Wpisy 115 205 – 115 304
30 maja 2010 16:07 → 30 maja 2010 22:03, 100 wpisów
Klark<
vento.Nie masz racji,mówiąc,że z mądrych słów nie upieczesz
chleba.Wystarczy,że będą ludzie słuchający,a chleb już
się będzie formował,rósł,dojrzewał:)
chleba.Wystarczy,że będą ludzie słuchający,a chleb już
się będzie formował,rósł,dojrzewał:)
mag... ooooooooo jak tam postępy w nauce Włoskiego,bo po wpisach i tłumaczeniach na czacie to super,dajesz rady ok. ;)
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz."
George Bernard Shaw
George Bernard Shaw
pięknaja<< a teraz zaczynam się Ciebie obawiać,>>la donna e' mobile<<
la donna e' mobile hihihihi, żeby zacytować wielkich tego świata :))) ...
Dlaczego dzisiaj nikt nie jest zdenerwowany,że wszystkie wpisy są nie na temat?Trochę tu tego brakuje.
Bo boja się podskoczyć babom z tego czatu ;),uwiesili się damskich spódnic i tak trwają ;)
Eeee Madzia wiem kogo masz na myśli,
napewno składa jeszcze zeznania w Twojej sprawie,
to może potrwać hahaha ze trzy dni.
napewno składa jeszcze zeznania w Twojej sprawie,
to może potrwać hahaha ze trzy dni.
Magdaleno wypiłem kilka piwek i trochę wódki,zaczynasz mi się podobać kobieto,jakbyś zdjęła tę broszkę była byś nawet seksowna :)
Oj nie obrażaj się kotku.
A gdzie jest hipogrzmot fasolkowo-grochówkowy?
Chyba w kościele,OK.Hipopotan tylko nie kłam księdzu w czasie spowiedzi bo pech murowany.Pozdrawiam.
Chyba w kościele,OK.Hipopotan tylko nie kłam księdzu w czasie spowiedzi bo pech murowany.Pozdrawiam.
Pasko przepraszam,wiem,że wszystkie Twoje podane kontakty zostały w tej chwili zasypane skargami,przepraszam.
Magdaleno kochanie czy wiesz co będzie jutro?
madzia77 ale masz przystojnego meza skad ty go wytrzasnelas.dla nie wtajemniczonych to nick rus
:( mam wrażenie ,że multipasko składa się z rodziny Madzi i jej licznych już nie kochanych sąsiadów.
zajefajny,ale dużo młodszy boję się,że Magdalena może go wykorzystywać
do swych niecnych celów.
pilka nie należy naśmiewać się z innych graczy,
więc zaprzestań swego procederu,pozdrawiam.
więc zaprzestań swego procederu,pozdrawiam.
Telewizja Polska zaprezentowała plan transmisji Mistrzostw Świata w RPA. Przełomem jest fakt, że wszystkie mecze będzie można obejrzeć za darmo w internecie.
Na sport.tvp.pl zostanie uruchomiony specjalny serwis Mistrzostw Świata FIFA 2010 – sport.tvp.pl/fifa2010. Wszystkie mecze będą transmitowane w za darmo.
Wszystkie 64 mecze mistrzostw świata TVP pokaże „na żywo” w TVP SPORT i na sport.tvp.pl. 56 z nich na antenach ogólnodostępnych: TVP1 i TVP2. Większość meczów będzie też można na żywo obejrzeć w jakości HD na kanale TVP HD.
Po ostatnim spotkaniu każdego dnia telewizja będzie nadawać „Kronikę RPA 2010”, w ramach której będą emitowane skróty meczów.
Na sport.tvp.pl zostanie uruchomiony specjalny serwis Mistrzostw Świata FIFA 2010 – sport.tvp.pl/fifa2010. Wszystkie mecze będą transmitowane w za darmo.
