Wpisy 1 147 541 – 1 147 640
4 października 2012 17:18 → 4 października 2012 19:19, 100 wpisów
Albin.
Chyba że w aptece.
Chyba że w aptece.
emerytka 46
Albin.
Tak,jak piją ,lulki palą.
Tak,jak piją ,lulki palą.
Dzień dobroci dla zwierząt.Idę pieska wykąpać.
emerytka 46 w wannie?
agatkaa
HARTGE
HARTGE bardzo skormnie
HARTGE cos tam weszlo ale jednak skromniutko
HARTGE ja gram caly czas na 8,9,10
HARTGE 5/9 bez plusa
1147396 >>> HARTGE
Albin ładnie a szczególnie że tylko 1 nie wygrany a reszta z wygraną
Agatkaa
Hartge
Hartge
Albin.
Pod prysznicem,
Pod prysznicem,
HARTGE zeby taka trafnosc za kazdym razem byla to by nie jednego gracza ucieszyla
Fabik.
HARTGE 5/9 to jest 1 do 31 czyli raz na 31 zakaldow czy losowan powinno sie trafic takie 5/9
HARTGE ciezko trafic tak nawet i bardzo ciezko czasem sie uda
1147568 oczywsice HARTGE o twoim wpisie mowie
HARTGE ciezko cos wiekszego trafic o tym kazdy gracz wie ale trzeba probowac
HARTGE zeby wygrac to trzeba grac
Albin i żeby wygrac trzeba miec wylosowane liczby na swoim kuponie
HARTGE widziles te nowe ulotki jakie maja w kolektorach? opis gier wszystkich lacznie tabelki systemowe do mini i lotto itd ulotka zatytulowana "znajdz gre dla siebie i wygrywaj"
Albin nie nie widziałem ja za bardzo się nie wczuwam w kolekturze tylko puszczam swoje trwa to do 30 sekund i wychodzę mogłem nie zauważyc tych ulotek
HARTGE dosyc fajne te ulotki
ceny gry systemowej sa do mini i lotto
HARTGE dokaldanie a tam wszystko ladnie opisne
HARTGE dzisiaj cos wyslales na wieczor?
Albin lotto plusa i mini znowu wyjątkowo we wtorek miałem 3/5 a mówię jeszcze pociągnę w mini zobaczę
HARTGE
agatkaa po prawej stronie masz taelke co w danym dniu jest losowane
agatkaa ja nie zartuje zobacz po prawej stornie u gory ponizej wynikow jest taka tabelka
Agatka z tego co wiem to losują MM, lotto, lotto +, mini i kaskadę
Agatka a tak serio to wiem że pytałaś o liczby no ale cóż trzeba trochę przyświrowac
unhappy
tak
a Tobie nie chodzi o wywieszki "macie małe szanse", jak rozumiem, tylko o te fiku miku - "najlepsza gra", "najczęstsze trafienia", "możecie nawet", podwyżki w ramach obniżki, bo gracze żądają kumulacji, itd itd ? tak ?
tak
a Tobie nie chodzi o wywieszki "macie małe szanse", jak rozumiem, tylko o te fiku miku - "najlepsza gra", "najczęstsze trafienia", "możecie nawet", podwyżki w ramach obniżki, bo gracze żądają kumulacji, itd itd ? tak ?
ja dzis nie gram w lotto piszac o wywieszkach nawiazujesz do wczorajszej rozmowy? chodzi mi o to, ze w kazdej kolekturze powinny wisiec tabele z prawdopodobienstwem wygranej w kazdej grze... to jest niezbedne minimum, by mozna bylo powiedziec, ze ts nie namawia do niekorzystnego rozporzadzania wlasnym mieniem, ze sie tak wyraze
ja nikomu nie kaze tego czytac... ja tylko stwierdzam, ze brak takich informacji jest kolejnym przejawem nieuczciwego podejscia ts-a do wlasnych klientow... czy idac do sklepu, w ktorym sa wylacznie produkty bez opisu skladu na etykiecie, dokonalbys zakupow? prawdopodobienstwo wygranej to podstawowy parametr kazdej gry...
gram tylko w mini i mm, ale w mm bez przekonania, bo znow nie mam pomyslu na liczby
Robal czasami prawdopodobieństwo trzeba odstawic na bok ono jest jakie jest ale...
wiekszosc osob i tak by tych tabelek nie rozumiala doslownie... tzn. nie potrafilaby sobie wyobrazic, ile to jest 1 do 9 mln... ale ludzie ode mnie madrzejsi (ekonomisci i statystycy) juz dawno zauwazyli, ze do wizualizacji pewnej cechy wystarczy zestawic obok siebie prawdopodobienstwo zdarzen elementarnych... juz samo porownanie kilku liczb napisanych pod soba ta sama czcionka daje odpowiedni przekaz
Robal a centralnie ma a raczej miało bo coś się nie dobrego porobiło
ja naprawde nie chce, by spowodowalo to, ze mniej ludzi bedzie gralo w gry ts-a, bo ostatecznie m.in. moja wygrana zalezy od tego, czy bedzie ich wiecej, czy mniej... uwazam jedynie, ze elementarna uczciwosc wymaga, by takie informacje w kolekturach byly... nie na zyczenie, bo wiadomo, ze zyczyc sobie ich moze ten, kto i tak jakies pojecie o ich znaczeniu ma...
oczywiście są to kombinacje ale dlaczego masz nie miec np.w 5 zakładach tej 6 wszystko jest możliwe
szpiegami sobie glowy nie zawracam... i tak z ich - potencjalnej - tutaj obecnosci nic nie wynika...
ts we wszystkich raportach nt. spolecznej odpowiedzialnosci biznesu trabi o tym, jak to dba o to, by grac swiadomie... ale tej podstawowej informacji nt. szans na wygrana nie przekazuje... ba... smiem twierdzic, ze ja swiadomie ukrywa ale dosc juz o tym
wracajac do dyskusji sprzed kilku dni o tortach, polecam ci robal sklep przy pl. konstytucji
więcej, czy mniej graczy , hmmm
- są gry z gwarantowaną, kwotą niezależną od ilości zawartych zakładów... teoretycznie ... jest zapewne jakaś bariera, nie do wyobrażenia prawie - nie wiem ? - może szansa 1: 8 mln ?
"centralnie" - to 'greps' dotyczący lokalizacji - wysłanych,
wygranych
- są gry z gwarantowaną, kwotą niezależną od ilości zawartych zakładów... teoretycznie ... jest zapewne jakaś bariera, nie do wyobrażenia prawie - nie wiem ? - może szansa 1: 8 mln ?
"centralnie" - to 'greps' dotyczący lokalizacji - wysłanych,
wygranych
robal, obecnie chyba tylko kaskada... nawet w mm jest bonus, ktory stanowi 1 proc. od wplaconych stawek... a wiec im ich wiecej, tym szybciej bonusik przyrasta a w kaskade i tak praktycznie nie gram
no na mdm-ie jest taka cukiernia, tylko jak na zlosc zapomnialem teraz nazwy... prawie vis a vis teatru polonia, po drugiej stronie marszalkowskiej