Wpisy 1 154 522 – 1 154 621
7 października 2012 19:46 → 7 października 2012 21:33, 100 wpisów
deki ...trójki sa wiesz zawsze ...coś w rezerwie jest jak ja nie mogę
obstawiaj kaskade tam jest pomyłka to natrzepiesz troche kasiory póki się skapną
Lila siemanko
ogladam chłopaczka jak czardasz za***ala na gitarze i normalnie widzę swojego męża
Ludzie, nie dajcie się rżnąć na kasę T.S
Na godz. 14-tą w MM.zawarto 341 tyś.zakładów na kwotę
853 tysięcy złotych
Wypłacili z tego wygranych tylko za 300 tys. złotych
To jest rozbój:
Prawie 2/3 puli pozostaje w ich kasie
Na godz. 14-tą w MM.zawarto 341 tyś.zakładów na kwotę
853 tysięcy złotych
Wypłacili z tego wygranych tylko za 300 tys. złotych
To jest rozbój:
Prawie 2/3 puli pozostaje w ich kasie
lila
nie wiem mam nadzieje ze tak
ale jestem nowy i to wy akceptujecie badz nie
nie wiem mam nadzieje ze tak
ale jestem nowy i to wy akceptujecie badz nie
sielaw..Ty już jesteś zaakceptowanypoza tym nikt tu nie ma nic do akceptowania,wiesz jak jest,jedni trzymają się bardziej ze sobą jak inni bo znają się trochę dłużej i prywatnie ale Ty już jesteś NASZ
hej hej
sielaw
Nie ma obaw zaakceptujemy. Tylko niektórzy mogą być początkowo mało spontaniczni i otwarci na rozmowy z Tobą bo mieliśmy tutaj jeszcze niedawno kłopoty z kilkoma osobami, które włączyły się do naszej "rodzinki" w sobie tylko znanych celach psując innym przyjemność korzystania z chat poprzez swoje wypowiedzi.
Lila ma oczywiście rację, ze są tu grupy starych znajomych, którzy trzymają większą sztamę ze sobą niż z innymi osobami, ale nawet oni są zazwyczaj skłonni do pomocy nowym w aklimatyzacji
Nie ma obaw zaakceptujemy. Tylko niektórzy mogą być początkowo mało spontaniczni i otwarci na rozmowy z Tobą bo mieliśmy tutaj jeszcze niedawno kłopoty z kilkoma osobami, które włączyły się do naszej "rodzinki" w sobie tylko znanych celach psując innym przyjemność korzystania z chat poprzez swoje wypowiedzi.
Lila ma oczywiście rację, ze są tu grupy starych znajomych, którzy trzymają większą sztamę ze sobą niż z innymi osobami, ale nawet oni są zazwyczaj skłonni do pomocy nowym w aklimatyzacji
lila
sama wiesz jak to jest Jak wchodzi ktos obcy to potem zalezy mu na opinii inych osob a szczegolnie na....
sama wiesz jak to jest Jak wchodzi ktos obcy to potem zalezy mu na opinii inych osob a szczegolnie na....
lilaaaaa szkoda pisać
medea