Wszystkie 64 mecze mistrzostw świata TVP pokaże „na żywo” w TVP SPORT i na sport.tvp.pl. 56 z nich na antenach ogólnodostępnych: TVP1 i TVP2. Większość meczów będzie też można na żywo obejrzeć w jakości HD na kanale TVP HD.
Po ostatnim spotkaniu każdego dnia telewizja będzie nadawać „Kronikę RPA 2010”, w ramach której będą emitowane skróty meczów.
I znowu temat w okół mojej skromnej osoby :P
Chyba zmienię nicka - na mniej rzucającego się w oczy :P (mniej prowokującego)
A tak ogółem to zastanawiam się kiedy blokadę wyłapię?
ps. buziaki dla męża ;)
Chyba zmienię nicka - na mniej rzucającego się w oczy :P (mniej prowokującego)
A tak ogółem to zastanawiam się kiedy blokadę wyłapię?
ps. buziaki dla męża ;)
Dzięki Edmund,a co Ty taki miły i pomocny?
Ochu***** człowieku?
pozdrawiam edi8,nie podniecaj się bo znowu dostaniesz bana.
jesli chodzi o podniety to prosze odpalic nick rus.tam jest cudo.maz naszej 77
na dzień dziecka 1,2,25,39,46,56,70,74,76,78.Prezent od mnie dla wszystkich dzieci.
Panie Paśkiewicz dlaczego idioci mogą pisać na Pana czacie?
przypominam ,jest to forum dla maniaków cyferkowych , a nie tylko dla maniaków.
edi8 polscy geje mają przerąbane słyszałeś?
edi8 niech Ci się ciśnienie nie podniesie osiołku
"115244. status szpicbródka 2010-05-30 (18:21)
edi8 polscy geje mają przerąbane słyszałeś? "
Nie , nie słyszałem - ale wierzę Ci na słowo , że masz przerąbane!
edi8 polscy geje mają przerąbane słyszałeś? "
Nie , nie słyszałem - ale wierzę Ci na słowo , że masz przerąbane!
szpicbródka no ale Ty wytrwały jesteś - ale i tak Admin Cię olał,Hipcio też,no tylko romanx,eduś i ja uraczyliśmy Cię swoją uwagą.
Coś słabo się starasz,lub zły dzień dzisiaj masz.
Ale próbuj,próbuj....
ps. pytałeś o numerek....tel. - proszę Cię bardzo:
http://pomoctel.free.ngo.pl/
Coś słabo się starasz,lub zły dzień dzisiaj masz.
Ale próbuj,próbuj....
ps. pytałeś o numerek....tel. - proszę Cię bardzo:
http://pomoctel.free.ngo.pl/
Witam.Widzę,że pojawił się jakiś Szpicbródka,prawdopodobnie dobry kolega Edieg8.
Podaję warunki nadania.Kupon wysłany po wyjściu z kościoła.Miejsce nadania:sklep.Osoba przyjmująca zakłady:kobieta.Warunki:średnie.Obsługa w normie.
Dzisiaj zagrałem na dziesiątkę na chybił,proszę o nie zapeszanie,żeby wieczorem było trafił.
Witam hipopotana,tobie życzę dużo zdrówka i szczęścia
pomodliłeś się za wszystkich zalanych przez wodę
i dotkniętych ubóstwem:)
pomodliłeś się za wszystkich zalanych przez wodę
i dotkniętych ubóstwem:)
Witaj Sam9.W kościele dzisiaj były zbiórki na powodzian.A był czytany też ciekawy list dotyczący księdza Jerzego Popiełuszki.
Widzę,że jak niedawno sprawdzałem,nie ma typowania Hosi,ale ona w rękach hipnotyzera,ale dlaczego jeszcze nie ma liczb u Lily.
A co się stało ze Szpicbródką,czyżby wdał się w jakiś romans,bo przepadł.
Sam9,mi na razie gra nie wychodzi,raz tylko udało mi się trafić 3z3.
