Wpisy 1 156 326 – 1 156 425
8 października 2012 20:57 → 8 października 2012 21:38, 100 wpisów
tadzia
Ja korzystam z liczb z horoskopfree i tych na moim profilu a poza tym mam taki śmieszny system oparty na dwójkach, trójkach i czwórkach, które lubią wypadać razem. Zaobserwowałam je wiele lat temu gdy jeszcze były stare kupony do gry te w których liczby były uporządkowane w 16 piątek. Jak liczby rozpiszesz w ten sposób to łatwo zobaczyc, że na przykład 48,63,78 lub 3,18,33 lubią wpadac razem lub po sobie
Ja korzystam z liczb z horoskopfree i tych na moim profilu a poza tym mam taki śmieszny system oparty na dwójkach, trójkach i czwórkach, które lubią wypadać razem. Zaobserwowałam je wiele lat temu gdy jeszcze były stare kupony do gry te w których liczby były uporządkowane w 16 piątek. Jak liczby rozpiszesz w ten sposób to łatwo zobaczyc, że na przykład 48,63,78 lub 3,18,33 lubią wpadac razem lub po sobie
tadzia
No i przeliczanie rzeczy zapamiętanych ze snu albo zwracających moją uwagę przed typowaniem
No i przeliczanie rzeczy zapamiętanych ze snu albo zwracających moją uwagę przed typowaniem
Medea ja pisze kolejno kazde lowowanie , zakreslam koleczkiem powtarzajace sie liczby , potem przedostatnie i tak w gore .
ze snu tez ostatnio mi wyszly dwie co juz pisalam 5,25
a co jest smieszne zdarzylo mi sie pare razy popatrzec na rejestr, sam - i te liczby tez wyszly
dziekuje
ze snu tez ostatnio mi wyszly dwie co juz pisalam 5,25
a co jest smieszne zdarzylo mi sie pare razy popatrzec na rejestr, sam - i te liczby tez wyszly
dziekuje
ja pieprze,juz ie jedną literkę gubię tylko dwie,no robi się ciekawie
tadzia
To jak moj przypadek z wiewiórką. Zwróciła moją uwagę jak wychodziłam z pracy i wyliczone z jej nazwy liczby akurat weszły
To jak moj przypadek z wiewiórką. Zwróciła moją uwagę jak wychodziłam z pracy i wyliczone z jej nazwy liczby akurat weszły
Mamy 544 "diamentowców". 30 z nich nie było na stronie zalogowanych od ponad roku
Ja teraz popatrzylam na swoj profil , zajerestr, sie w maju 2011 a dopiero teraz od miesiaca tu jestem
tak jak wszystko odkladam w czasie - to moze wygram
tak jak wszystko odkladam w czasie - to moze wygram
zloty
Lila
To, że ktoś nie ma jak się zdaje normalnego życia by produkowac sobie takie tożsamości
Lila
To, że ktoś nie ma jak się zdaje normalnego życia by produkowac sobie takie tożsamości
.
Przypadkiem znalazł fortunę
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/przypadkiem-znalazl-fortune,96467,w.html
.
Przypadkiem znalazł fortunę
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/przypadkiem-znalazl-fortune,96467,w.html
.
Ile kosztują studia na MIT
Czesne na MIT wynosi 39,212 tys. dolarów. Do tego dochodzą koszty akademika i wyżywienia (11,234 tys. dolarów), a także wydatki własne (np. książki, ubrania, transport, rozrywka) - 2,764 tys. dolarów. Według MIT, łączny koszt studiowania na tej uczelni przez rok wynosi 53,210 tys. dolarów.
Czesne na MIT wynosi 39,212 tys. dolarów. Do tego dochodzą koszty akademika i wyżywienia (11,234 tys. dolarów), a także wydatki własne (np. książki, ubrania, transport, rozrywka) - 2,764 tys. dolarów. Według MIT, łączny koszt studiowania na tej uczelni przez rok wynosi 53,210 tys. dolarów.
