Wpisy 1 146 105 – 1 146 204
3 października 2012 14:33 → 3 października 2012 15:01, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 350 000 złotych
michellex i dla tego zdecydwonie wole MM a w keno to i tak malo kto gra
zaklad 2 zl ale nie wszystkie sa nizesz nie ktroe takie same albo nawet i wyzsze niz w mm 9/10 w keno tyle samo co w mm a duzo szybciej sie trafi w keno
--------------------------------------------------
no to traf wuju
--------------------------------------------------
no to traf wuju
W keno,to może grać Drapek.Jeszcze przy okazji kawkę wypije.
multi multi plus 1984
>>zakresliłam na podstawie wcześniejszych wyników<<
brulion ? komp i staty ? jakiś lepszy niż model w teesie ?
>>zakresliłam na podstawie wcześniejszych wyników<<
brulion ? komp i staty ? jakiś lepszy niż model w teesie ?
dragon w keno juz nie gram a w MM jak cos trafie wiekszego to bedzie zdjecie napewno
Senna
Robal.
To nie multi,tylko Michellex.
To nie multi,tylko Michellex.
dobra to ja także uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania .
Jocia
jocia
Multi
Robalku.
Na wzmocnienie
Na wzmocnienie
jocia co masz na obiaad?
teoretycznie to można trafić motyką w księżyc, ale praktycznie jest to bardzo mało prawdopodobne
robal...1146111????
wiess jak sie kreśli liczby na podstawie wczesniejszych wyników na okoi się tak nie czepiaj
wiess jak sie kreśli liczby na podstawie wczesniejszych wyników na okoi się tak nie czepiaj
dragon...teoretycznie, a praktycznie to jest taka mała różnicaale jakby tak patrzec to w ogole by nie było sensu grać
Agatkaa
miszel ..kto facet spokojny czepiał samica ...ja widzę to znaczy lubi ...
i dobra znikam...
i dobra znikam...
Unhappy.
dragon jak cos trafie wiekszego poinformuje cie u ciebie w ksiedze gosci o nowym zdjeciu u mnie na profilu
bo większego sensu nie ma
wystarczy sobie zrobić bilans zysków i strat
Na plusie zawsze będzie Teesik
wystarczy sobie zrobić bilans zysków i strat
Na plusie zawsze będzie Teesik
michellex
- chodzi mi o to, że to po mojemu nic tylko 'gra' z komputerem - widuję pod moja żb takiego, na określone godziny przychodzi i tak naprawdę - pytałem Szefową -
że czasem musi ktoś dzióbnąć - wiadomo
przyjmując pewne założenia, to wszystko można
inne założenia jednak wykluczają - praktycznie wszystko
- chodzi mi o to, że to po mojemu nic tylko 'gra' z komputerem - widuję pod moja żb takiego, na określone godziny przychodzi i tak naprawdę - pytałem Szefową -
że czasem musi ktoś dzióbnąć - wiadomo
przyjmując pewne założenia, to wszystko można
inne założenia jednak wykluczają - praktycznie wszystko
Lottomat masz część swojej oferty na Allegro wystawionej?
dragon na plusie zawsze bedzie TS powiedz to osobie co nie dawno trafila 29,5 mln albo wczorajszemu wygranemu w lotto u tych ludzi to TS jest sporo na minusie
u mnie tylko 6/10 w poniedzialek w mm i 2/5 wczoraj w mini... ale wczoraj w mm puscilem tylko jeden zaklad wieczorem
Ze szczecina kojarze tylko synkros (syncros)
pisałeś coś o rowerach :p
Sałatka warstwowa
Składniki:
⢠150 g selera marynowanego
⢠5 jajek
⢠3 udka kurczaka wędzonego (w oryginalnym przepisie wędlina drobiowa)
⢠puszka kukurydzy
⢠150 g ananasa
⢠mały por
⢠100 g sera żółtego
⢠150ml jogurtu naturalnego
⢠50 ml majonezu
⢠sól, pieprz
Wykonanie:
Składniki pokroić i układać warstwowo. Ja skorzystałem ze wskazówki w przepisie oryginalnym aby układać warstwami: seler, kukurydza, por, ananas, szynka, jajko, sos. W przepisie podano jeszcze aby dodać starte jabłko twarde.