Zdradzę,że na swoim kuponie mam przewagę liczb nieparzystych i nie mam liczby 69.
Przykre,że jeszcze dawniej Lila i Madzia77 pisały pozytywnie o sobie,a pozniej zaczęły sobie dokuczać.A lepiej jak wszyscy starają się być w zgodzie,choć każdy jest inny.
Dużo jest łasuchów,bo wczoraj w sklepie wykupiono gumożelki akurat tego rodzaju co mi się spodobały,a inne o dziwo były nadal.
Witaj Rafał.Czy nie wiesz co się stało ze Szpicbródką,czy wypił za dużo piwka.
Witaj Xelom.A więc ten hultaj się pojawił,tylko czemu nie złożył wyjaśnień swojej nieobecności u pana.
Hejka wszystkim ;)
na dziś proponuję takie liczby : 16,24,60,73,77.
pozdr ;)
na dziś proponuję takie liczby : 16,24,60,73,77.
pozdr ;)
Nie wypada aby pan dzwigał prowiant i biegał do kolektury,a sługa się rozleniwiał przy miodzie pitnym.
Hipciu Nie podałam bo ciągle się waham. Chciałabym z całego serca zapodać jakąś trójeczkę Samowi, ale dziś pewności żadnej ;( Co gorsza wszyscy typują te same - w tym moje liczby a to zawsze źle wróży :
5,8,11,14,15,21,24,33,48,66 ;(((
PS. Mam nadzieję, że to, co mi wpuściłeś dziś rano na dobre typowanie, to był zwykły komar, a nie hiszpańska mucha ;)))
pozdrawiam
5,8,11,14,15,21,24,33,48,66 ;(((
PS. Mam nadzieję, że to, co mi wpuściłeś dziś rano na dobre typowanie, to był zwykły komar, a nie hiszpańska mucha ;)))
pozdrawiam
Rafał co się stało z Twoim doradcą,za godzinę losowanie a u Ciebie pusto w typowaniach.
Hosiu specjalnie dla Ciebie komary afrykańskie wielkości gołębi z hodowli mojego brata Makumby.Pozdrawiam.
Hipo>>> Ja uważam że szpicbródka to jest Madzia77.
Zaraz typuje:)
Zaraz typuje:)
Hosiu ja złożyłem los na wieczorne losowanie w ręce maszyny,a boję się zdradzić liczb,bo zapeszacze czuwają.
Rafał ja zauważyłem,że Szpicbródka i Edi8 bardzo się polubili,prawdopodobnie obaj grają w buchmaki.
Witam wszystkich przed następnym losowaniem :)
Życzę zadowalających wygranych.
RafSaw30>>> podpisuje się pod tym Co napisałeś :)
Pozdrawiam.
Życzę zadowalających wygranych.
RafSaw30>>> podpisuje się pod tym Co napisałeś :)
Pozdrawiam.
Hipcio >>> Ja dzisiaj nie pisałem bo na forum przeważnie prowadził rozmowę jeden osobnik :)
"115250. status hipopotan 2010-05-30 (20:05)
Witam.Widzę,że pojawił się jakiś Szpicbródka,prawdopodobnie dobry kolega Edieg8."
hipopotan >>> "szpicbródka" jest takim samym moim dobrym kolegą jak Ty jesteś dobrym kolegą Marksa , Engelsa , Lenina , Stalina , Mussoliniego , Hitlera , Franco , Pinocheta , Che Guevary i Castro...oraz burej suki!
Witam.Widzę,że pojawił się jakiś Szpicbródka,prawdopodobnie dobry kolega Edieg8."
hipopotan >>> "szpicbródka" jest takim samym moim dobrym kolegą jak Ty jesteś dobrym kolegą Marksa , Engelsa , Lenina , Stalina , Mussoliniego , Hitlera , Franco , Pinocheta , Che Guevary i Castro...oraz burej suki!
