Wpisy 1 149 141 – 1 149 240
5 października 2012 13:30 → 5 października 2012 13:55, 100 wpisów
w keno to tylko drapek...
sambiana...noo oczywiście że,na dobrą a nawet najlepsza bym napisała
u nas to przewaznie majowe wszystko, jest koziorozec,panna byk...
andy napisałam wyzej ze w keno to drapek...
andy ale michellex chyba nie ma bo jakby była to by się tu odzywała ale może jeszcze przyjdzie
medea
za dużo tej rodzinki przed wypłata...
za dużo tej rodzinki przed wypłata...
juz wrróciłem byłem w sklepie ..ja przestam gra w realu dziś nie pewno nie wygramm..
heej 13maxa ...byłeś czy nie byłeś u lili obok drzwi ..ja nie słyszałem puka ...
heej 13maxa ...byłeś czy nie byłeś u lili obok drzwi ..ja nie słyszałem puka ...
10,20,42 1,3,11 lizaki ...to co w profilach i 10,20,40,50,70,80,1,42 z plusem
islandorka
A pamiętasz, że Panny, Byki i Koziorożce to jedna rodzina. Czyli jak ksieżyc jest w którymś z tych znaków krewniaków złapać związać na kanapie jak swego czasu Ferdek Kiepski i nie puścić póki nie podadzą swoich typów
A pamiętasz, że Panny, Byki i Koziorożce to jedna rodzina. Czyli jak ksieżyc jest w którymś z tych znaków krewniaków złapać związać na kanapie jak swego czasu Ferdek Kiepski i nie puścić póki nie podadzą swoich typów
dibra teraz muszę znikam i tam po kawyy
medea
o masakro, na punkcie totka to tylko ja jestem zakręcona, oni raczej nie grający, za dużo płaczu i marudzenia...nie lubie takiego gderania...
o masakro, na punkcie totka to tylko ja jestem zakręcona, oni raczej nie grający, za dużo płaczu i marudzenia...nie lubie takiego gderania...
13maxa... ty powinno sam ooglądaj ...
Poszła Marzena ..gdzie ona jest nie wiem co robi ...gdzie ona jest
podobno losowania są całkowicie losowe więc czy ktoś mi powie o co chodzi z kulą 12? zawiesiła się?
13max..o kuźwa chciałam luknąć ile masz punktasów a tam PaRTY EVOLUTION
13maxa...no ta jestem leniem ...przestam gra...tam TS tez jest afery wyłudza od ludziom kasy ..a my jak wszyscu tuu zostanie koszmar jak jeden hipcioo wie dobrze
Lila ...no tak wczoraj było ..takie party miałem z niedzwiedziami
Wczoraj udało i sie nazbierać kanie
ale super smażone
przeżyłam....były superanckie
ale super smażone
przeżyłam....były superanckie
13max....o kuźwataką ewolucję miałam raz jedyny w życiu za małolaty
krzysio ... skreślaj i wysyłaj ..Ts nie oszukuje Ty Żle typujesz ....musisz wygrać 2 tyś i do maxa jedziesz ...
ulala..jesteś pewna że,to kanie?pierścień był ruchomy czy wrośniety?
krzyssio ....a może max przyjedzie do J zmieścimy się na kanapie razem tylko rączki trzymaj przy sobie
13maxa..ja nie wiem jak złapać kuli wygrana ...no ty wiesz jak no podaj na suchoo tylko 4/4 na próba jak trafić jedziemy albo nie wiadomoo
tak więc wychodziło, ze po porannym grzybobraniu są gotowe na obiad
13maxa ..przestaj wiedzieć J...
13max..krzysio twierdzi że jakbyś do mnie przyjechał to bałbyś się zapukać do drzwi bo ludzie sa klamczuchu
kondi zanim je zjadłam przeszły ekspertyzę grzybiarza
sama bym sie jednak nie odważyła
sama bym sie jednak nie odważyła
max mam nadzieje że ci dzisiaj szczęście dopisuje bo mamy tego samego pewniaka
Lila .....nie wiem jak dotarłem do domu ...nie wiem ..ale było ciężko
witam towarzycho
czesc wszystkim
czesc wszystkim
lila...najwazniejsze dobry człowiek są zdolny ..ale ale ja tak czuje boję przyjechać u kogoś np 13maxa ..ja wole schowam w rowie
krzysio...czego się boisz,max nie gryzie,lepiej u maxa jak w rowie,yeraz noce zimne