Wpisy 1 155 473 – 1 155 572
8 października 2012 11:03 → 8 października 2012 12:23, 100 wpisów
medea ja poczekam na twoja interpretacje dla mnie...ale mysle sobie ze meielm podrzuce ci horoskop mojego syna bo znam jego godzine urodzenia moze on powinien grac w totka i kiedy...masz za to wielka kawe u mnie i winko...jak lubisz...
kondi łakomczuch sie odezwał... na razie biszkopt ogromniasty bo u mnie tez same łakomczuchy a potem czyms przełoze...
starocie powróci z pracy to wezme auto i smigne po cos do przełozenia..albo masa budyniowa wałsnej roboty ... pomysle...
spadam na 5 minut wkleic horoskop syna do medey na meila...
kondi jaja zawsze mam i cukier zwykle tez 2 szkl. maki najtansze ciasto lub babka..lub jabłecznik na ciescie babkowym jabłka w ogrodzie tez sa...
może się wreszcie karta odwróciła- dziś bitwa morska 30zł i 2x2zł na 2szt s7, wczoraj w mm 4/8 i 3/5
to u mnie drapek podobnie musze zerkać, co kreślisz, jak mi też zaczyna iść
medea
wkleiłam ci horoskop syna w twoim profilu bo nie chciało mi sie przeniesc do meila...w wolnej chwili zerknij...
wkleiłam ci horoskop syna w twoim profilu bo nie chciało mi sie przeniesc do meila...w wolnej chwili zerknij...
drapcio moze i do mnie sie usmiechnie...
kondi
od środy do wczoraj miałem posuchę- max. wygrana jaką miałem to 5zł, reszta to 2 i 4zł
od środy do wczoraj miałem posuchę- max. wygrana jaką miałem to 5zł, reszta to 2 i 4zł
kondi a co masz dla kolezanki???
drapciu bitwa m.znów 011 ???
islandorka dałbym do powtórki parę 70tek, ale nie wiem które
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
no i suma wschód i zachód Słońca dl am.W-wy daje 29=11, co jest bardzo skuteczne
11 to mój pewniak na gł. koncie gg36, a 60 może wreszcie zacznie chodzić jak 44
drapek, a co powiesz na sklad rezerwowy, jakieś jokery? 1,9,10,33,49,71,72
kondi
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
drapek, kurde, to 56 bym wywalił, chociaż....kto wie, ale ja dałbym 57 jeśli juz. Pewniak to 14
islandorka i bronson jeśli jeszcze jesteście
Bardzo przepraszam za nagłe zniknięcie, ale miałam klientów.
Wszystkich pozostałych witam serdecznie i na chwilę znikam bo znowu klient
Bardzo przepraszam za nagłe zniknięcie, ale miałam klientów.
Wszystkich pozostałych witam serdecznie i na chwilę znikam bo znowu klient
na kondi44 idzie mi coraz lepiej(długie włosy lepiej przciągają ilczby)
pukon z 56 już mam nadany, a taki wyślę z +4,10,11,29,30,33,72,78,79,80
medea wiem ze musisz znikac...
drapciu drapnij za mnie jak co sie podzielimy...
lila, wczoraj podawałem 15,60 na JUTRO, czyli na dzisiaj, pisałem to dużymi literami i oijedynczo. Czekolada z chilli
lila, szału(czyt.seksu) nie było, ale muszę powiedzieć, że do delektacji badzo dobrei odnalazłem wreszcie lecznicze właściwości chilli.
kondi
Lila
No wreszcie koniec przyjęć więc będę z Wami przez dłuższą chwilę, bo muszę się odstresować
Lila
No wreszcie koniec przyjęć więc będę z Wami przez dłuższą chwilę, bo muszę się odstresować
lila, ogólnie lepiej się czuję, choć ta moja szczypta była nieco większa i jęzor palił jak cholera
drapek zaoczny acz serdeczny
Ja też spróbuję z s7 w końcu poprzednim razem w pierwszym dniu sprzedaży 77 złotych było
A co najlepsze zagrałam bo drapek czyli wówczas gg36 zagrał. Może dzisiaj też ta zależność wypali
Ja też spróbuję z s7 w końcu poprzednim razem w pierwszym dniu sprzedaży 77 złotych było
A co najlepsze zagrałam bo drapek czyli wówczas gg36 zagrał. Może dzisiaj też ta zależność wypali
no lila ty msz chyba mniejze dłonie to i szczypta była mnijesza, bo ja sypnąłem od serca, licząc na zwielokrotniony efekt
medea na profilu dałam ci robótkę w wolnej chwili...nie wiem czy widziałas wpis wczesniejszy...
lila, w przepisie podałaś mi szczypte, więc rozumiem, że swoją szczyptę
medea
własnie wyczytałam ze najlepiej grac gdzy jowisz jest w strzelcu lub rybach a wenus w byku i wadze..najlepiej w V domu... jakbys mogła zerknąć kiedy taki czas nadejdzie???
własnie wyczytałam ze najlepiej grac gdzy jowisz jest w strzelcu lub rybach a wenus w byku i wadze..najlepiej w V domu... jakbys mogła zerknąć kiedy taki czas nadejdzie???
islandorka
W pracy nie mam tego programu od kondi1 czyli w domu sprawdzę bo też chcę sprawdzić czy to prawda
W pracy nie mam tego programu od kondi1 czyli w domu sprawdzę bo też chcę sprawdzić czy to prawda
Dzisiaj wytypowałem ósemkę która bym wysłał dzisiaj i której bym dzisiaj nie wysłał . I wysłałem obie , zobaczymy która będzie lepsza
kondi1
A ja sobie poczytałam tekst tego autora co islandorka, że jak Saturn w V,VII lub XI domu to po ptokoch jeśli chodzi o powiedzenie światu lotto zaglądam do swojego horoskopu .... a tam Saturn w XI domu jak ta lala. Ale nie będzie astrologia pluła nam w twarz i nadziei pozbawiała
A ja sobie poczytałam tekst tego autora co islandorka, że jak Saturn w V,VII lub XI domu to po ptokoch jeśli chodzi o powiedzenie światu lotto zaglądam do swojego horoskopu .... a tam Saturn w XI domu jak ta lala. Ale nie będzie astrologia pluła nam w twarz i nadziei pozbawiała
medea,ja dokładam liczby w zależności od tego, między którymi planetami jest Księżyc i dzisiaj może zostać wylosowane 1,9,10,33,71,72
ciekawe czy ktos trafil 10 multi na chybil trafil kiedys lub cos mniejszego niz4
Wczoraj na wieczór wysłałem 8 liczb z przedziału 70-80 i tylko 4/8 wpadło
medea, sprawdzam kiedy ostanio księżyc był między tymi planetami i co wtedy wpadło
oczywiście do rozpoznania, który konkretnie dzień wybrać (bo przebywa on tam dłużej niż 1 dzień) stosuję podany Ci kiedyś INSTRUMENT
kondi1
Instrument w trakcie rozpracowania, bo czytać czytałam, ale dopiero po twoim e-mailu postanowiłam poznac bardziej
Instrument w trakcie rozpracowania, bo czytać czytałam, ale dopiero po twoim e-mailu postanowiłam poznac bardziej
medea, mnie wydawało się, że juz wszystko sprawdziłem, a jedna zmiana powoduje powstanie powstanie kolejnych możliwości i tak w nieskońconość, więc do odkrycia jest jeszcze bardzoooo duuuużo