Wpisy 1 156 900 – 1 156 999
8 października 2012 22:55 → 8 października 2012 23:12, 100 wpisów
lottomat akurat z medea zle trafiles bo to bardzo inteligentna kobieta tak ze masz minusa
lottomat, bo trafisz na witryne 'tych klientow nie obslugujemy' napij sie melisy... na pewno nikt nie chcial napisac tu czegos, co byloby wymierzone w ciebie
bella zaryzykuje ale po tym tyleczku co wkleilas raczej sie nie obawiam
1 156 606. medea76 2012-10-08 (22:16) Jawor
lottomat
Bo jak się czyta Twoje wypowiedzi o pracy to odnoszę wrażenie, że po prostu nie masz bladego pojęcia o sytuacji człowieka szukającego rozpaczliwie pracy i to już bez jakichkolwiek ambicji tylko po prostu po to by pooddawac długi i miec za co życ
lottomat
Bo jak się czyta Twoje wypowiedzi o pracy to odnoszę wrażenie, że po prostu nie masz bladego pojęcia o sytuacji człowieka szukającego rozpaczliwie pracy i to już bez jakichkolwiek ambicji tylko po prostu po to by pooddawac długi i miec za co życ
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 440 000 złotych
MrPaweł
Wychodzi na to, ze najbliżej 14-16 października, ale najlepszy będzie 15.
Wychodzi na to, ze najbliżej 14-16 października, ale najlepszy będzie 15.
cosik te liczby mm jakies takie niepodobne z twarzy do nikogo ostatnio
ze ktos mi pisze ze nie mam pojecia o tym co przezywa osoba ktora szuka pracy
lottomat, to byla tylko opinia... niepotrzebnie wziales ja do siebie
Dopisano wygrane kaskada
no jednak cie obchodzi moim zdaniem niepotrzebnie, bo za malo sie z medea znacie, by moc przywiazywac wage do opinii na swoj temat... tancz
Dopisano wygrane jokera
ale co by nie powiedziec, to joker ma swoich zagorzalych zwolennikow... prawie ciagle tych samych stale 58 tys.
lottomat...dla mnie teź z salami poproszę tylko mi te rłuste białe kropki powydłubuj z niej
lila, spoko... lottomat to inteligentny czlowiek... tylko troche wyrywny... i niepotrzebnie reaguje czasem az tak emocjonalnie
ulexxa spoko nic sie przejmuj
http://www.youtube.com/watch?v=KF2WmxPe75c
http://www.youtube.com/watch?v=KF2WmxPe75c
unhappy..jakbym miała brać do siebie to ,co niektórzy tu kiedyś do mnie wypisywali to bym Tworki zaliczyła
Lila Ty sie ***a dzis obrazilas za to ze napisalem ze Nikite ogladalas a teraz mnie uspakajasz ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
lottomat..bo miałam kiepski czas akurat.Przeprosiłam Cię to jeszcze ***a mało?
Lotti..twoja kropka i koniec..wcale nic nie znaczy..
co Ty sobie wyobrazasz ze jestes ....Bogiem??????
ale szybko tu wytlumacz dokladnie..cholera...
co masz do Kogo..bo kurde lawirujesz gdzies tam...
niewiadomo gdzie...zadna laska..masz powiedziec coo?
Cie boli..i bedzie gucio
co Ty sobie wyobrazasz ze jestes ....Bogiem??????
ale szybko tu wytlumacz dokladnie..cholera...
co masz do Kogo..bo kurde lawirujesz gdzies tam...
niewiadomo gdzie...zadna laska..masz powiedziec coo?
Cie boli..i bedzie gucio