Wpisy 1 153 395 – 1 153 494
7 października 2012 09:22 → 7 października 2012 12:47, 100 wpisów
drapciu ty masz farta i Jolcie, ja nie mam takiego czepeczka...
to jolcia takie mm mi sprzedała, to ona puste drapki ostatnio miała
drapciu nawet w czepku ma sie dni posuchy... ale to sobie odbijesz nie wątpie...
zdrapki, to nie gra, to loteria i tu jest pewna różnica...
... 'z niemaniem, jak kombinowania' - kupuje się zdarzenie już chyba zaszłe /'chyba' , bo - transze, chyba, bo może nastąpić wycofanie ze sprzedaży w dowolnym, acz z wyprzedzeniem momencie/.
W kolekturze, która "plajtuje" i zamyka się - są takie sytuacje - mogą być te fartowne losy i one wracają do centrali - a, czy wiedzą tam wtedy, że mają takie skarby z powrotem u siebie ?
A losowość miejsca zdarzenia ? - że same główne nie trafiają się w jednej budzie ? - nie wiem może paczek jest prawie tak dużo, jak zestawów kul do losowania i maszyn biorących udział i warunków kręcenia /zostańmy przy czasie i prędkości / i przedstawiciele je rozwożący są p r a w i e takimi maszynami losującymi ?
powiedzmy szczerze na zapizdziałych wsiach gdzie ludność nie przekracza 500 osób gdzie jest jeden sklep spożywczy i to jest nazywane centrum wsi,a wtym sklepie jest maszynka do kuponów nigdy nie padnie główna wygrana i nigdy nikt nie zdrapie więcej niz 2zł
nigdy nie mów nigdy
ps.
a ja się w ciąż łudze
nigdy nie mów nigdy
ps.
a ja się w ciąż łudze
dlatego rozróżniam grę od losu
a w tym, co przyjaciele z Targowej nazywają gry dostrzegam i rozróżniam takie, jak
- półlos - Jokera - po popsuciu warunków byłego tsn - gdzie można było samemu wszystko wybierać - włącznie z zakresem 4 z 45!!! atrakcyjniejszym przecież niż obecnie 4 z 50 generowanymi przez kompIuter i
- kaskade - loterię wg definicji i dlatego z najlepszymi warunkami - gdzie przy braku możliwości samemu kreślenia ze wszystkich możliwych do sprzedania - trafia się komukolwiek cokolwiek / oczywista - od w plecy do maksa/, na co którym ze s.p.r.z.e.d.a.n.y.c.h ?
a w tym, co przyjaciele z Targowej nazywają gry dostrzegam i rozróżniam takie, jak
- półlos - Jokera - po popsuciu warunków byłego tsn - gdzie można było samemu wszystko wybierać - włącznie z zakresem 4 z 45!!! atrakcyjniejszym przecież niż obecnie 4 z 50 generowanymi przez kompIuter i
- kaskade - loterię wg definicji i dlatego z najlepszymi warunkami - gdzie przy braku możliwości samemu kreślenia ze wszystkich możliwych do sprzedania - trafia się komukolwiek cokolwiek / oczywista - od w plecy do maksa/, na co którym ze s.p.r.z.e.d.a.n.y.c.h ?
wiesiek
trafiają się i w mniejszych - a z kolei w większych punktach jest, po prostu, więcej sprzedawane
trafiają się i w mniejszych - a z kolei w większych punktach jest, po prostu, więcej sprzedawane
i dlatego nigdy nie zagrałem w jokera
kaskade 2 razy i 5/12
dziekuje
robal_36
kaskade 2 razy i 5/12
dziekuje
robal_36
pewnie się trafiają bo tendencja wypadajacych kulek jak i wygrnych w większych i mniejszych miejscowościach musi zmierzać do wyrównania
z drugiej strony - żb jest, kiedyś było - koło 12.000...
losowań lotto było koło sześciu ? A nie w każdym trafiono
to - co która buda jest z główna wygraną ?
Ale są i takie - fartowniejsze - gdzie w odstępie tygodni, czy miesięcy były nawet po kilka razy - znam, pamiętam o takim, sporym z "przemiałem" punkcie - gdzie były dwa razy 6/6 w DL - w przeciągu niecałego miesiąca - do teraz trzeba stać w kolejce i do tej pory nie powtórzyło się, i kto wie, czy powtórzy
losowań lotto było koło sześciu ? A nie w każdym trafiono
to - co która buda jest z główna wygraną ?