Zgadza się i ktoś ją nazwał "babochłopem" :)
Witaj Edi8,mam nadzieję,że mi pomożesz wybrać dobre drużyny jak zaczną się mistrzostwa w RPA.Ale chyba się mylisz,Szpicbródka musi Ciebie lubić skoro miałeś z nim miłą i długą pogawędkę.
xelom >>> przypuszczalnie to trudno wyczuć do kogo dany "nick" należy,jedynie można domniemywać :)Każdy się zarzeka,że odchodzi ze stronki,a wraca tyle że w innym wcieleniu.
Dlatego też następny mój "nick" będzie miły,sympatyczny,dobrze ułożony.(nie prowokujący i kontrowersyjny)
Będzie z każdym się witać (obowiązkowo papaski i witaski)
pomagać,a jednocześnie będzie skromny,nie rzucający się w oczy i bardzo neutralny w swych poglądach ;)
Dodatkowym atutem będzie nie uczestniczenie w rożnych sporach - jednym słowem "nick" na 5+ I zdaje się,że takiemu "nickowi" żyje się lepiej :PPP
Dlatego też następny mój "nick" będzie miły,sympatyczny,dobrze ułożony.(nie prowokujący i kontrowersyjny)
Będzie z każdym się witać (obowiązkowo papaski i witaski)
pomagać,a jednocześnie będzie skromny,nie rzucający się w oczy i bardzo neutralny w swych poglądach ;)
Dodatkowym atutem będzie nie uczestniczenie w rożnych sporach - jednym słowem "nick" na 5+ I zdaje się,że takiemu "nickowi" żyje się lepiej :PPP
Tylko uważaj na niego,bo on może stanowić dla Ciebie konkurencję,gdyż chyba lubi wdawać się w romanse,a wtedy Twój wpływ na Hosię osłabnie.
Magda77 ja proponuje by nie dotykać nicka raczej skupić się na byciu
takim jak napisałaś ;),aaaaaaallllllllleeee znając Magde77 która zbyt często paluszki sfędzą to trudno Jej będzie dotrzymać słowa ;)
takim jak napisałaś ;),aaaaaaallllllllleeee znając Magde77 która zbyt często paluszki sfędzą to trudno Jej będzie dotrzymać słowa ;)
Hipo- o czym ty gadasz ?? , jaka grochówka ??,jaka lila ??.Niestety mam krótką pamięć!!
madzia każdy ma prawo sie zmienić
nawet pan prezes sie zmienił :)pozdr
nawet pan prezes sie zmienił :)pozdr
Jak widzisz na fotce,u Lily dwa kotki,dla Ciebie nie ma już pokarmu,może jedynie kości.
Według mojej pamięci to Ty,Vento kręciłeś się po wątku Lily,aby jako łasuch podjadać obiadki.Czy się mylę?
Hipo- wypiłeś i bredzisz od rzeczy,aaaaaaaa mnie jakieś kotki nie interesują i pisz na temat !!!
xelom >>> nie zmienić,ale dopasować się do reszty czyli:
http://www.youtube.com/watch?v=V8Hz-JQtmfg
pewnie zrozumiesz oglądając klip i twarze "aktorów"
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=V8Hz-JQtmfg
pewnie zrozumiesz oglądając klip i twarze "aktorów"
pozd
Czekam na losowanie.Chciałbym coś trafić,żeby dokupić karmy bałwanowi,bo ostatnio zjadł wszystkie słodycze.
Parka na wieczór > 15,29 <
Dopiero teraz zauważyłem,że nie ma o 1400,liczb z końcówką 9.Ciekawe czy na wieczór dużo takich liczb obstawiono.
hallo szpicbródka pobudka !
wstawaj zaraz losowanie.
- znowu sie zalał ?
niech ktoś pomoże go obudzić :)
wstawaj zaraz losowanie.
- znowu sie zalał ?
niech ktoś pomoże go obudzić :)