Wpisy 1 147 823 – 1 147 922
4 października 2012 21:25 → 4 października 2012 21:38, 100 wpisów
Lila
Nicolla15
Zanim mi się zakaz umieszczania emotikonek wyświetli wszystkich pozostałych Mr Paweł, Senna
Nicolla15
Zanim mi się zakaz umieszczania emotikonek wyświetli wszystkich pozostałych Mr Paweł, Senna
medea
lila obyś się myliła
lila obyś się myliła
senna..ja mam zajebistą pamięć a obiecane musi być dotrzymane,przynajmniej u mnie tak jest
Lila na te które mają ostatnio przerwę lub na te które ostatnio często wypadają. To w jaki sposób je wykorzystujesz?
sambiana
aaa teraz moze siada parka 42 i 5 ..opowiadaj cyca
i ja znikam..
i ja znikam..
a ja w małej miejcowości mieszkam z 1 punktem lotto, który zamkneli kilka dni temu i nie wiadomo czy otworzą, granie mi to kompikuje
Paweł...nie,ja patrzę do 20 liczba po liczbie i nawet jak np 33 wchodziła pod rząd 4 razy a mi wychodzi że wejdzie to ją kreślę.Nie obstawiam tych co rzadko wchodziły chociaż czasami też biorę je pod uwagę
krzysio
panoramix
panoramix
13max33
13maxa...lila wziąła jedna 33..druga wypluwał 13 czyli została w plecyk kasa
lila....lepiej nie bierz 5 ..albo albo albo C#### jestem leniem nie mam siły szukam 1/1...i dobra teraz tam ide
hipopotan
Lila czyli wysyłasz liczby które w 20 ostatnich losowaniach wypadały najczęściej? Bo już nie rozumiem.
sambiana
chyba tak zrobię, ale nie wiem czy w ogóle otworzą bo właściciel w wypadku zginął
chyba tak zrobię, ale nie wiem czy w ogóle otworzą bo właściciel w wypadku zginął
Paweł..nie,ja mam mapki 20 licz i do każdej 40 i patrzę liczba po liczbie bo jakbym miała do 80 to nie wiem czy dnia by mi starczyłomusiałbyś zobaczyć bo do napisania to raczej trudne