Ale są i takie - fartowniejsze - gdzie w odstępie tygodni, czy miesięcy były nawet po kilka razy - znam, pamiętam o takim, sporym z "przemiałem" punkcie - gdzie były dwa razy 6/6 w DL - w przeciągu niecałego miesiąca - do teraz trzeba stać w kolejce i do tej pory nie powtórzyło się, i kto wie, czy powtórzy
A wywieszka "tu w lotto, czy w mini padło..." generuje ruch ...
o właśnie różnica -
- taka sama wywieszka w loteriach ten ruch mocno zmniejsza
toś się nachapał ?
o właśnie różnica -
- taka sama wywieszka w loteriach ten ruch mocno zmniejsza
toś się nachapał ?
robal_36
i nie powtórzy się choćbys czekał tydzień w kolejce
bo dlatego jak pisałem i kulki i wszystko co jest związane z kulkami,losowaniami zmierza w kierunku wyrównania
i nie powtórzy się choćbys czekał tydzień w kolejce
bo dlatego jak pisałem i kulki i wszystko co jest związane z kulkami,losowaniami zmierza w kierunku wyrównania
robal_36
to jest tak samo jak wywieszony baner nad sklepem "CODZIENNIE NOWY TOWAR"
a towar raz na dwa tygodnie
to jest tak samo jak wywieszony baner nad sklepem "CODZIENNIE NOWY TOWAR"
a towar raz na dwa tygodnie
- proszę pani, czy te mięso jest świeże ?
- no masz kochanieńki, no masz
- no masz kochanieńki, no masz
samemu kreśląc - uśredniałeś obserwując statystyki itd, czy jakiś taki misz-masz - trochę - z czapki, coś 'swojego', odstęp, powtórzenie, 'tej bym nawet po pijaku nie wziął' i jakaś podebrana od kogoś ?
Użytkownik wujek600kv dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie:
Użytkownik Zelus dodał nowy komentarz w temacie:
Witaj Tomasz152
Polecam poczytac regulamin
http://www.multipasko.pl/regulamin.html
Polecam poczytac regulamin
http://www.multipasko.pl/regulamin.html
kumpel co gra w lotto co losowanie na 8 zakładów, trafił wczoraj 2x 4/6 i 1x3/6,ale nie mieli tyle kasy w żb
Dzień dobry
mała
mała ja się dzisiaj nie puszczam
wczoraj TS dwa razy mnie wydymał a dzisiaj już mi się nie chce
a co puszczasz?? na ile skreśleń??
ja zawsze puszczam trójkę i piątkę, czasami coś wpadało ale nic konkretnego
i robię sobie przerwe od TSa bo nic nie wpada a Ja niecierpliwa jestem
u mnie tez nic konkretnego nie wpadło... tydzień albo dwa tygodnie temu miłam 2/2 i 3/3
mała to i tak ci nie zwróciło tego ile wydałaś dotychczas na te wszystkie zakłady
Witam. Ja już wysłałem 2 razy 8/8 i wydrapalem całe 5zł w krzyż xl
green ...mam cos dla Ciebie na poprawę nastroju http://www.youtube.com/watch?v=8QIi6XkDdtI
green heart wiem o tym,ale satysfkcja że trafiłam cały kupon to już co innego
13max33 witaj
dzięki
dzięki
13max33 pewnie tylko czy przeżyjesz po tym to już inna sprawa
kurcze, mięso przypaliłammaxio nie będzie zachwycony
13max33 odpindole taki bigosik że palce lizać
13max33 swoje czy moje?
lila hej
a może lukrowy
13max33 dobrze, niech będą twoje
13max33 to się zastanów
13max33 skutecznie poprawiłeś mi nastrój
Misiaczkiu Michałku może chcesz moje.zanim mnie zbijesz?
Tylko nie skin się tak obficie.
Tylko nie skin się tak obficie.
joker
tadzia
13max33 a ty już puszczony czy dopiero przed?
jackwar
tadzia , spoko , trema , a tak naprawdę to nikt nie lubi słuchać swojego nagrania , normalka .