Wpisy 115 173 – 115 272
30 maja 2010 14:49 → 30 maja 2010 21:01, 100 wpisów
Znowu>>>Madzia77<<< jak sama pisałaś, że nie przyniosły skutku twoje inicjatywy pomocy.Zaproponowałem tylko by w pierwszej kolejności domagać się roszczeń od firm ubezpieczeniowych,bo po to je stworzono.Jasne,że sam9 ma prawo prosić(żebrać) o pomoc i wcale nie powinien się tego wstydzić,tylko głupia sprawą jest domagania się pomocy od ludzi pomijając instytucje stworzone do tego celu(władze miasta,gminy,ubezpieczyciel,skarb państwa,kościół)
Empatia tu nie ma nic do tego,próbowałem wskazać sam9 odpowiednie drzwi w które powinien zapukać i Madziu77 nie ***ziel mi o odczuciach między ludzkich,bo tu nie o to chodzi ;)
Empatia tu nie ma nic do tego,próbowałem wskazać sam9 odpowiednie drzwi w które powinien zapukać i Madziu77 nie ***ziel mi o odczuciach między ludzkich,bo tu nie o to chodzi ;)
madzia77.Witam Ciebie serdecznie.Jest mi bardzo miło
czytając tak miłe słowa otuchy:)
czytając tak miłe słowa otuchy:)
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
prymas Stefan Wyszyński
prymas Stefan Wyszyński
Tak dla zasady ,by pracownicy firma,agencji ubezpieczeniowych nie myśleli, że zwykły polak nie zna swoich prawach i nie potrafi skorzystać z swoich należnych przywilejów.
Madga77(i pozostali) to oczywiście pod prąd płyną i proponuję by >>sam9<< zaczoł żebrać.>>Magda77<< nie chciał bym dopaść Ciebie ;)
Madga77(i pozostali) to oczywiście pod prąd płyną i proponuję by >>sam9<< zaczoł żebrać.>>Magda77<< nie chciał bym dopaść Ciebie ;)
Vento na kacu zawsze taki złośliwy.
Ale,chyba go leczy,bo zadziorny zaczyna być. ;)
Ale,chyba go leczy,bo zadziorny zaczyna być. ;)
Pieknaja-możesz się przedstawić ?? ,bo za mało robisz zamieszania tymi swoimi wtrąceniami :)
"Ze wszystkich stworzeń tylko człowiek pije, choć nie ma pragnienia, je, choć nie jest głodny, mówi, choć nie ma nic do powiedzenia."
John Steinbeck
John Steinbeck
vento >>> domagać się swoich przywilejów w naszym kraju?
No przestań, bo herezje wypisujesz.
Byleś kiedyś w sytuacji w jakiej znalazł się sam9?
Ja nie byłam ale jestem w stanie sobie wyobrazić jak wszystko co mam, na co pracowałam zabiera mi woda i zostaję z niczym.
I muszę wszystko od początku.
Szkoda gadać
ps.vento >>> nie ty jeden byś chciał mnie dopaść :PPP
No przestań, bo herezje wypisujesz.
Byleś kiedyś w sytuacji w jakiej znalazł się sam9?
Ja nie byłam ale jestem w stanie sobie wyobrazić jak wszystko co mam, na co pracowałam zabiera mi woda i zostaję z niczym.
I muszę wszystko od początku.
Szkoda gadać
ps.vento >>> nie ty jeden byś chciał mnie dopaść :PPP
Witaj sam9 z całego serca Ci współczuje wysyłam takie liczby na 22 może ćoś wskoczy z tego .
21,57,75,
34,43,69,
14,41,43,62,69,
20,34,43,57,75,
41,43,45,57,69,
Pozdrawiam i trzymaj się głowa do góry jutro będzie tylko lepiej...
Powodzenia....
21,57,75,
34,43,69,
14,41,43,62,69,
20,34,43,57,75,
41,43,45,57,69,
Pozdrawiam i trzymaj się głowa do góry jutro będzie tylko lepiej...
