Wpisy 1 151 895 – 1 151 994
6 października 2012 20:06 → 6 października 2012 21:29, 100 wpisów
biały...
senna
Ja się skusiłam na dwa mini bo tyle było drobniaków w portfelu. Jestem dobrej myśli bo o 14-stej było w mm 5/9 czyli jutro będzie za co jeszcze z trzy zakładziki puścic
Ja się skusiłam na dwa mini bo tyle było drobniaków w portfelu. Jestem dobrej myśli bo o 14-stej było w mm 5/9 czyli jutro będzie za co jeszcze z trzy zakładziki puścic
panoramix spokojnie to tylko chat a nie kolejka w kasie po wypłatę
Medusia jest tak jak piszesz,ale panoramix ma odpoczynek od wygranaych na sobotnie losowanie ,no bo ile można wygrywać
panoramix pass
panoramix pass
A propos wypłaty to czas na postulat jej przesunięcia na 28 każdego miesiąca by wreszcie zaczęło starczac do pierwszego
Medusia... wyciśnijcie z totalizatora ila sie da,do ostatniego
Niestety skurczybyk ma twardy żywot i ciężko nam to wykańczanie monopolu państwowego idzie
Czy u was jest też taka usypiająca pogoda. Ciepło, wilgotno i cały czas wieje mniej lub bardziej intensywnie
pozytywnie myśleć i koniecznie presje wywierac na tego od wygranych
Ja normalnie od prawie trzech dni mam taką pogodę, że bóle migrenowe i pernamentna sennośc prześladują mnie na przemian. Gdyby nie nowe "Coś" na CANAL + to bym sobie nawet losowanie odpuściła Normalnie koszmar.
Senna...wygra sie Wygra przeca pozytywnie miało być,to PEWNE JAK W LOTTO
senna papa
panoramuś
Żadnych X. No chociaż teraz to nawet poważny film o super smutnych sprawach bez podkasanej wstawki nie przejdzie. Bardziej mnie ciekawie co filmowcy wyjałowieni jak widac z nowych pomysłów zrobili z klasykiem horroru
panoramuś
Żadnych X. No chociaż teraz to nawet poważny film o super smutnych sprawach bez podkasanej wstawki nie przejdzie. Bardziej mnie ciekawie co filmowcy wyjałowieni jak widac z nowych pomysłów zrobili z klasykiem horroru
Medusia...przy takim wietrze jak dziś,podkasanie mogło być zupełnie naturalne
Chłopie daj spokój akcja na dalekiej północy jeszcze by któryś tak zwany autor straciłby swój najwiekszy atut
dopiero zaczynam na tej stronie i jak mozna prsic o jakies wskazowki????
sielaw....żółtdziobie
sielaw a skad jestes?
sielaw
kriss22221
sielaw i miło mi poznac
Jestem miejscowym ekscentrykiem i specem od nieracjonalno-magicznych metod typowania więc o mnie ci raczej nie chodzi
sielaw i miło mi poznac
Jestem miejscowym ekscentrykiem i specem od nieracjonalno-magicznych metod typowania więc o mnie ci raczej nie chodzi
sielaw musisz oznac medea....fajna babeczka. taka czarodziejka
taka nasza tarocistka....heheh
kriis..masz pamietoojj nie zgub pamieci ..dziś bedzie na zywo z paskoo skybe..
wszystko przekłada na liczby,,,,,i nawet to dziala.
krzysio...wiem. ale mam problem z tym google+
kriss
I żeby było ciekawiej częściej u innych niż dla mnie samej
I żeby było ciekawiej częściej u innych niż dla mnie samej
kochany sielawie....wzystko intuicyjnie.
medea ...a co dzis dla raczka? cos knkretnego?
medeaaa..
kriiss... no trudnoo ...
kriiss... no trudnoo ...
Lila....jestem tam zaloogwany.ale jak dolaczyc do was....
lila...
kriss...a masz multipasko przeciągnięte do kręgu swoich znajomych?
medea jak moge zpytac co maja tearz blizniki ??? bo slyszalem ze jestes czarodziejka
medea...trudno. musze zaczac grac w lotto de
lilaa...krisss ma powaga z paskoo
kris
Za to 16-17 Raki rządzą a potem jeszcze 25 powinien byc korzystny.
Za to 16-17 Raki rządzą a potem jeszcze 25 powinien byc korzystny.
lila....mam w sród znajomych pasko
lila...pasko duzo razy zaprzasza na skybe kazdy oboje człowiek ..kiedy było ..ja wiem ty kotkuu...kamera schowałaś w szafie
Witam,wszystkich cieplutko60-ki przyniosły,dośc pokażną kasiorkę,czuje powturkę
Lila sodoma i gomora w polsce,widziałem idąc do kolektury facet sciskał kobiecie pośladki idąc ulicą,a ona zadowolona jakby była w niebie:
sielaw
Żeby obliczyc dla kogoś taki osobisty zestaw liczb do gier losowych potrzebuję daty urodzenia i imienia. Jeśli dobrze Cię zrozumiałam jesteś Bliźniakiem. W tej chwili także dla nas nie jest zbyt korzystny czas na gry losowe. Najbliższy korzystny okres to 14-15 października, jakbyś chciał spróbowac to u mnie na profilu co tydzień jest rozpiska które znaki w danym tygodniu mają szczęście plus liczby dla znaków zodiaku do wykorzystania
Żeby obliczyc dla kogoś taki osobisty zestaw liczb do gier losowych potrzebuję daty urodzenia i imienia. Jeśli dobrze Cię zrozumiałam jesteś Bliźniakiem. W tej chwili także dla nas nie jest zbyt korzystny czas na gry losowe. Najbliższy korzystny okres to 14-15 października, jakbyś chciał spróbowac to u mnie na profilu co tydzień jest rozpiska które znaki w danym tygodniu mają szczęście plus liczby dla znaków zodiaku do wykorzystania