Wpisy 1 152 295 – 1 152 394
6 października 2012 22:25 → 6 października 2012 22:38, 100 wpisów
scolls witam i żegnam bo ledwo wytrzymałam do losowania taką mam u siebie senną pogodę połączoną niestety z migrenowym bólem głowy. Musze znikac
Wszystkich serdecznie żegnam do jutra bo muszę zażyc coś na ból głowy i spróbowac zasnąc
medea juz znikasz a tu Lila sie szykuje na wystep wieczorny przed kamerka
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/student-stara-sie-przezyc-miesiac-za-50-zl,1,5270201,region-wiadomosc.html
sielaw ...w górnym rogu masz podane wszytkie wyniki ...jakie były dzisiaj kulki wylosowane ...sprawdzaj teraz z kuponami i tym co wysłałes
Lila teraz ts na pewno pakuje pieniążki do worków i dzieli:na wycieczki do egiptu,na futra,na kochanki,na alimenty,na metro w warszawie,na zabawy a resztki dla graczy:
sielaw zanim zniknę w pasku Narzędzia jest kalkulator tam wybierasz grę wpisujesz cyferki z kuponu i datę i dostajesz odpowiedx czy i ile wygrałeś
A teraz znikam bo nawet światło ekranu razi mnie w oczy
A teraz znikam bo nawet światło ekranu razi mnie w oczy
Kaskada: na 3 kupony
2x 9/12
2x 9/12
sielaw , najedż na czacie swoją nazwe i przejdziesz do swojego profilu ,
toja
Jutro dzień Rybek i tak do wtorku, we wtorek małżonek i ty razem a potem w środę ty.
Jutro dzień Rybek i tak do wtorku, we wtorek małżonek i ty razem a potem w środę ty.
kurcze, komp mi wysiadł to chyba od tego dymanka
krysieńka
jano
Witam Wszystkich!Lila-widzę,że obstawiłaś-10-tak jak radziłem-gratulacje
gonzaga
13max33
sprawdzilem juz wim co i jak No moze troche wiem ale dzikeuje za pomoc
sprawdzilem juz wim co i jak No moze troche wiem ale dzikeuje za pomoc
CZY WAM RÓWNIEŻ transmisja co chwilę się Wyłącza i trzeba ją PONOWNIE uruchomić ?
witam