Do pełnego dofinansowania kwalifikują się studenci, którzy pochodzą z rodziny, której roczny dochód nie przekracza 75 tys. dolarów rocznie, czyli ok. 19 tys. złotych miesięcznie. W tym przypadku uczelnia opłaca wszystkie koszty, student nie musi brać pożyczek ani starać się dodatkowe stypendia, wystarczy mu praca na kampusie (rocznie można zarobić 2,930 tys. dolarów) Studenci z rodzin, których dochód przekracza 100 tys. dolarów rocznie także mogą starać się o dofinansowanie, ale nie będzie ono pełne. Więcej o pakietach pomocowych na MIT.
medea...ale później jest wyższa szkoła jazdy żeby,zapamietać te wszystkie niki i hasła.Mnie osobiście by się nie chciało
zloty
Spokojnie takie jest już życie niestety
Lila
Też tak myślę
Spokojnie takie jest już życie niestety
Lila
Też tak myślę
edi8: jeszcze są na świecie porządni ludzie jak widać... w Polsce chyba historia miałaby nieco inne zakończenie
Zloty a jakiej kolek nadajesz , bo faktycznie sa pechowe i te szczesliwe
tadzia...wiem coś na ten temat bo mnie też kilkanaście lat w kraju nie było
zloty
No i przede wszystkim nie musi znosic wielkopańskich fanaberii byznesmenów co to płacą 600 za cięzką pracę w ubojni kurczaków na kilka zmian podczas gdy sami wyjeżdżają na trzecie wakacje w danym roku gdzie nad basenem w egipskim hotelu opowiadają wszem i wobec, że pracownicy to banda nierobów i leni
No i przede wszystkim nie musi znosic wielkopańskich fanaberii byznesmenów co to płacą 600 za cięzką pracę w ubojni kurczaków na kilka zmian podczas gdy sami wyjeżdżają na trzecie wakacje w danym roku gdzie nad basenem w egipskim hotelu opowiadają wszem i wobec, że pracownicy to banda nierobów i leni
medea...to się tylko tak mówi,w szkopach nawet jak zarobisz 2500E to wynajmiesz mieszkanie(900 euro) jedzenie(600 euro)paliwo,papierosy jak ktoś pali150 euro,wyjście gdzieś do lokalu jak podliczysz to 2300.Zostaje 200 na czysto.Chyba że masz szefa który cie karmi i mieszkasz u niego i nie płacisz za mieszkanie,to już inna sprawa
jak ktos zaczyna zycie od zera i nawet zarabia malo to po latach wyjdzie na swoje w tych niemczech
złoty...ale jakby chciała np mieszkać sama to wiadomo że koszty ponosiłaby całe sama
złoty....z koleżankami fajnie na chwilkę ale z czasem pewnie będzie chciła sama mieszkać i koszty wzrosną
znam dziewczyne , ktora prac zagranica i super zarabial - ale berdzo tesnila i wrocila.
Lila
Ja też zawsze uważałam, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a trawa po drugiej stronie płotu zawsze jest bardziej zielona
Jestem przeczulona na punkcie pracy w ubojni, bo takich nowobogackich właścicieli poznałam osobiście. Nie dośc, że ludzie pracowali w warunkach urągających ludzkiej godności to jeszcze na czarno bez ubezpieczenia
Ja też zawsze uważałam, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a trawa po drugiej stronie płotu zawsze jest bardziej zielona
Jestem przeczulona na punkcie pracy w ubojni, bo takich nowobogackich właścicieli poznałam osobiście. Nie dośc, że ludzie pracowali w warunkach urągających ludzkiej godności to jeszcze na czarno bez ubezpieczenia
złoty...no właśnie,sezonowa a ja piszę o konkretnym życiu w danym państwie
Lila
To tak jak moi sąsiedzi co to opowiadali cuda niewidy o zarobkach swoich dzieci w Irlandii a jak miałam okazję porozmawiać z ich synem gdy zdecydował się wrócić bo w Polsce dostał lepszą pracę to dopiero się okazało jak ten raj na co dzień wyglądał
To tak jak moi sąsiedzi co to opowiadali cuda niewidy o zarobkach swoich dzieci w Irlandii a jak miałam okazję porozmawiać z ich synem gdy zdecydował się wrócić bo w Polsce dostał lepszą pracę to dopiero się okazało jak ten raj na co dzień wyglądał
Lilu..to ze nawet nic dzis w ustach nie mialam...tzn
nawet zapominam o tym..ze sie je..oj jakie mile wspomnienia..
sa jedzenia..ajaj...powroccie..
kocham..wode oj..jak tak dalej pojdzie..to bede deska
jak Pani Tereska ha ha
nawet zapominam o tym..ze sie je..oj jakie mile wspomnienia..
sa jedzenia..ajaj...powroccie..
kocham..wode oj..jak tak dalej pojdzie..to bede deska
jak Pani Tereska ha ha
złoty...czyli mniej więcej ma 30 pare euro dniówki.Prawdopodobnie z jej wykształceniem zarobiłaby to samo w Polsce jakby się dobrze rozejrzała ja 10lat temu w skopach miałam 55 euro dziennie