Wpisy 1 147 241 – 1 147 340
4 października 2012 13:13 → 4 października 2012 14:00, 100 wpisów
robal
sa jeszcze aparaty Leica ale cholernie drogie
nikony z tych popularnych są dobre, canony mi nie podchodzą a sony są słabe
sa jeszcze aparaty Leica ale cholernie drogie
nikony z tych popularnych są dobre, canony mi nie podchodzą a sony są słabe
taaa i pentax, yashica, fuji, tfu olumpus , ale
- teraz, to wszystko jeden ...
- teraz, to wszystko jeden ...
albo, z tych aparatów z wyższej półki np jakiś samsung w komórce
robal
ja potrzebuje lustrzankę do rodzinnych fotografi imprez rodzinnych na wycieczki, przyrodę czasami fotografować
a nie jakieś wynalazkowe drogie sprzęty
ja potrzebuje lustrzankę do rodzinnych fotografi imprez rodzinnych na wycieczki, przyrodę czasami fotografować
a nie jakieś wynalazkowe drogie sprzęty
sambiana
Dzisiaj według mojej metody jest dzień niespodzianek więc pewniaczka brak
Albo coś z tych 2,15,30,10,22
Albo coś z tych 1,8,44,3,28,42
Dzisiaj według mojej metody jest dzień niespodzianek więc pewniaczka brak
Albo coś z tych 2,15,30,10,22
Albo coś z tych 1,8,44,3,28,42
senna - no nie mówiłem, że wiesz ?
zgadza się - lustrzanka, jaka by nie była, to raz bateria, dwa czas reakcji, już pomijając inne kwestie ...
to - na ile skreśleń wysłałeś ?
zgadza się - lustrzanka, jaka by nie była, to raz bateria, dwa czas reakcji, już pomijając inne kwestie ...
to - na ile skreśleń wysłałeś ?
lila
jak mi się większa wygrana trafi to... nikon d600 fx od razu
jak mi się większa wygrana trafi to... nikon d600 fx od razu
medea widzę, że wczoraj od strzelca wpadły dwie z tych co masz w profilu
medea myślisz że jak jestem końcówką strzelca to liczby od koziorożca też mają dla mnie jakieś znaczenie ?
sambiana
Bo dzisiaj ksieżyc wchodzi w znak Bliźniąt czyli fajny czas dla Wag i Wodników oraz w mniejszym stopniu Strzelców,Lwów i Baranów bo to są znaki przyjazne sobie. Ja na przykład w dni szczęśliwe dla Strzelca kilka razy jakieś tam 5/10 miałam
Bo dzisiaj ksieżyc wchodzi w znak Bliźniąt czyli fajny czas dla Wag i Wodników oraz w mniejszym stopniu Strzelców,Lwów i Baranów bo to są znaki przyjazne sobie. Ja na przykład w dni szczęśliwe dla Strzelca kilka razy jakieś tam 5/10 miałam
sambiana
A jak jesteś z przełomu Strzelca i Koziorożca to rzeczywiście może fart tego drugiego ci pomoże w tym losowaniu
A jak jesteś z przełomu Strzelca i Koziorożca to rzeczywiście może fart tego drugiego ci pomoże w tym losowaniu
Myślałam, że umrę ze śmiechu jak wczoraj wzięłam zgodnie z księżycową rozpiską zdrapkę Zodiak Koziorożec ( Panny już nie było) no i po raz pierwszy w tej zdrapce wydrapałam coś więcej niż 2 zł czyli całe 10 złotych
sambiana mój brat z 20 grudnia wydawał mi się dotąd osobą, która najbardziej ucierpi na końcu świata bo mu coroczna balanga przepadnie
sambiana
to nie koniec świata, tylko koniec okresu w kalendarzu Majów
to nie koniec świata, tylko koniec okresu w kalendarzu Majów
Ale fajnie byłoby wiedzieć, że konkretnego dnia świat zakończy swoją przydatność do życia. Biorę kredyty tak z miesiąc przed tą datą i odchodzę w niebyt pełna niezdrowej i absolutnie politycznie niepoprawnej radochy na myśl o minach bankierów gdy się zorientują, że już im kasy nie oddam
Co prawda potem pod Bramami Niebios trochę kijowo byłoby się kryć w chmurkach przed wierzycielami, ale oni chyba dostaną inną miejscówkę
medea...z tego co pamiętam to jakiś gość właśnie tak zrobił,nabrał kasy a końca świata nie było i biedny się wkopałbo spłaca pewnie długi do dzisiaj
21 ?