Powodzenia....
Pięknaja to ostatnie jest super.
Niektórzy na czole sobie powinni wytatuować.
Niektórzy na czole sobie powinni wytatuować.
Czyżby kuchareczka-pieknaja zaczeła drążyć skałę metafizycznymi ***ołami ??
"Spór z równym jest ryzykowny, z silniejszym - szaleńczy, ze słabszym - haniebny. Miałki i nędzny to człowiek, który ugryziony, gryzie."
Seneka Młodszy
Seneka Młodszy
pieknaja <<<< spróbuj upiec z tych metafizycznych ***ół chleb,którym się wszyscy najedzą-to jest właśnie polska nauka,inteligencja-poplątanie z pomieszaniem :(
Nie samym chlebem człowiek żyje.
A mądrych ludzi warto sobie czasem poczytać.
Tylko trzeba jeszcze mieć to coś ,co przetworzy z obrazka w
przyswajalną dla osoby formę informacji.
A mądrych ludzi warto sobie czasem poczytać.
Tylko trzeba jeszcze mieć to coś ,co przetworzy z obrazka w
przyswajalną dla osoby formę informacji.
"Sztuka mądrości polega na tym, by wiedzieć, co należy przeoczyć."
William James
William James
Stańcie się jedni dla drugich życzliwi, tkliwie współczujący, wspaniałomyślnie przebaczając sobie nawzajem:)
sam9>>poradzisz sobie, napewno, wytrwałości i wiary w Siebie.pozdr.klaraK
sam9>>poradzisz sobie, napewno, wytrwałości i wiary w Siebie.pozdr.klaraK
vento,
"Szczęśliwi ci, którzy widzą piękno w miejscach zwykłych, tam gdzie inni niczego nie widzą! Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć."
Camille Pisarro
"Szczęśliwi ci, którzy widzą piękno w miejscach zwykłych, tam gdzie inni niczego nie widzą! Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć."
Camille Pisarro
klark.Masz rację,wiara czyni cuda,człowiek słaby:ciałem
duchem,staje się silniejszy i mądrzejszy:)
duchem,staje się silniejszy i mądrzejszy:)
Vento>>"Tra la terra e il cielo" - co w polskim tłumaczeniu oznacza "Między niebem a ziemią" może tak winno to brzmieć:)
Pięknaja<
Klark<
vento.Nie masz racji,mówiąc,że z mądrych słów nie upieczesz
chleba.Wystarczy,że będą ludzie słuchający,a chleb już
się będzie formował,rósł,dojrzewał:)
chleba.Wystarczy,że będą ludzie słuchający,a chleb już
się będzie formował,rósł,dojrzewał:)
mag... ooooooooo jak tam postępy w nauce Włoskiego,bo po wpisach i tłumaczeniach na czacie to super,dajesz rady ok. ;)
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz."
George Bernard Shaw
George Bernard Shaw
pięknaja<< a teraz zaczynam się Ciebie obawiać,>>la donna e' mobile<<
la donna e' mobile hihihihi, żeby zacytować wielkich tego świata :))) ...
Dlaczego dzisiaj nikt nie jest zdenerwowany,że wszystkie wpisy są nie na temat?Trochę tu tego brakuje.
Bo boja się podskoczyć babom z tego czatu ;),uwiesili się damskich spódnic i tak trwają ;)
Eeee Madzia wiem kogo masz na myśli,
napewno składa jeszcze zeznania w Twojej sprawie,
to może potrwać hahaha ze trzy dni.
napewno składa jeszcze zeznania w Twojej sprawie,
to może potrwać hahaha ze trzy dni.
Magdaleno wypiłem kilka piwek i trochę wódki,zaczynasz mi się podobać kobieto,jakbyś zdjęła tę broszkę była byś nawet seksowna :)
Oj nie obrażaj się kotku.
A gdzie jest hipogrzmot fasolkowo-grochówkowy?
