Wpisy 1 148 841 – 1 148 940
5 października 2012 11:08 → 5 października 2012 11:31, 100 wpisów
Lila to nie jest źle mam tylko 2 z tych liczb
Robal masz rację tylko, że jak znam życie to grając systemowym trafiłabym standardowe dla mnie 2/12
kondi1
Nawet mi nie przypominaj bo czaiłam się na mój ukochany zestaw z 50-tkami i 48,63,78 od dłuższego czasu i jak wszedł to akurat go zmodyfikowałam
Robal masz rację tylko, że jak znam życie to grając systemowym trafiłabym standardowe dla mnie 2/12
kondi1
Nawet mi nie przypominaj bo czaiłam się na mój ukochany zestaw z 50-tkami i 48,63,78 od dłuższego czasu i jak wszedł to akurat go zmodyfikowałam
Robal ...co tam masz w rękawie na dzisiaj ...może dwie sztuki podasz hmmmm
lila, szyja lepiej, ale nadal żaden kon nie chce się poddać, aby z niego maści narobić
lila, to nie są żaden całuśne- po prostu stawiam, że obiją te środkowe liczby
Lila ...no dla Ciebie tfuuuu dla mnie lek na wszelki zło ...i na ból gardło wskazane ...
13max..kumpel za dużo nektaru spożywał i mu zęby wypadły,więc uważaj na siebie
senna
kondi
Wschód i zachód słońca to 24 czyli kombinując także 42,6,8
Z podpowiedzianego przez ciebie sposobu 221,43,22 czyki 3+7+4=14 lub 41 lub 5
Ja sobie jeszcze dzisiaj wypisałam dokładną pozycję dla Warszawy planet przynoszących szczęście czyli Słońca,Księżyca oraz Ascendent horoskopu wyszło coś takiego :
13/1/4/3/22 suma 7
20/8/54 suma 19
16/17/46/5 suma 30
No sobie zobaczymy czy będą przydatne
kondi
Wschód i zachód słońca to 24 czyli kombinując także 42,6,8
Z podpowiedzianego przez ciebie sposobu 221,43,22 czyki 3+7+4=14 lub 41 lub 5
Ja sobie jeszcze dzisiaj wypisałam dokładną pozycję dla Warszawy planet przynoszących szczęście czyli Słońca,Księżyca oraz Ascendent horoskopu wyszło coś takiego :
13/1/4/3/22 suma 7
20/8/54 suma 19
16/17/46/5 suma 30
No sobie zobaczymy czy będą przydatne
Lila ....2,3,7,9,15,17,21,25,28,30,32,34,36,40 te na nie to wiekszośc jest ponad 40
lila, mam nadzieje, że wczoraj było w Hiszpanii słyszane moje błaganie: pampersos wróć!!!!!!
Lila ...no nie zagrałaś wczoraj pełnego maxa no ale mnie zawiodły 46 emerytka i deki 72 ...gram teraz na sama końcówki ..coś mi to mówi że będzie git
lila, zanim piłkarz coś powie to jest: "yymmm" hmmm, zzzzz, nnnn' do przodu
mala1438
kondi1
U mnie ten dorobek to się patrząc na poprzedni miesiąc o więcej niż 100 pkt nie zwiększy
kondi1
U mnie ten dorobek to się patrząc na poprzedni miesiąc o więcej niż 100 pkt nie zwiększy
kondziu...a widziałeś wywiad z politykiem mendą? Żaden z nich nie umie się porządnie wysłowić,wstyd i hańba
lila, nie mam TV wiec tych pac...nów nie oglądam! Wystarczy mi radio
medea76
Lila też ok chociaż czuje że katar nie długo przyjdzie do mnie
Lila też ok chociaż czuje że katar nie długo przyjdzie do mnie
we wrzesniu ponad 200pkt
teraz sie zanosi na jakies góra 80pkt
teraz sie zanosi na jakies góra 80pkt
Lila
Ja dla dobrostanu psychicznego w ogóle ich nie słucham. Wystarczy mi służbowo wysłuchiwać perełek w stylu Nieważe co jest prawdą mamy większość w radzie więc to my ustalimy co jest prawdą
Ja dla dobrostanu psychicznego w ogóle ich nie słucham. Wystarczy mi służbowo wysłuchiwać perełek w stylu Nieważe co jest prawdą mamy większość w radzie więc to my ustalimy co jest prawdą
Pytanie do polityka: "Czy ten samochód ma kolor niebieski czy czerwony"? Odpowiedź: Tak, to prawda, że wczoraj w Zakopanem wiało, ale mam głębokie przekonanie, że to już koniec burzy wkoło premiera".
lila, mam na płytach "Stawkę większą niż życie" i codziennie oglądam do bólu
mam też "Dora poznaje świat", "Przygody Franklina", "Przygody misia Benjamina" i...rock'n'rolla, porachunki, na szczycie, itp.
ogólnie czuje się zmęczona i rozbita...ale cóż
senna dziękuje za
ja mam też 14 czy 16 punktów...za to mojemu męzowi idzie w miarę bo ma aż 70 punktów
senna dziękuje za
ja mam też 14 czy 16 punktów...za to mojemu męzowi idzie w miarę bo ma aż 70 punktów
Lila ...mam pare puszczony jeszcze z wczoraj ..ale na dzisiaj coś szykuje teraz
kondi1
To módł się by twoja perełka nie weszła w fazę Troskliwych Misiów i Kucyków Pony a potem lukierkowej Barbi..... i tutaj przegląd wszystkich baśni i bajek świata by mamusia i tatuś mogli kupić więcej "unikalnych" zestawów i akcesoriów
To módł się by twoja perełka nie weszła w fazę Troskliwych Misiów i Kucyków Pony a potem lukierkowej Barbi..... i tutaj przegląd wszystkich baśni i bajek świata by mamusia i tatuś mogli kupić więcej "unikalnych" zestawów i akcesoriów