Wpisy 1 149 967 – 1 150 066
5 października 2012 21:54 → 5 października 2012 22:09, 100 wpisów
medea z tym to może i racja, ale ta pierwsza awaria to trochę pech, a trochę brak dokładnych badań. Mój profesor od mechaniki gruntów i fundamentowania ich wysmiał i chciał nam na egzaminie dac pytaniezebyśmy objaśnili na czym polegała ta awaria.
Lila
A to ja dzisiaj trzymam za Ciebie i pozostałych , bo ja niestety z przyczyn obiektywnych typowałam na sucho
A to ja dzisiaj trzymam za Ciebie i pozostałych , bo ja niestety z przyczyn obiektywnych typowałam na sucho
pawel, ale o tym, co ich czeka pod wisla i w okolicach bylo wiadomo od dawna... faktycznie moze mieli troche pecha, ale w tym sensie, ze nie udalo sie na zasadzie 'a noz sie uda'... ktos podjal glupia decyzje, by metro pod wisla szlo w tunelu zamiast mostem
MrPaweł
Masz rację, że pierwszy przypadek to był pech połączony z skutkami braku przezorności inwestora. Niestety druga awaria stawia pod znakiem zapytania prawidłowośc przygotowania procesu inwestycyjnego szczególnie, że chodzi tu o linię metra a nie altanke na działce
Masz rację, że pierwszy przypadek to był pech połączony z skutkami braku przezorności inwestora. Niestety druga awaria stawia pod znakiem zapytania prawidłowośc przygotowania procesu inwestycyjnego szczególnie, że chodzi tu o linię metra a nie altanke na działce
http://www.youtube.com/watch?v=uhHGXFItEHE&feature=endscreen&NR=1
lila...zela ubiera skafandera jak kosmiczna ..moze ogoli 10 facetów
dobra cholera muszę znika
Medea ja tez nie wyslalam , bo nie mialam kiedy i nawet nie typowalam - patrzylam tylko , ze te piecdziesiatki znow szleja - nie lubie
13max..miało być do magla a wyszło do madlaja ***ole ale mi wali w palmę
unhappy
Pracowałam w gminie przy projektach unijnych no i przygotowanie inwestycji to był dramat po prostu dramat. Nieważne jak dobrze i na jak długo ważne by przed wyborami można było przeciac wstęgę a potem się wyremontuje .... za jakiś czas jak znowu unia, państwo (niepotrzebne skreślic) da kasę
Pracowałam w gminie przy projektach unijnych no i przygotowanie inwestycji to był dramat po prostu dramat. Nieważne jak dobrze i na jak długo ważne by przed wyborami można było przeciac wstęgę a potem się wyremontuje .... za jakiś czas jak znowu unia, państwo (niepotrzebne skreślic) da kasę
W Szczecinie ewakuacja 500 osób z 3-ch wieżowców i kilku kamienic
Policja zabezpieczyła 2 kg substancji wybuchowych w jednym z nich....
No to się jakiś zaopatrzył!!!
Policja zabezpieczyła 2 kg substancji wybuchowych w jednym z nich....
No to się jakiś zaopatrzył!!!
co do dziury w Warszawie to chyba pozazdrościli wystroju Wrockowi stoję ostatnio na przystanku nieopodal Rynku, patrzę przez dziurę w ogrodzeniu i czkawki dostałam ze śmiechu wielki wykop, w środku bajorko a po nim kaczuszki sobie pływają chyba tego ukrytego skarbu pilnują, ale wydawało mi się, że w tej bajce inne miasto było
tadzia
Mnie 50-tki z ulubioną trójką 48,63,78 przyniosły już i 5/6 i 7/10 , lecz wczoraj wybrałam nie te co trzeba i było tylko 5/10 a dzisiaj w ogóle nie przewidziałam, ze się powtórzą
Mnie 50-tki z ulubioną trójką 48,63,78 przyniosły już i 5/6 i 7/10 , lecz wczoraj wybrałam nie te co trzeba i było tylko 5/10 a dzisiaj w ogóle nie przewidziałam, ze się powtórzą
lila
jestem w całkiem dobrym nastroju, może dlatego bo dzisiaj niegram
jestem w całkiem dobrym nastroju, może dlatego bo dzisiaj niegram
A teraz z innej beczki
http://www.youtube.com/watch?v=LUAW8S8r0qk
http://www.youtube.com/watch?v=LUAW8S8r0qk
zatena
Kaczuszki korzystają z zakwaterowania tymczasowego zaoferowanego przez Miasto Warszawa na czas budowy metra, no i Wrocek wygrał przetarg najtańszą ofertą dodatkowo ekologiczną bo zwiększającą bioróżnorodnośc terenów miejskich. oni mogli na to nawet jeszcze kasę z UE dostac
Kaczuszki korzystają z zakwaterowania tymczasowego zaoferowanego przez Miasto Warszawa na czas budowy metra, no i Wrocek wygrał przetarg najtańszą ofertą dodatkowo ekologiczną bo zwiększającą bioróżnorodnośc terenów miejskich. oni mogli na to nawet jeszcze kasę z UE dostac
chyba się zakradnę i sprawdzę, może jakiś się znajdzie i odpuszczę sobie z TS.
zatena, czy skonczyli juz remont dworca? ile to sie musialemp przez to nachodzic, gdy przybywalem do wroclawia
lILIANKO ODPOWIEDNIE SLOWO NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU KOCHANIE.....
zatena
Jesteś bez szans bo skarb w depozycie w Muzeum Narodowym
Jesteś bez szans bo skarb w depozycie w Muzeum Narodowym
skończyli remont, ale nie posprzątali strasznie nie lubię takiej fuszerki !
jano..nie wiem czy na odpowiednim miejscu ale na bank do odpowiedniej osoby
zatena
Ale jakbyś potrzebowała ekipy to daj hasło a szpadel i kilof zawsze się znajdą
Ale jakbyś potrzebowała ekipy to daj hasło a szpadel i kilof zawsze się znajdą
senna miłych i proroczych snów a jutro 6/6 w lotto, lotto plus no i 5/5 w mini