Wpisy 1 152 095 – 1 152 194
6 października 2012 21:57 → 6 października 2012 22:11, 100 wpisów
unhappy...a tak w ogóle to mi się spać chce ale może jakoś wytrzymam
zielona..13maxa ..juz ma zajety lizaka cyca ..ty jak chcesz załóz 2 osoby po jedno łózkooo i znikam...
lila, no mnie niestety tez, te weekendy sa strasznie wyczerpujace poprzednie spotkanie tez przespalem
Krzysio cześć
Lila podłóż sobie poduszkę pod pupę,aby było ci wygodnie,bo dzisiaj na zywo pasko,a to spotkanie może trwać ponad dwie godziny:
lila...jestem połowy wierzę muuzguu.. prawda albo nieprawda ..
krzysio ....to tak jak wejdzie albo nie wejdzie ...o to jest pytanie ...na sucho czy na mokro
13max33 bo jemu potrzebny jest spokój, ma raka i lekarz mu daje czas do listopada
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,12598384,Ponad_50_tys__Polakow_jest_uzaleznionych_od_hazardu.html
zielona ...to tak jak mój identyko miał raka i po 6 latach odszedł
lila no maxowi mojemu
Nałogowi hazardziści na ogół przechodzą prze cztery etapy: faza wygranej, faza strat, faza desperacji - gdy gracz zaczyna sobie uświadamiać konsekwencje uzależnienia, odczuwa wyrzuty sumienia - oraz faza utraty nadziei, w której podejmuje próby zaprzestania grania...
Zdaniem Celebuckiej najbardziej niebezpieczna jest faza wygrywania.
Lo matko, to ja juz nie chce wygrywac
Zdaniem Celebuckiej najbardziej niebezpieczna jest faza wygrywania.
Lo matko, to ja juz nie chce wygrywac
tu naprawde jest jak w "rodzinie" czemu wczesniej nie znalem tej strony kurcze
za 10 minut sie okaze czy uda mi sie jakies pierwsze punkty zdobyc
lila ...tak raka ...ja wiem..u mnie znajomy tez tak ..ale jak jedno dobra raka i drugi wyrzucone ..moze słabo chodzi do pracytak jest ok
Szykujcie zapasy POPCORNU na 22:30
lila max ma raka żołądka, w tym tyg go odebrałam ze szpitala znowu, od trzech miesięcy o niego walczę ale lekarz powiedział że lepiej go uśpić bo do listopada nie przeżyje
lila...
tanczacyzwilkami
Bronson no i mam nadzieję, ze nadal mnie lubisz mimo moich niepowodzeń w roli jasnowidza liczbowego
Bronson no i mam nadzieję, ze nadal mnie lubisz mimo moich niepowodzeń w roli jasnowidza liczbowego
lila no jakbym mogłaprędzej tego lekarza uśpię
medea76 ja nic do Ciebie nie mam przeciwnie jestem Ci wdzięczny
mam czterdziestolatka w podgladzie... fajny tekst: jasnowidz, kto tam? to pani mnie nie widzi?
zielona ..mo max to samo miał i z żołądka poszło na cały przewód pokarmowy ...jak go rozcieli tak go zaszyli nie było co ratowac ...na stole uspali ale Twój może jeszcze ma szansę walcz ja walczyłem do końca
green..nie usypiajkurna kiedyś znajoma mi opowiadała jak musiała uspić psa i lekarz mu podał zastrzyk a ten pies patrzył jej głęboko w oczy i mu łzy leciały
dziękuję za słowa otuchy, naprawdę jest mi lepiej