Wpisy 1 148 441 – 1 148 540
4 października 2012 22:36 → 4 października 2012 22:52, 100 wpisów
Robal_36
Witam 3/5 lipa kurde na jutro mysle tak 15,18,31,33,37,39,45,51,53,57,58,78,79,80 badz 73,75
13max33 oszaleć to można kiedy się chce z kimś być a nie możnaa z resztą nieważne
13max33 skorpionki to niezłe łobuzy hihihi
33 34
43 50
57 58
62 64
73 75
43 50
57 58
62 64
73 75
oj medea a kiedy nastąpi lepszy czas?
Robal_36 czekam na 5/5 w mini
sambiana no duzo trzeba wybrac cos z tego
medusia ...damy sobie radę ..skorpiony wychodza zawsze z głowa do góry
dobranoc tym co ida spac
green heart...no łobuziaki jak nie wiem ..nawet mój najwiekszy przyjaciel krzysio jest łobuziak
agatkaa
Minitrója w dużym uratowala skarbonkę.
Agatka miałem straszne warunki pogodowe wracajac z kolektury,nagle zerwał się wicher,i deszcz zmoczył mi kurtkę,buty i włosy:
Tak tak tak Skorpiony maja glowe na karku - w domu mam trzy skorpiony a ja rak
max
emerytka 46
Jano
No ja przez mpusie spac nie pójdę
Agatkaa
Teoretycznie do niedzieli Wagi i Wodniki mają miec dobrą passę, ale liderem jest jednak według astrologii Waga. My dwie możemy próbowac, ale bez zbytnich szaleństw
Green heart
Najbliższy czas dla Skorpionów to 24-26 października, ale cały dzień będzie tylko 25 bo pozostałe dni są przejściowe a to zawsze oznacza ruletkę tego czyje liczby wypadną.
Agatkaa
Teoretycznie do niedzieli Wagi i Wodniki mają miec dobrą passę, ale liderem jest jednak według astrologii Waga. My dwie możemy próbowac, ale bez zbytnich szaleństw
Green heart
Najbliższy czas dla Skorpionów to 24-26 października, ale cały dzień będzie tylko 25 bo pozostałe dni są przejściowe a to zawsze oznacza ruletkę tego czyje liczby wypadną.
panoramix ..zawsze tak mam ..ale jest zły czas dla skorpionów co widac i słychac ..poczekamy ...po burzy zawsze wychodzi słaóńce
Albin.
no tak, głowa do góry ale to chyba czasami źle
13max....musiałam coś przetrącić bo jak Ty mi nie zrobisz to nikt mi nie zrobi nic do jedzenia
Tadzia
Hipcio.
Trzeba kurtkę z kapturem nosić.
Trzeba kurtkę z kapturem nosić.
medea dziękuję za fatygę i życzę dobrej nocy
ja też jestem skorpionem,a nie narzekam.
Agatkaa
uciekam, dobranoc
Hipcio.
Chcialeś się kolektorce przypodobać?
Chcialeś się kolektorce przypodobać?
lila dobranoc
13max33 dobranoc
Hipcio.
Co za dużo........Już widzialeś w warzywniaku.
Co za dużo........Już widzialeś w warzywniaku.
13max..no własnie nie wiema ile było? jednego przetrąciłes czy dwa
tadzia