Chyba w kościele,OK.Hipopotan tylko nie kłam księdzu w czasie spowiedzi bo pech murowany.Pozdrawiam.
Chyba w kościele,OK.Hipopotan tylko nie kłam księdzu w czasie spowiedzi bo pech murowany.Pozdrawiam.
Pasko przepraszam,wiem,że wszystkie Twoje podane kontakty zostały w tej chwili zasypane skargami,przepraszam.
Magdaleno kochanie czy wiesz co będzie jutro?
madzia77 ale masz przystojnego meza skad ty go wytrzasnelas.dla nie wtajemniczonych to nick rus
:( mam wrażenie ,że multipasko składa się z rodziny Madzi i jej licznych już nie kochanych sąsiadów.
zajefajny,ale dużo młodszy boję się,że Magdalena może go wykorzystywać
do swych niecnych celów.
pilka nie należy naśmiewać się z innych graczy,
więc zaprzestań swego procederu,pozdrawiam.
więc zaprzestań swego procederu,pozdrawiam.
Telewizja Polska zaprezentowała plan transmisji Mistrzostw Świata w RPA. Przełomem jest fakt, że wszystkie mecze będzie można obejrzeć za darmo w internecie.
Na sport.tvp.pl zostanie uruchomiony specjalny serwis Mistrzostw Świata FIFA 2010 – sport.tvp.pl/fifa2010. Wszystkie mecze będą transmitowane w za darmo.
Wszystkie 64 mecze mistrzostw świata TVP pokaże „na żywo” w TVP SPORT i na sport.tvp.pl. 56 z nich na antenach ogólnodostępnych: TVP1 i TVP2. Większość meczów będzie też można na żywo obejrzeć w jakości HD na kanale TVP HD.
Po ostatnim spotkaniu każdego dnia telewizja będzie nadawać „Kronikę RPA 2010”, w ramach której będą emitowane skróty meczów.
Na sport.tvp.pl zostanie uruchomiony specjalny serwis Mistrzostw Świata FIFA 2010 – sport.tvp.pl/fifa2010. Wszystkie mecze będą transmitowane w za darmo.
Wszystkie 64 mecze mistrzostw świata TVP pokaże „na żywo” w TVP SPORT i na sport.tvp.pl. 56 z nich na antenach ogólnodostępnych: TVP1 i TVP2. Większość meczów będzie też można na żywo obejrzeć w jakości HD na kanale TVP HD.
Po ostatnim spotkaniu każdego dnia telewizja będzie nadawać „Kronikę RPA 2010”, w ramach której będą emitowane skróty meczów.
I znowu temat w okół mojej skromnej osoby :P
Chyba zmienię nicka - na mniej rzucającego się w oczy :P (mniej prowokującego)
A tak ogółem to zastanawiam się kiedy blokadę wyłapię?
ps. buziaki dla męża ;)
Chyba zmienię nicka - na mniej rzucającego się w oczy :P (mniej prowokującego)
A tak ogółem to zastanawiam się kiedy blokadę wyłapię?
ps. buziaki dla męża ;)
Dzięki Edmund,a co Ty taki miły i pomocny?
Ochu***** człowieku?
pozdrawiam edi8,nie podniecaj się bo znowu dostaniesz bana.
jesli chodzi o podniety to prosze odpalic nick rus.tam jest cudo.maz naszej 77
na dzień dziecka 1,2,25,39,46,56,70,74,76,78.Prezent od mnie dla wszystkich dzieci.
Panie Paśkiewicz dlaczego idioci mogą pisać na Pana czacie?
przypominam ,jest to forum dla maniaków cyferkowych , a nie tylko dla maniaków.
edi8 polscy geje mają przerąbane słyszałeś?
edi8 niech Ci się ciśnienie nie podniesie osiołku
"115244. status szpicbródka 2010-05-30 (18:21)
edi8 polscy geje mają przerąbane słyszałeś? "
Nie , nie słyszałem - ale wierzę Ci na słowo , że masz przerąbane!
edi8 polscy geje mają przerąbane słyszałeś? "
Nie , nie słyszałem - ale wierzę Ci na słowo , że masz przerąbane!
szpicbródka no ale Ty wytrwały jesteś - ale i tak Admin Cię olał,Hipcio też,no tylko romanx,eduś i ja uraczyliśmy Cię swoją uwagą.