jasna cholera - piątek - będę musiał puścić na kilka losowań
jasna cholera - piątek - będę musiał puścić na kilka losowań
sambiana
Nie bardzo bo ta balanga tradycyjnie jest w weekend, bo biedaczek cały tydzień zapiernicza od późnego popołudnia do bladego świtu jak to jest w dobrym guście wśród informatyków
Nie bardzo bo ta balanga tradycyjnie jest w weekend, bo biedaczek cały tydzień zapiernicza od późnego popołudnia do bladego świtu jak to jest w dobrym guście wśród informatyków
robal
A co myślisz, że w pensjonacie Paradise będą mieli transmisje na żywo
A co myślisz, że w pensjonacie Paradise będą mieli transmisje na żywo
sambiana
Przekażę zawsze to raźniej we dwójkę
senna
Tsunami to był pikuś tam chodziło zdaje się o przebiegunowanie Ziemi
Przekażę zawsze to raźniej we dwójkę
senna
Tsunami to był pikuś tam chodziło zdaje się o przebiegunowanie Ziemi
jeszcze nowa sprawa ..wy jeszcze nie wiadomo płaci podatek za deszcz ..i zobacz www...
---------
http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Mieszkancy-placa-za-deszcz-Jak-to,wid,14976180,wiadomosc.html?ticaid=1f48d&_ticrsn=3
-----
---------
http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Mieszkancy-placa-za-deszcz-Jak-to,wid,14976180,wiadomosc.html?ticaid=1f48d&_ticrsn=3
-----
jak Paradise, to może nie zgubił ? i wszyscy będą mieli swoje losowane - takie jakieś projekcje lepsiejsze
to pod to
to pod to
krzysio
robal
W tym lokalu hazard będzie zabroniony, ale nie odmówię
robal
W tym lokalu hazard będzie zabroniony, ale nie odmówię
robal...nie pisz tak sambiana ..pisz ładniejsza imionka sabryna xxx..jak słuchałeś miuza
medea..
medea..
senna
I zaczniemy kolejny etap gry jak wykończyć swoje miejsce do życia w dziesięciu prostych krokach nie tylko dla orłów
I zaczniemy kolejny etap gry jak wykończyć swoje miejsce do życia w dziesięciu prostych krokach nie tylko dla orłów
senna...za 100 lat to już jakby nawet był koniec świata to wiara wsiądzie w statek i na marsa se poleci
lila....
Lila
sambiana
medea76
senna
Robal_36
sambiana
medea76
senna
Robal_36
Majowie to był mądry naród, kalendarz do tej pory ułożyli, a nawet koła nie znali
albin
Lila
A za 105 lat prasa doniesie, że Marsjanie pryśli z rezerwatu i wkroczyli na wojenną ścieżkę z dwunożnymi cudakami
Lila
A za 105 lat prasa doniesie, że Marsjanie pryśli z rezerwatu i wkroczyli na wojenną ścieżkę z dwunożnymi cudakami
medea
tam też zabroniony mówisz ? to muszę to
panie Krzysiuniu
senna albinlotto
tam też zabroniony mówisz ? to muszę to
panie Krzysiuniu
senna albinlotto
witam wszystkich przed losowaniem
robal
No na taryfę ulgową w Paradise to bym ze strony pewnego gościa od regulaminów porządkowych z punktami w stylu nie pożądaj żony bliźniego twego nawet jak to gwiazda *** to bym nie liczyła
No na taryfę ulgową w Paradise to bym ze strony pewnego gościa od regulaminów porządkowych z punktami w stylu nie pożądaj żony bliźniego twego nawet jak to gwiazda *** to bym nie liczyła
czesc sambiana