Wpisy 1 155 253 – 1 155 352
8 października 2012 00:18 → 8 października 2012 08:17, 100 wpisów
Dziękuje tobie Boże. Wygrałem 4 zł. Jest. 5 cyfr mi się trafiło proszę o więcej takich trafieĂą. Liczbowych
.
. Nie dziekuj . Czasami tak daje ja
. Nie dziekuj . Czasami tak daje ja
.
. Ĺ Äş Ă Ăş Ă´
. Ĺ Äş Ă Ăş Ă´
.
.kacper
.kacper
najciekawszy pomysl na wygrana to nie grac albo raz w miesiacu najwyzej
.
.kacper na jutro mysle nad 31 , 18 , 45 , 55 , 67 , 75
.kacper na jutro mysle nad 31 , 18 , 45 , 55 , 67 , 75
Będzie dobrze franku tylko musze swoją strategie wymyśleć na jakie na jutro postawić liczby
Ja praktycznie mam swoje kupony wypisane ale czy coś wygram nic nie wiadomo
Żadko sie mi trafia 5 liczb. Powiem ci:
Żadko sie mi trafia 5 liczb. Powiem ci:
lottoma ..jak nie masz z kim gadać ..szukaj w goglach xxx ..są super niz tuu i no dobra teraz obejrzeć www
.
.ja raz mialem
.ja raz mialem
.
.a kogo krzysio miales na mysli ?
.a kogo krzysio miales na mysli ?
lottomat ...ty nie chcesz xxx ..wez wiatro platykowe ..baw się tam w piaskuu ..
.
.no mysle ze tez nie mnie
.no mysle ze tez nie mnie
.no wzajemnie kacper tobie rownierz zycze powodzenia .dobranoc
my chyba na jednym guwnie sie nie slizgali zeby muwic na ty franku firanku
gromboy dziekuje za komentarz ale tak jakos to pisze . ó
gromboy grupowo to graja swingersi
ciekawi mnie ile osób dziennie tu zagląda
nie widzę licznika hmm
nie widzę licznika hmm
ja jutro będę próbował podczas losowania siłą woli wylosować swoje liczby
spoko, duzo tu takich co nawet podczas zatwardzenia szuakja liczb
dobra walę w kimę dobranoc
jutro się odezwę może
na dobranoc taki mały link może kogoś z kasą zainteresuje
http://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=LSTCAPITA zainteresuje
dobranoc
jutro się odezwę może
na dobranoc taki mały link może kogoś z kasą zainteresuje
http://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=LSTCAPITA zainteresuje
dobranoc
to dobrze
więc zapraszam do kupna kilku akcyjek gdyż dobry moment się zbliża
więc zapraszam do kupna kilku akcyjek gdyż dobry moment się zbliża
.
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/406635,donald-tusk-sie-ukrywa-rewelacjie-newsweeka.html
.
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/406635,donald-tusk-sie-ukrywa-rewelacjie-newsweeka.html
.
Bronson
Spokojnie w pracy jestem więc będę się pojawiać i znikać. Niestety Lwy mają w grach TS chwilowo wolne
Spokojnie w pracy jestem więc będę się pojawiać i znikać. Niestety Lwy mają w grach TS chwilowo wolne
A propos włosów pudło jestem taką zwykłą szatynką, dla takich jak ja wymyślono farby do włosów
Bronson
Moja teoria jak każda w tej branży ma więcej dziur niż ser szwajcarski Stałe numery mogą Ci przynieść wygraną, ale pewnie nie tak dużą jak w fartowne dla Twojego znaku dni no i pewność wygranej znacznie mniejsza
Moja teoria jak każda w tej branży ma więcej dziur niż ser szwajcarski Stałe numery mogą Ci przynieść wygraną, ale pewnie nie tak dużą jak w fartowne dla Twojego znaku dni no i pewność wygranej znacznie mniejsza
Bronson tak się złożyło, że dokładnie od trzech lat jestem urzędasem w pomocy społecznej czyli niestety budżetówka. Co więcej tak mi się jakoś w życiu układa, że w swoim zawodzie pracowałam wyłącznie w budżetówce czyli jeśli się nic nie zmieni to pewnie tak pozostanie
medea76 to miłej pracy a ja idę na 12:00 dziwnie jakoś ale tak chcieli i do 20:00
medea76 nie jestem urzędasem a pracuję w drukarni gdzie drukuja zdrapki żartowałem u mnie nie na szczęście
Lubię swoją pracę, bo gdyby nie ja wielu ludzi nie miałoby szans na pomoc prawnika
Skąd ja znam ten ból. U mnie początkowo pracowałam jak wszyscy urzędnicy 7.30-15.30, ale by ludzie pracujący mogli z moich porad skorzystać w piątki pracuję od 10 do 18. No a że tak się złożyło, że w jeszcze jednej instytucji mieli zapotrzebowanie na prawnika na kilka godzin w miesiącu to piątek pracuję od 8 do 18
Skąd ja znam ten ból. U mnie początkowo pracowałam jak wszyscy urzędnicy 7.30-15.30, ale by ludzie pracujący mogli z moich porad skorzystać w piątki pracuję od 10 do 18. No a że tak się złożyło, że w jeszcze jednej instytucji mieli zapotrzebowanie na prawnika na kilka godzin w miesiącu to piątek pracuję od 8 do 18
A to teraz w drukarniach praca jest pewnie ciut łatwiejsza od kiedy wiele rzeczy można zrobić na komputerach ?
medea76 to Ty pracowita jesteś chciałbym mieć taką kobietę i do tego wróżka