Składniki:
⢠150 g selera marynowanego
⢠5 jajek
⢠3 udka kurczaka wędzonego (w oryginalnym przepisie wędlina drobiowa)
⢠puszka kukurydzy
⢠150 g ananasa
⢠mały por
⢠100 g sera żółtego
⢠150ml jogurtu naturalnego
⢠50 ml majonezu
⢠sól, pieprz
Wykonanie:
Składniki pokroić i układać warstwowo. Ja skorzystałem ze wskazówki w przepisie oryginalnym aby układać warstwami: seler, kukurydza, por, ananas, szynka, jajko, sos. W przepisie podano jeszcze aby dodać starte jabłko twarde.
tam sporo za prowizje zdzieraja - ale skoro innym sie opłaca miec np. tylko alegro + ew, internetowy to chyba nie az tak strasznie.
alegro leci w kulki z cenami, prowizjami, wymaganiami, zmianami itd wiec pokazalem im faka i niech sie bujaja
ze strony lotto: Warto dodać, że 2012 rok jest wyjątkowo szczęśliwy dla osób grających w Trójmieście i gdańskim oddziale LOTTO. no faktycznie, ciekawe
na plusie zawsze bedzie TS powiedz to osobie co nie dawno trafila 29,5 mln albo wczorajszemu wygranemu w lotto u tych ludzi to TS jest sporo na minusie
-----------------------------------------------
a skąd wiesz, że ten człowiek nie ma teraz dopiero kłopotów
T.S nie stracił swoich pieniędzy tylko Wasze i być może Twoje i innych
T.S nie gra swoimi, jest na to za chytry
-----------------------------------------------
a skąd wiesz, że ten człowiek nie ma teraz dopiero kłopotów
T.S nie stracił swoich pieniędzy tylko Wasze i być może Twoje i innych
T.S nie gra swoimi, jest na to za chytry
michellex
wiem - przepraszam - po sobie tylko oceniam - ja w to nie gram
wiem - przepraszam - po sobie tylko oceniam - ja w to nie gram
1) Rowery i serwis
2) Czesci samochodowe
3) Uslugi a dokladnie myjnia bezdotykowa
2) Czesci samochodowe
3) Uslugi a dokladnie myjnia bezdotykowa
albin... co z tego, ze jedna osoba na kilka losowan wygrywa pare milionow, jesli pare milionow przegrywa kilkanascie zlotych... i tak co losowanie...
unhappy tak jest i inaczej sie nie da musi byc skladka na milionera
czy na czacie z ts-em padlo pytanie, dlaczego czlonkowie zarzadu ts-a moga grac w gry przez niego organizowane?
unhappy...albo chcesz byc ta jedna osoba, albo nie grajkażdy ma wybór
Padło. Moga grac. nie moga brac udzialu tylko w loteriadzie.
albin, spoko chodzi mi tylko o to, ze stawianie jako przyklad tych pojedynczych szczesliwcow wybranych z milionow skladkowiczow jako odpowiedz na pytanie, czy warto grac w lotto jest troche nie fair... a poza tym
dragon w MM zdaza mu sie byc na minusie i doplaca do tego
yyy... znacze chodzilo o pracownikow TSA nie wiem czy rownie z zarzad ma takie same prawa
Ciekawe czy TS tak jak w sumie obiecał wstawi na strone zwycieskie kupony.
skoro nie maja "niby" wplywu na losowania to czemu maja nie moc ?
michellex, zgoda, ale trzeba jasno i wprost to mowic: bedziesz przegrywal... oczekiwana wyplata z lotto jest w przypadku wiekszosci losowan ujemna... i wtedy jest to uczciwe postawienie sprawy: grasz ze swiadomoscia, ze mozesz przez cale zycie do tego doplacac... ale mowienie "powiedz, ze sie nie oplaca, tym, ktorzy wygrali", takim uczciwym postawieniem sprawy nie jest...
lottomat, a skad zalozenie, ze nie maja? to sa czyste spekulacje... z plotek i spekulacji poprawne wnioski mozna wyciagnac chyba tylko przypadkiem
Na zachodzie w regulaminach LOTTO jest chyba cos takiego ze zwyciezca musi sie upublicznic? W Polsce chyba jeszcze nie było takiego przypadku. Oprócz TS'a jedynymi znającymi zwycięzców są Urzędy Skarbowe
Pytanie padło, o wszystkich z teesa ...
odpowiedź-> mogą, bo to gra losowa
historia z poprzednim prezesem wypłacającym sobie jakąś tam wygraną, to wg. p Maćka mit miejski
- no, kto wie może znikło z netu, może ktoś wyssał z brudnego palucha ...
A ostatni prezes, przy kumulacji, kupujący szansę w tesco -
nie wiem cały czas się dziwię - taki brak wyobraźni ?
odpowiedź-> mogą, bo to gra losowa
historia z poprzednim prezesem wypłacającym sobie jakąś tam wygraną, to wg. p Maćka mit miejski
- no, kto wie może znikło z netu, może ktoś wyssał z brudnego palucha ...
A ostatni prezes, przy kumulacji, kupujący szansę w tesco -
nie wiem cały czas się dziwię - taki brak wyobraźni ?
siedze na czacie tutaj i widze mase osob gra na zywo dzien w dzien traktujac to hmmm jak codzienna czynnosc i mus
puszcza puszcza zamiast traktowac to jak okazyjna zabawe a moze cos trafie
majwoj23
skoro wiekszosc traktuje to jak nalog to czemu pozniej sie dziwia ze tyle trac ai nic z tego nie maja ?
skoro graja a nie opieraja sie na statystyce tzn ze sa glupcami nie ?