Coś słabo się starasz,lub zły dzień dzisiaj masz.
Ale próbuj,próbuj....
ps. pytałeś o numerek....tel. - proszę Cię bardzo:
http://pomoctel.free.ngo.pl/
Coś słabo się starasz,lub zły dzień dzisiaj masz.
Ale próbuj,próbuj....
ps. pytałeś o numerek....tel. - proszę Cię bardzo:
http://pomoctel.free.ngo.pl/
Witam.Widzę,że pojawił się jakiś Szpicbródka,prawdopodobnie dobry kolega Edieg8.
Podaję warunki nadania.Kupon wysłany po wyjściu z kościoła.Miejsce nadania:sklep.Osoba przyjmująca zakłady:kobieta.Warunki:średnie.Obsługa w normie.
Dzisiaj zagrałem na dziesiątkę na chybił,proszę o nie zapeszanie,żeby wieczorem było trafił.
Witam hipopotana,tobie życzę dużo zdrówka i szczęścia
pomodliłeś się za wszystkich zalanych przez wodę
i dotkniętych ubóstwem:)
pomodliłeś się za wszystkich zalanych przez wodę
i dotkniętych ubóstwem:)
Witaj Sam9.W kościele dzisiaj były zbiórki na powodzian.A był czytany też ciekawy list dotyczący księdza Jerzego Popiełuszki.
Widzę,że jak niedawno sprawdzałem,nie ma typowania Hosi,ale ona w rękach hipnotyzera,ale dlaczego jeszcze nie ma liczb u Lily.
A co się stało ze Szpicbródką,czyżby wdał się w jakiś romans,bo przepadł.
Sam9,mi na razie gra nie wychodzi,raz tylko udało mi się trafić 3z3.
Zdradzę,że na swoim kuponie mam przewagę liczb nieparzystych i nie mam liczby 69.
Przykre,że jeszcze dawniej Lila i Madzia77 pisały pozytywnie o sobie,a pozniej zaczęły sobie dokuczać.A lepiej jak wszyscy starają się być w zgodzie,choć każdy jest inny.
Dużo jest łasuchów,bo wczoraj w sklepie wykupiono gumożelki akurat tego rodzaju co mi się spodobały,a inne o dziwo były nadal.
Witaj Rafał.Czy nie wiesz co się stało ze Szpicbródką,czy wypił za dużo piwka.
Witaj Xelom.A więc ten hultaj się pojawił,tylko czemu nie złożył wyjaśnień swojej nieobecności u pana.
Hejka wszystkim ;)
na dziś proponuję takie liczby : 16,24,60,73,77.
pozdr ;)
na dziś proponuję takie liczby : 16,24,60,73,77.
pozdr ;)
Nie wypada aby pan dzwigał prowiant i biegał do kolektury,a sługa się rozleniwiał przy miodzie pitnym.
Hipciu Nie podałam bo ciągle się waham. Chciałabym z całego serca zapodać jakąś trójeczkę Samowi, ale dziś pewności żadnej ;( Co gorsza wszyscy typują te same - w tym moje liczby a to zawsze źle wróży :
5,8,11,14,15,21,24,33,48,66 ;(((
PS. Mam nadzieję, że to, co mi wpuściłeś dziś rano na dobre typowanie, to był zwykły komar, a nie hiszpańska mucha ;)))
pozdrawiam
5,8,11,14,15,21,24,33,48,66 ;(((
PS. Mam nadzieję, że to, co mi wpuściłeś dziś rano na dobre typowanie, to był zwykły komar, a nie hiszpańska mucha ;)))
pozdrawiam