duzo na tym trace.
Ale ja cale zycie walczylam o sprawiedliwosc
pomagalam i pomagam - tak jestem skonstuowana
ale tez duzo na tym trace.
salami pieprzowe jest tak samo doskonale jak dawny keczup heinta pieprzowy
Dwaj kieszonkowcy rozmawiają w celi:
- Widziałeś jaki świetny zegarek miał mój adwokat?
- Jeszcze nie. Pokaż!
- Widziałeś jaki świetny zegarek miał mój adwokat?
- Jeszcze nie. Pokaż!
'nie rob komu dobrze,nie
bedzie tobie zle'
????????????????????????
bedzie tobie zle'
????????????????????????
Lottomat , ja tu jestem do skoku - nie wiem co agatka napisala
Ale najlepiej zamknac ten temat
Ale najlepiej zamknac ten temat
Mnie tam nie przeszkadza, że wielu uważa mnie za naiwnego frajera, którego można naciągnąć na bezinteresowną pomoc. Taka jestem i już. Bo jeśli chodzi o stosunek do ludzi to jednego się nauczyłam z doświadczenia Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Jak traktujesz ludzi tak oni cię traktują. I tyle w tym temacie.
lotus to takie stare madre powiedzenie do ktorego ja sie
dostosowalam i nie daje sie i nikt mnie juz w butelke' nie
nabija'inaczej mowiac nie daje sie naciagac
dostosowalam i nie daje sie i nikt mnie juz w butelke' nie
nabija'inaczej mowiac nie daje sie naciagac
scolls
Zostaw ty bobry w spokoju one właśnie się szykują do zimowego snu
Zostaw ty bobry w spokoju one właśnie się szykują do zimowego snu
medea76 ale musza sie wczesniej podtuczyc no to trzeba wyłopotoczyc
agatkaa
A czy ludzie chcą Ci pomagać kiedy potrzebujesz pomocy skoro masz takie zasady
A czy ludzie chcą Ci pomagać kiedy potrzebujesz pomocy skoro masz takie zasady
max..gdzie się szlajasz jak ja tu z tęsknoty normalnie na pysk padam
http://www.youtube.com/watch?v=W0SiSj62wz8
no coz..jesien "wszla juz"..czujecie ja tak jak ja..hmm
z pewnoscia..
lottomat, moze ty bedziesz kojarzyl... mialem kiedys taki program, ktory sciagal poczte z serwerow mail i je archiwizowal... pozwalal m.in. przekopiowac maile z jednego serwera imap na drugi... ale kurcze zapomnialem, jak on sie nazywal... kojarzysz moze cos takiego?
scolls
No ja myślę skoro straż leśna lata z obłędem w oczach bo sierściuchy byle czego to biorą na zapasy zimowe
No ja myślę skoro straż leśna lata z obłędem w oczach bo sierściuchy byle czego to biorą na zapasy zimowe
mozna zrobis 5,10 czy 20 razy komus przysluge ale jak ty potrzebujesz pomocy to musisz slono zaplacic
medea76 oczywiscie masz racje z jedna mala uwaga:trzeba wiedziec komu mozna pomagac bo jesli ktos "doi" z Ciebie majac przy tym jeszcze pretensje niewiadomego pochodzenia to lepiej dac spokoj
scolls..pamietasz jak pomogłam gościówie co mi potem porfwel zajebała,co wpadłam i zabrałam jej plazmę?
też ważne komu się pomaga bo faktycznie byle szuszfolom nie ma sens
lottomat, gdybym potrafil zadac bardziej precyzyjne, to bym ten program sam odnalazl... po prostu mam dwa serwery imap i na jednym jakies maile, ktore chce przeniesc na drugi serwer, tez imap... byl taki program, ktory pomagal to zrobic i dodatkowo archiwizowal te maile lokalnie na dysku... tylko mialem go na starym laptopie i zapomnialem go przeinstalowac na nowy
bo potrzebe to ma kazdy a ja lubie poznac taka osobe wysluchac ja porozmawiac ocenic itd i podjac decyzjne
ulexxa wiesz ze jak napisalas o jesieni to sobie wlasnie Niemena skojarzylem
unhappy wiesz ... moze to zwykly klient typu Thunderbird z przekierowaniem poczty ?
lila, powaznie kto ci ukradl portfel? i wzielas sobie w rozliczeniu plazme?