Wpisy 1 151 439 – 1 151 538
6 października 2012 15:53 → 6 października 2012 16:41, 100 wpisów
lottomat..no widzę foto dzieckoo ..no ty chcesz pchać tyłeczka na saki...
zela..
zela..ty juz masz chłopaka ..ja wystarczy uciskę
dobra teraz ide tam muszę jeść obiad
zela..ziemniaki ,,sos ,,kotlet i czerwona buraczka
ale juz nie moge dać buzaka ..on kiedy za duzo odzywiał do mnie na gg.. i juz ide
ale juz nie moge dać buzaka ..on kiedy za duzo odzywiał do mnie na gg.. i juz ide
Żelka ..no tak bywa..cięzko na czacie..sie czasami robi , wiec działam w podziemiu ,cichutko
lottomat...bo wtyczke wyciągne z kontaktu
lottomat...bo wtyczke wyciągne z kontaktu
Pare 5/8 ..i takie tam..przegrane tez , ciagle poluje na 8/8 lub 10/10
scolsuu ..teraz ściągam filmy Pirania 3DD 2012 xxx dvd duze 4,35GB ..niz divix albo avi słaba jakość obrazuu ,,,i choler amuszę ucieka
Tesa życie życiem ale ważne by był uśmiech na twarzydzień bez uśmiechu to dzień stracony
Tesa niedługo problemy miną i wtedy sobie powiesz że to smutanie było bez sensu
zelcia ja babcia chowam od urodzenia moje wnuki 2 chłopców maja 6 i 12 lat nie naadąrzam za nimi i czasami manm doła jaqk mamuska się zjawia po tylu latach
Tesa no to poważny problem ale do przejściaważne by się nie dać i mądrze to rozegrać
Tesa chwała Ci za to że teraz nie tułają się po bidulach tylko są z Tobąkiedyś Ci podziękują
a ich matkę zje sumienie i nie przejmuj się bo to w niczym nie pomaga
żela wnuki się kocha nakjbardziej na cwiecie a moja córka nie do końca jest winnia życie jest takie jakie jest może kiedys powiem w czym rzecz
Tesa oczywiście, masz racjętrzymam kciuki żeby Twoje sprawy się dobrze rozwiązały