Wpisy 1 156 854 – 1 156 953
8 października 2012 22:49 → 8 października 2012 23:04, 100 wpisów
Lottomat{{zolta}
Chwaliles sie , ze masz wl.przd.
byla propozycja zebys dal przc koledze w potrzebie
Chwaliles sie , ze masz wl.przd.
byla propozycja zebys dal przc koledze w potrzebie
dobrze Scolsiu..Ty..ale naprawde nigdy
przenigdy..nie sprobowalam..horrorow..
czy uwazasz ze warto byloby poprobowac???
przenigdy..nie sprobowalam..horrorow..
czy uwazasz ze warto byloby poprobowac???
jak przylazi do mnie ktos o prace spytac to go zapisuje i mam na uwadze a jak ktos z dupy mi sle cv na maila kiedy nikogo nie szukam to je wy***alam bo uwazam ***a ze to na latwizne jest wyslac podanko i liczyc ***a ze laskawie odpisze
bo ***a jest kryzys i wielka medea tak sie troszczy o wszystkich ze milion osob szuka prace ***a ... juz ja widze jak o mnie sie wszyscy martwia i glaszcza i tacy kochani sraja na mnie monetami
tak tadzia przedsiebiorstwo ale nie duze tylko male i max 3 osoby pracuja to jak mam wcisnac jednego siostre siosty wuja tadzia to o ***a co jeszcze ?
lottomat...za bardzo bierzesz sobie do serca co kto do Ciebie tutaj pisze
Czasami dobrze na chwilę wpaść przed zamknięciem strony.
lottomat
To, że masz wrażliwość nosorożca to dla mnie żadna nowość, ale to Cię jeszcze nie uprawnia do obrażania kogokolwiek
lottomat
To, że masz wrażliwość nosorożca to dla mnie żadna nowość, ale to Cię jeszcze nie uprawnia do obrażania kogokolwiek
no ***a Lila nie cierpie jak mi ktos pisze ze nie wczuwam sie w poszukujacych pracy kiedy ***a sam nic nie mialem i prawie nie mialem gdzie mieszkac
tak medea zepnij dupe i sama zatrudnij 10 osob i ich glaskaj bo szukaja pracy
Lottomat , totalnie nieporozumienie - pisales , ze masz pare firm itp. ale to nie wazne
lottomat akurat z medea zle trafiles bo to bardzo inteligentna kobieta tak ze masz minusa
lottomat, bo trafisz na witryne 'tych klientow nie obslugujemy' napij sie melisy... na pewno nikt nie chcial napisac tu czegos, co byloby wymierzone w ciebie
bella zaryzykuje ale po tym tyleczku co wkleilas raczej sie nie obawiam
1 156 606. medea76 2012-10-08 (22:16) Jawor
lottomat
Bo jak się czyta Twoje wypowiedzi o pracy to odnoszę wrażenie, że po prostu nie masz bladego pojęcia o sytuacji człowieka szukającego rozpaczliwie pracy i to już bez jakichkolwiek ambicji tylko po prostu po to by pooddawac długi i miec za co życ
lottomat
Bo jak się czyta Twoje wypowiedzi o pracy to odnoszę wrażenie, że po prostu nie masz bladego pojęcia o sytuacji człowieka szukającego rozpaczliwie pracy i to już bez jakichkolwiek ambicji tylko po prostu po to by pooddawac długi i miec za co życ
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 440 000 złotych
MrPaweł
Wychodzi na to, ze najbliżej 14-16 października, ale najlepszy będzie 15.
Wychodzi na to, ze najbliżej 14-16 października, ale najlepszy będzie 15.
cosik te liczby mm jakies takie niepodobne z twarzy do nikogo ostatnio
ze ktos mi pisze ze nie mam pojecia o tym co przezywa osoba ktora szuka pracy
lottomat, to byla tylko opinia... niepotrzebnie wziales ja do siebie
Dopisano wygrane kaskada