Wpisy 1 147 041 – 1 147 140
4 października 2012 11:26 → 4 października 2012 12:13, 100 wpisów
lila
granie w lotto+ to jednak lipa jest
bo od ponad miesiąca nic i nic
granie w lotto+ to jednak lipa jest
bo od ponad miesiąca nic i nic
kondi pisałąm Ci wyzej ze 5 dni masz z głowy wiec sie moze przyzwyczaj z tym bóle zyc
senna mi siadło już 4/6 i 3/6 gram tylko 1 zakład na losowanie
--------
--------
jandzia..ja wysłałam i nic w lotto nie miałam,prawie trójkę jak wszyscy chyba
lila
jak lotto+ się pojawiło to się wydawało że że lepiej będzie, a tu lipa
jak lotto+ się pojawiło to się wydawało że że lepiej będzie, a tu lipa
senna...bo każdy myślał że ma dwie szanse bo dwa losowania a tu dupa z tego a nie szansa
hehehe ja w lotto wygrywam srednio raz do roku trójczynę
wiec raczej nie gram chyba ze są duze kumulacje
al wtedy tez nie wygrywam
wiec raczej nie gram chyba ze są duze kumulacje
al wtedy tez nie wygrywam
trisetum
ja na początku sierpnia też 4/6 w lotto trafiłem ale kasa słaba była
ja na początku sierpnia też 4/6 w lotto trafiłem ale kasa słaba była
gdyby jeszcze te same numerki wpadały by było lepiej a tak zawsze inne no jak oni losują
senna no ja tez 100zł za ta czwórkę jak wiadomo ale uciecha bo człowiek nie wydał 150 zł na zakłady tylko 4
jandzia..właśnie dlatego też nie gram w lotto,no chyba że jest kumululka 50 baniek
jandzia
ja od początku roku gram regularnie, puszczam od 1 do 3 zakładów
i tylko 3 x 3/6 oraz 1 x 4/6
po policzenie straty mam
ja od początku roku gram regularnie, puszczam od 1 do 3 zakładów
i tylko 3 x 3/6 oraz 1 x 4/6
po policzenie straty mam
wiadomo 91 zł na drodze nie lezy za to idzie już kupić prawie 10 litrów vody z Czech
senna...nie martw się,następnym razem rąbniesz 6/6 i będziesz zadowolony
kondi1
Ewentualnie walnij sobie dodatkowo kakao z chili by działać od zewnątrz i od środka. Grunt to kompleksowe rozwiązywanie problemów
Ewentualnie walnij sobie dodatkowo kakao z chili by działać od zewnątrz i od środka. Grunt to kompleksowe rozwiązywanie problemów
a że niemal wszystko na "c" jest afrodyzjakiem, to jest szansa...
senna..nic nie 5/6 bo to gówno a nie kasa jakieś 5 tyś albo więcej,od razu 6/6 i żyjesz jak lord
kondi1
Moją czyli jest szansa na wejście do Waszego stałego menu ?
Moją czyli jest szansa na wejście do Waszego stałego menu ?
jak córka wczoraj opędzlowała, to znaczy że jest dobra, lub...to ja takim dobrym kucharzem jestem
kondi1
Władcy z kultur mezoamerykańskich uważali napój robiony z wody, kakao i chili za silny afrodyzjak pomagający zaspokoić wszystkie małżonki podnoszący płodność
Władcy z kultur mezoamerykańskich uważali napój robiony z wody, kakao i chili za silny afrodyzjak pomagający zaspokoić wszystkie małżonki podnoszący płodność
kondi1
A to mnie Twoja córuś zaskoczyła, bo dzieciaki nie lubią zazwyczaj takich przypraw jak curry
A to mnie Twoja córuś zaskoczyła, bo dzieciaki nie lubią zazwyczaj takich przypraw jak curry
medea, zawsze i tak pozostaje 1 problem...jak zmusić małżonkę do konsumpcji?
