Wpisy 1 150 767 – 1 150 866
6 października 2012 12:14 → 6 października 2012 13:27, 100 wpisów
witaj bolek lila i reszta
3 pewniak
3 pewniak
a moze 11 , 12 , 13
.
.
.
.
nigdy nie puszczam to co typuje tu na multi.... Zmieniam pare liczb zawsze po przemysleniu
moj kupon na dwa losowania multi piatka to
5 , 18 , 27 , 37 , 45
.
5 , 18 , 27 , 37 , 45
.
.no na sucho tylko jak wleci kiedy bedzie ladna lipa
.
.
.
.
Witam
na 14.00 wchodzi
02-22 / 03-33 / 08-18 / 06-16 /
10-69 / 27-72 / 34-43 /
P = 14
4 parki x 3 parki daje w sumie 12 "czwórek" lub 12 "piątek" z dopisanym pewniakiem 14
na 14.00 wchodzi
02-22 / 03-33 / 08-18 / 06-16 /
10-69 / 27-72 / 34-43 /
P = 14
4 parki x 3 parki daje w sumie 12 "czwórek" lub 12 "piątek" z dopisanym pewniakiem 14
czesc jackwar
.
. Puszczam ostatnio od razu na dwa losowania
.
.
. Puszczam ostatnio od razu na dwa losowania
.
Lila
bolek no to lipa ladna
.
.
.
.
jackwar
bolek pewnie w poniedziałek się nie puścił i teraz puszcza się na dwa dni
nie na multi ... Typowalem ale niepuscilem a bylbym mial 5/5 ... Wziely mnie nerwy
.
.
to tak jak ten pociąg co z Gdańska do Warszawy przyjechał na dwa dni przed czasem
bolek...to jeszcze można przeżyć bo ja znam czatowicza z MP co z żoną nakreślił kupon,zapomnieli wysłać a wpadło 10/10
Lila , to jest bul , ja ostatnio też puszczam na dwa losowania z braku czasu a mam nawet kiosk z maszyną w pracy Niestety taki mam zapiernicz w pracy że tylko śniadanie i ze dwa razy zapalić , ciągle szybko i prawie biegiem do fajrantu .
..boleknastępnym razem będzie lepiej.Hipcio tez wczoraj trafił 7/10 i nie wysłał.
bolek , dwa dni po czasie ale zapowiedź dwa dni przed czasem lepiej brzmi
jackwar....no ból jak diabliA czym się zajmujesz w tej pracy,jeśli można wiedzieć?
ja jechałem kiedyś z maszynistą który potrafił przyjechać 35 minut przed czasem na odcinku Kutno Warszawa , niestety napisali skarge na niego i od tego momentu mogli przyjechać nie wcześniej niż 5 minut przed czasem
samo sprawdzenie rano budynku zajmuje około godziny , na wieczór jak wszystko gra !,5 godziny
Lila , pierwszego dnia już byłem w szoku dobrze że umowę podpisałem na 3 miesiące , jak nie wyrobie to poszukam innej , za taki zakrzan powinni trochę więcej płacić , tym bardziej że w wekendy są dyżury na telefon i płatne jak się przyjedzie
Lila , staram się dopiero piąty dzień tam tyrkam
Myślę że to jakoś ogarnę , choć niektórzy podobno rezygnowali
Myślę że to jakoś ogarnę , choć niektórzy podobno rezygnowali
Jak to ktoś powiedział , do wszystkiego można się przyzwyczaić , nawet do obcej kobity
Lila , muszę potyrkać trochę bo kasa mi się kończy a zanim coś znajdę to też pewnie minie , niestety w moim fachu trzeba tyrkać
lottomat..sam zapitalaj do pracymy już się napracowaliśmy cały tydzień
ja w soboty i niedziele nie pracuje, chyba ze przy sobie zebym ladniej wygladal
lottomat ja też w soboty i niedziele nie pracuję z tym wyjątkiem, że nie muszę nawet nad sobą pracować, żeby ładnie wyglądać