kondi1
Zrób wersję dla łasucha czyli rozpuść porządną czekoladę w mleku dużo miodu i chili w rozsądnych ilościach no i fajny deserek będzie z niedopowiedzianą wkładką
Zrób wersję dla łasucha czyli rozpuść porządną czekoladę w mleku dużo miodu i chili w rozsądnych ilościach no i fajny deserek będzie z niedopowiedzianą wkładką
kondi1
Jak calafiora nie dogotujesz i dasz za mało koperku to kołderka może fruwać zmuszając do ewakuacji
Jak calafiora nie dogotujesz i dasz za mało koperku to kołderka może fruwać zmuszając do ewakuacji
no właśnie to mnie medea zaskoczyło, ze po tym wiaterków nie było
senna....zajmujesz się fotografią czy tylko tak chcesz kupić bo ci się podoba?
no bo ja ten napój wolałbym na siebie wylać i niech zona się trochę namęczy , ale widzę, że to zbyt bardzo by paliło
kondziu..mam fajny przepis na czekoladę z chilli.Sprawdzony,pychota
lila
nie fotografią się nie zajmuje, podoba mi się, poza tym cyfrówka jest już w kiepskim stanie i 10 lat
fotki dzieciom będę pstykał
nie fotografią się nie zajmuje, podoba mi się, poza tym cyfrówka jest już w kiepskim stanie i 10 lat
fotki dzieciom będę pstykał
kondi1
Nie miało prawa bo koperek i curry zawierają składniki eliminujące koniecznośc zażywania czegoś na wiaterki
Nie miało prawa bo koperek i curry zawierają składniki eliminujące koniecznośc zażywania czegoś na wiaterki
kondi1
Ja swój przepis na tę leczniczą miksturę rozgrzewającą mogę podac tylko w domu, bo tam mam mój skarbczyk przepisów
Ja swój przepis na tę leczniczą miksturę rozgrzewającą mogę podac tylko w domu, bo tam mam mój skarbczyk przepisów
kondi1
To jest tak jak cząbrem, którego od zawsze obowiązkowo dodaję do wszelkich dań z fasoli bo tak doradzała świętej pamięci babcia. Jeszcze dziś pamiętam ogłupiałe miny sprzedawczyń za komuny jak mama mnie po niego wysyłała mając idiotyczną nadzieję, że będzie. No i okazało się, że babcia miała rację bo cząber działa w daniach z roślinami strączkowymi jak te apteczne cuda
To jest tak jak cząbrem, którego od zawsze obowiązkowo dodaję do wszelkich dań z fasoli bo tak doradzała świętej pamięci babcia. Jeszcze dziś pamiętam ogłupiałe miny sprzedawczyń za komuny jak mama mnie po niego wysyłała mając idiotyczną nadzieję, że będzie. No i okazało się, że babcia miała rację bo cząber działa w daniach z roślinami strączkowymi jak te apteczne cuda
kondziu....to przepis na 2 filiżanki.
1 szklanka mleka,1/2 opakowania śmietanki kremówki,tabliczka czekolady,2 łyżki cukru pudru,szczypta chilli,szczypta cynamonu.
Do głębokiego rondelka wlej mleko i śmietankę.Dodaj cukier puder i podgrzewaj ciągle mieszając.Uważaj żeby tej zawiesiny nie zagotować.Czekoladę zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Garść odłóż do dekoracji,resztę wrzuć do zawiesiny.Dodaj chilli i cynamon.Mieszankę doprowadź do wrzenia i natychmiast zdejmij z ognia.Wlej do filiżanek ogrzanych gorącą wodą.Posyp tartą czekoladą i chloj aż ci szelki pękną
1 szklanka mleka,1/2 opakowania śmietanki kremówki,tabliczka czekolady,2 łyżki cukru pudru,szczypta chilli,szczypta cynamonu.
Do głębokiego rondelka wlej mleko i śmietankę.Dodaj cukier puder i podgrzewaj ciągle mieszając.Uważaj żeby tej zawiesiny nie zagotować.Czekoladę zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Garść odłóż do dekoracji,resztę wrzuć do zawiesiny.Dodaj chilli i cynamon.Mieszankę doprowadź do wrzenia i natychmiast zdejmij z ognia.Wlej do filiżanek ogrzanych gorącą wodą.Posyp tartą czekoladą i chloj aż ci szelki pękną
Dzisiaj-światowy dzień dobroci dla zwierząt.
Proszę swoim pupilom dać extra porcję łakoci.
Proszę swoim pupilom dać extra porcję łakoci.
Moja dopiero dostanie.